Gość bezradna matka Napisano Wrzesień 5, 2008 bralam cilest przez 2 lata i bardzo dobrze sie czulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka- Napisano Wrzesień 5, 2008 Hej:-) Właśnie skończyłam trzecie opakowanie Cilestu...Nie służą mi zupełnie:-( Nie miałam nigdy mdłości ale za to od połowy każdego opakowania strasznie bolą mnie piersi. Coś okropnego. No i przytyłam:-( eh... Idę na wizytę do ginekologa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katka69 Napisano Wrzesień 9, 2008 cześć, biorę cilest od 3 miesięcy czuję się dobrze ale.... przytyłam 8 kg i jestem spowolniona i śpiąca dokładnie tak czułam się w ciąży za 2 dni mam wizytę i mam nadzieję że lekarz zapisze mi coś innego inaczej sama je odstawie bo niestety mam skłonności do tycia, pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska1986 Napisano Wrzesień 11, 2008 Witajcie nie wiem czy to z Cilestu ale zaczełam mieć wysypke na szyi i na zgięciach kolan i rąk. może to już za długo je biore nie wiem czy to jest spowodowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 to nie od cilestu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiennnka1 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Hejka! Mam wielką prośbę. wiem że niektóre leki nawet ziołowe mogą niekorzystnie wpływać na działanie pigułek. Od pewnego czasu (po zapaleniu nerek) miewam bóle dróg moczowych na które przyjmuje tabletki ziołowe Urosept. Niestety nie mieszkam w Polsce i nie mam jak zasięgnąć porady lekarza w najbliższym czasie. Jak ktoś wie czy Urosept wchodzi w interakcje z Cilest to bardzo proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobitka7 Napisano Wrzesień 25, 2008 Hej :) Cilest to moje pierwsze leki. gdy doszłam do połowy opakowania dostałam mocno swędzącej wysypki, która się utrzymuje... Powiększyły mi się węzły chłonne pachwinowe :( a guzki na nich powodują wielki ból :( Nie wiem czy dalej przyjmować te hormony. Co robić ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola21 Napisano Wrzesień 25, 2008 hej kobietki chciałam siędowiedziec jaka jest cena cilestu ja biorę jasminelle ale są stosunkowo drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola21 Napisano Wrzesień 25, 2008 hej kobietki chciałam siędowiedziec jaka jest cena cilestu ja biorę jasminelle ale są stosunkowo drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Henryczka123 Napisano Wrzesień 26, 2008 Możesz zamówić te tabletki na stronie www.doz.pl(oczywiście musisz mieć recepte). O ile sie nie myle kosztują tam ok 13 zł, a opakowanie na 3 miesiące chyba 38 zł. Cilest na 3 m-ce masz więc w tej samej cenie co Yasminelle na miesiąc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuuuszek 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Nie jestem pewna co do tego czy brac te tabletki... A jesli bede brala tabletki bede miala 7dni przerwy a okresu nadal nie bedzie? Opinia o tabletkach jest bardzo zroznicowana... pomozcie ni prosze:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrr Napisano Wrzesień 26, 2008 cilest ok16-17 zl zalezy od apteki nie boj sie brac cilestu KAZDA REAGUJE INACZEJ NA TABLETKI!!!!! Brak mi slow jak sie pytaaja co chwila o dzialanie jakis tam tablet anty... kazdy organizm jest wyjatkowy i inny i inaczej reaguje na dany rodzaj tabletek! Nie zobaczysz dopoki sie nie przekonasz na wlasnej skorze! jak bedzie zle to odstawisz lub zmienisz na inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilinka85 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 najlepszy jest yasmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Henryczka123 Napisano Wrzesień 26, 2008 Gosiaczekrrrr zgadzam się z Tobą w 100%. Ja też bałam się brać cilest bo koleżanki mnie nastraszyły że niby więcej hormonów itd. a ja czułam się po nich dobrze, po roku lekarz zmienił mi na Yasminelle bo są nowocześniejsze i lepsze... ale nie dla mnie...totalny niewypał. Zastanawim się czy nie wrócić do Cilestu bo ze wszystkich tabletek które brałam te działały na mnie najlepiej, a do tego jeszcze ta atrakcyjna cena:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja się czuję doskonale Napisano Wrzesień 26, 2008 od 3 lat na Cileście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrr Napisano Wrzesień 26, 2008 dla mnie to glupota zakladac topic ktore tabletki anty najlepsze itp. Bo chyba pisze po raz setny ze kazda reaguje inaczej na tabletki, to ze jedna czuje sie super przy cilescie to nie znaczy ze druga tez bo moze byc zupelnie na odwrot! pamietajcie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunianka23 Napisano Wrzesień 26, 2008 jak widac glupota nie zna granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunianka23 Napisano Wrzesień 26, 2008 jak widac glupota nie zna granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale to nie jest topic o tym Napisano Wrzesień 26, 2008 Chyba pomyliłaś tematy. To jest topic na temat skutków ubocznych konkretnie Cilestu. Jak powszechnie wiadomo działania uboczne u jednych kobiet występują, a u innych nie. W tym temacie kobiety, które biorą Cilest po prostu piszą o reakcji swojego organizmu na te tabletki. Jeżeli tabl. są dobrze dobrane to objawy uboczne występują sporadycznie. Jak ktoś nie chce to nie musi czytać i dopisywać postów nie związanych z tematem. Np. Ja biorę Cilest od dawna i nie mam żadnych objawów ubocznych. Brałam 3 lata, potem przerwa na ciążę i teraz znowu biorę już drugi rok i wszystko O.K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maryla21 Napisano Październik 1, 2008 Cześć! Stosuję tabletki anty już 4 lata. Początkowo brałam microgynon, ale ginekolog zmienił mi je na cilest. Skończyłam właśnie pierwsze opakowanie- miałam plamienia przez cały czas brania, oprócz tego bolały mnie piersi, ale słyszałam, że to mija przy kolejnym opakowaniu więc nie panikuje póki co. Ale moje pytanie dotyczy zajścia w ciążę. Czy myślicie, że jak zażywa się tabletki np 5 lub 6 lat to mogą się zdażyć problemy z zajściem w ciąże? I w jakim czasie po zaprzestaniu brania tabletek najlepiej starać się o dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunianka23 Napisano Październik 1, 2008 ale co to da ze wypisujecie tu ze jedna ma to czy tamto po cilescie, to nie znaczy ze trzecia bedzie to miala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 po co sie nakrecac???!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniolka007 Napisano Październik 12, 2008 mam pytanie bo moze ktos wie biore cilest pierwszy miesiac a na tydzien przed okresem zaczal m sie wydzielac sluz o neiprzyjemnym zapachu trudnym do blizszego okreslenia a od 3 dni jeszcze dodatkowo plamienie w postaci lekkiego krwawienia. czy ktos wie czy tak powinno byc czy co sie ze mna dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana_na_zaboj Napisano Październik 13, 2008 chcialam sie dowiedziec, czy tez macie bole piersi podczas uzywania cilestu ? gdy mam przerwe w tabletkach, nie bola mnie., natomiast gdy po przerwie zaczne je stosowac znow pojawia sie bol. myslicie, ze powinnam pomyslec o zmianie tabletek i udac sie do lekarza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antheaa Napisano Październik 14, 2008 witam wszystkie Panie:) dzis dostalam recepte na cilest, wypytalam o wszystko ale zapomnialam o 1 waznej rzeczy... po jakim czasie tabletki sa skuteczne i kiedy moge bawic sie na "calego";p z gory dzieki za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sroka22 Napisano Październik 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowaZuzia Napisano Październik 20, 2008 jestes zabezpieczona od 1 tabletki!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alpa19 Napisano Październik 22, 2008 Dziewczyny pomozcie!!! Jezeli w sobote 18.10 skonczylam pierwszy listek CILEST,teraz robie siedmio dniowa przerwe dzis mila 4 dzien to kiedy dostane okres i ile mniej wiecej bedzie trwal ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alpa19 Napisano Październik 22, 2008 Dziewczyny pomozcie !!! 18.10 skonczylam pierwszy listek CILEST,dzis mija 4 dzien przerwy.Mam pytanie za ile powinnam dostac okres i ile moze On trwac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alpa19 Napisano Październik 22, 2008 Dziewczyny pomozcie !!! 18.10 skonczylam pierwszy listek CILEST,dzis mija 4 dzien przerwy.Mam pytanie za ile powinnam dostac okres i ile moze On trwac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach