Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Dziś mamy kolędę - jak ja uwielbiam takie imprezki ;-) Żegnam się kochane, do napisania jutro 🌻

Kathrin 2006 ---> chodzi mi o to że raz twoj login jest pomarańczowy (czyli wpsiujesz się bez hasła i każdy może się pod ciebie podszyc) a raz czarny (czyli zarezerwowany tylko dla Ciebie) ;-) Katie79 ---> i wy dziewczyny !! ja się nie ujawniam?? zajrzyjcie na stronke mojego smyka - galeria.Zwłaszcza w archiwun w listopadzie jest kilka moich foteczek (bardziej i mniej udanych ale są ;-) ) Katie79 ---> ja też uwielbiam yakie imprezki ;-) chodzi mi o kolędę ;-)

Czadunia:nie wiem jak to sie dzieje ze wpisuje sie bez hasla-mozliwe ze nie zwracam na to uwagi podczas wysylania postow.

z tego co zauważyłam jesli wpisujesz razem kathrin2006 to musisz podac hasło, jeśli osobno lub wprowadzasz duża litere to pojawia się pomarańcz ;-) ale rozumiem Kobieta zmienną jest 🌻

DZIEKI!sama bym na to nie wpadla.mysle ze teraz bardziej bade zwracala na to uwage.pozdrawiam goraco i jeszcze raz dziekuje!!!

Hej, hej!!! Widzę zę jestem dziś pierwsza!!! Czadunia - przepraszam za tą gafę - faktycznie na smykach nie ujawniasz sie poraz pierwszy. Wstyd mi, bo niedokładnie przejrzałam galerię - ale już nadrobiłam straty - bardzo są fajne wszystkie bez wyjątku!!! Za chwilę wracam i opiszę wam jak Kosma zrobił na kolędzie...kupę ;-)

WItam witam i o zdrówko pytam :-D Klaudunię najbardziej 🌻 pisz pisz Katie ;-) to musiało byc niesamiowite haha

Witam! Wczoraj jakiś kiepski dzień miałam! Mój tatuś poszedł do szpitala, ma mieć operację, jeszcze nie wiadomo co i jak, bo tyle można się dowiedzieć od lekarzy :( Klaudia ma ostre przeziębienie. Dostała 3 syropy, w tym jeden nie do wypicia - takiego świństwa jeszcze nie piłam! Mam jej opukiwać plecki i kropelki do noska- Nasivin. Ja jak jestem chora, to bym tylko spała,niestety nie dotyczy to mojego dziecka, które chce się tylko bawić! Widziałam Was na zdjęciach i nie wpadłabym na to, że macie jakieś problemy z wagą! Ach te baby ;) Elf - to straszne, co napisałaś, że masz taką bliznę :( Mam nadzieję, że niedługo nie będzie widoczna!

A więc kolęda - naczekaliśmy się na księdza 2,5 godziny, aż w końcu się zjawił i to w osobie samego proboszcza nawet ;-) Kosma przyglądał się mu z zaciekawieniem, ale początkowo bał się podejść. A póżniej się rozochocił i a to pociągnął go za frędzle od tego szala co nosi (nie wiem jak to się fachowo nazywa), a to złapał za rękę, popuszczał do niego oczka a na końcu położył się wzdłuż jego nóg na brzuszku, coś tam sobie śpiewał a ja za chwilę poczułam tylko znajomy zapaszek wydobywający się z pampersika ;-) Modliłam się tylko aby już do wyjścia księdza nie ruszał sie z podłogi, żeby nie łaził i nie rozprzestrzeniał tego smrodu ;-) No i prawie się udało. W nagrodę dostał swój pierwszy w życiu obrazek!!! Który zresztą za chwilę pogniótł :-( No i tak w skrocie wygladała u nas kolęda!!!

Mmałgosiu - dziękuję za zdjęcia :-) Sliczna ta Twoja panna!! Patrząc na nią aż dziwię się lekarce, że przyczepiła się do jej wagi! Przecież Klaudia to uroczy klopsik!!! Chyba waga w przychodni nadaje się do wymiany!!

Mmałgosia ---> podzielam zdanie Katie :-) ciekawe co twoj lekarz powiedziałby o wadze Qbusia ;-) waży teraz 9 kg z lekkim grosikiem :-(

Klopsik - nie?? :) Zwariuję z tym katarem Klaudii! Ona chyba też, drze się na widok chusteczki albo fridy! Hmm... zaczynam się zastanawiać, co z Klaudii urodzinami. Mamy dość dużą rodzinę i nie pomieszczę ich wszystkich. Może zrobię osobno dla dzieciaków i starych, no nie wiem!!!

Kosma ma jakieś 11 kg z haczykiem, wzrost okolo 78 cm. Dokladnie zweryfikujemy to w piatek po szczepieniu

Mmałgosiu, my wybrnęliśmy z tego w ten sposób, że zaprosiliśmy tylko dziadków i chrzestnych :-)

czadunia - pewnie że będzie wirtualny tort ze świeczką :) Mój Skarb, tak jak już pisałam: 8,700 i ok. 70 cm

No dzięki Mmałgosia :-D czy moge zasugerowac by był śmietankowy? z owacami? i wzorkami z czekolady? z może byc troszkę orzechów? i może troszkę wiórek? Mój Qba też jak Kosma ma jakies 78 cm i waży może 9100 - nie więcej :-( i lekarka twierdzi że rozwija się świetnie a zwłaszcza fizycznie :-) na badaniach się oboje podotykają, pogaworzą, popatrzą w oczka... no słowem Qba czuje do niej miętę :-( chyba czas zmienic lakarza ;-)

Ja już robie pomalutku - tabelkę zdrowotną: co kiedy i jak :-) A tabelkę o której pisze Katie myślę, że powinna podjąc się .... Katie ;-) Ale możemy zagłosowac hihi

A może jest jakaś chętna????? O, widzę, że Czadunia niesmiało podnosi rękę!!!

Tabelki nie są moją mocną stroną :( Katie - też muszę coś wymyślić rozsądnego! Jak Wasza wycieczka na Cypr? W Wizzair można z dzieckiem lecieć, tylko trzeba je trzymać na kolanach. Wiosną chyba polecimy do Niemiec i chyba tymi liniami, bo są dla nas najwygodniejsze i najtańsze! Czadunia - jak Qbuś zniósł powrót do żłobka? Co ze strojem?

Przyjmuję wszelkie sugestie dotyczące tortu! W końcu sama będę piekła, to co dla mnie za problem ;) Swoją drogą to ciekawe, że takie maluchy \"zakochują\" się tak szybko. Klaudia też zarya wszystkich facetów - im starszy tym lepiej :) Nie wytrzymam ze śmiechu!!! Moje dziecię nauczyło się mówić \"Tak\"! Na wszystkie usłyszane pytania pada odpowiedź \"tak\" - nawet te z telewizora :) Ale mam ubaw :D

Mmałgosia ---> a mój Qbuś mówi NIE :-D nienie nienienenie hehe powrót do żłobka niezbyt udany - młody pokazał paniom wczoraj że to są jednak ciężkie pieniądze ;-) dwóch Kubusiów dawało rade na zmiane i Panie ... zadowolone nie były haha Nawet jak go odbierałam, to mówiły, że te imiona muszą coś znaczyc. Zobaczymy jak dzis ... trzymam kciuki za mojego smerfa. Po żłobku idziemy na szczepienie - grypa cz.2 Aaaa strój - bedzie przebrany za disneyowskiego tygryska.

O matko, dziewczyny! Dobrze, ze zajrzalam. Spadlysmy na 3 strone!! Tak zle chyba jeszcze nei bylo ;) Myslalam, ze u rodzicow bede miala wiecej czasu dla Was no ale sie przeliczylam :) Przede wszystkim zdrowka dla Klauduni. Po drugie, ja nie dostalam zdjec :/ Czadunia widzialam dzis stroje dla dzieci. Byl duzy wybor, ale zaczynaly sie od rozm. 102. Chyba jeszcze za duze na Qbusia. No ciekawa jestem jak moj urwis zareaguje na ksiedza. U nas chodzi w niedziele. A Jakub wazy 9300 i ma 73cm. A niedawno taki malusi byl.... :( Usciski dla Klaudii, niech szybo wraca do zdrowia, dla dziewczynek Malgosi i Marysi oraz dla chlopakow: Qbusia, Kosmusia no i Brayana. I oczywiscie dla wszystkich mamus!!!!!! 🌻

Witam! Klaudia obudziła się dziś o 8. pewnie dlatego jestem pierwsza! Aniu - sprawdzę, dlaczego nie dostałaś zdjęć - wysłałąm do wszystkich :(

No i ja się melduję !! Nie chwaliłam się jeszcze - jedziemy w sobotę nad morze !! nad nasz Bałtyk i to na cały tydzień :-D jedyny minus, że nie będę z Wami :-( Na stronce Qby jest opis wczorajszej wizyty w lakarza - zapraszam. Mmałgosia --- co z tatą? A propo Klauduni - Qba też jak choruje to nie śpi :-( chodzi i męczy :-) Szybkiego powrotu do zdrówka Klauduniu :-) e.l.f. i kathrin2006 --> gdzie jesteście?

wczoraj nie było internetu do południa, a potem nie miałam czasu usiąść przy komputerze,mimo ze był włączony. Klaudia robaczku jak się czujesz?? lepiej troszkę?? mama pisz jak dziecko!!!!!! Qba ale fajnie idziesz na bal i tak pieknie bedziesz wyglądał.dobrze ze w żłobku dajesz czadu niech wiedzą ze jesteś nietuzinkowy,w domu pewnie spokojniejszy jesteś. Czadunia łapcie jodu i wypocznijcie nad morzem. Mmałgosiu blizna jest widoczna i taka bedzie nie mam złudzeń,ale po drugiej cesarce mam kreseczke jak po zadrapaniu tyle ze przez cały brzuch.po pierwszej miałam blizne grubości palca jakby szyta na okrętke.teraz jestem dumna z mojej blizny,jest taka delikatna bo lekarz który mniej szył (ordynator)robił na złość koledze,ten twierdził ze przy takich rozstępach blizna musi być duża.no to mu pokazał ze nie musi.