Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Małgosia - 9200 - 70 cm Qba - 9100 - 78 cm Klaudia - 8700 - 70 cm Kosma -1100 - 78 cm Brayan - 9300 - 75 cm Kubuś - ???? Czadunia - 01.04.1976, Kuba - ??? Mmałgosia - 08.07.1976, Klaudia - ??? Katie - 15.10.1979, Kosma - 3.01.2005 E.l.f. - ???, Marysia - ???, Małgosia - ??? Kathrin - ???, Brayan - ??? Mama Ania - ??? - Kuba -???

Dziewczyny, uzupełniajcie listy! Ja na dzisiaj już znikam, trochę mi się plany pozmieniały, za godzinkę przybywa teściowa i zostaje z Klaudią (ale tego nie lubie!!! ) a ja jadę do tatuśka. Pozdrawiam! Do jutra!

Albo tak: Małgosia ur. ??? 9200 - 70 cm Qba ur. ??? 9100 - 78 cm Klaudia ur. ??? 8700 - 70 cm Kosma ur. 3 styczeń 2005 11000 - 78 cm Brayan ur. ??? 9300 - 75 cm Kubuś ur. ??? ???? Czadunia - 01.04.1976 Mmałgosia - 08.07.1976 Katie - 15.10.1979 E.l.f. - ??? Kathrin - ??? Mama Ania - ???

Albo tak: Małgosia ur. ??? 9200 - 70 cm Marysia ur. ??? ???? Qba ur. ??? 9100 - 78 cm Klaudia ur. ??? 8700 - 70 cm Kosma ur. 3 styczeń 2005 11000 - 78 cm Brayan ur. ??? 9300 - 75 cm Kubuś ur. ??? ???? Czadunia - 01.04.1976 Mmałgosia - 08.07.1976 Katie - 15.10.1979 E.l.f. - ??? Kathrin - ??? Mama Ania - ???

coś nawaliłam zmieniłam troche wyglad tej tabelki a wkleja mi ciągle starą wersję, buuuuu Już się nie podejmuję :-(

Małgosia ur. ??? 9200 - 70 cm Marysia ur. ??? ???? Qba ur. ??? 9100 - 78 cm Klaudia ur. ??? 8700 - 70 cm Kosma ur. 3 styczeń 2005 11000 - 78 cm Brayan ur. 21 luty 2005 9300 - 75 cm Kubuś ur. ??? ???? Czadunia - 01.04.1976 Mmałgosia - 08.07.1976 Katie - 15.10.1979 E.l.f. - ??? Kathrin - 05.02.1980 Mama Ania - ??? Ale wkrótce bedzie okazji do świętowania!!! Już chyba dziś nie zajrzę, więc życzę Qbusiowi udanej zabawy karnawałowej 🌻, 🌻, 🌻

Qba 7.02 Klaudia 8.02 Małgosia 6.03 Kosma 3.01 Brayan 21.02 Kubus 12.04 Marysia (chyba 10 ale który? )

TAKIE MAŁE PODSUMOWANIE: Klaudunia - mało chodzi Kosma - mało mówi Brayan - mało ząbalków Qba - mało włosków Tylko Małgonia i mały Kuba (;-) znaczy się najmłodszy) mają wszystko w normie. Tak mi się wydaje :-)

Małgosia ur. 06 marzec 2005 w 7 miesiącu - 9200 - 70 cm(za miesiąc aktualne dane) Marysia ur. 17 pażdziernik 2002 Qba ur. 7 luty 2005 9100 - 78 cm Klaudia ur. 8 luty 2005 8700 - 70 cm Kosma ur. 3 styczeń 2005 11000 - 78 cm Brayan ur. 21 luty 2005 9300 - 75 cm Kubuś ur. 12 kwietnia 2005 Czadunia - 01.04.1976 Mmałgosia - 08.07.1976 Katie - 15.10.1979 E.l.f. - 15.07.1977 Kathrin - 05.02.1980 Mama Ania - ??? BEDZIE TORTÓW JUZ NIEDŁUGO,OJ BEDZIE.

Małgosia ............ur. 6.03 2005 ..................... 9200 - 70 cm Marysia .............ur. 17.10. 2002 Qba..................ur. 7.02. 2005 .......................9100 - 78 cm Klaudia ..............ur. 8.02. 2005 .......................8700 - 70 cm Kosma ...............ur. 3.01. 2005 ......................10200 - 78 cm Brayan ..............ur. 21.02. 2005 .......................9300 - 75 cm Kubuś ...............ur.12.04. 2005 ....................... ?????????? E.l.f. ..................................... 15.07.1977 Czadunia ............................... 01.04.1976 Mmałgosia ............................... 08.07.1976 Katie .................................... 15.10.1979 Kathrin ...................................05.02.1980 Mama Ania ................................ ??????????

Cześć!! A ja troche pobawiłam się tabelką!!! Do idealnego wyglądu jeszcze dużo jej brakuje, więc włączcie wodze wyobraźni i ją upiekszajcie jak się da!! Zaktualizowałam wagę Kosmy - po dzisiejszej wizycie u pediatry - na elektronicznej wyszło 10 200, więc nasza łazienkowa nadaje się do muzeum!! Wzrost - mam nadzieję, że dobry jest pomiar sporządzony przeze mnie, bo w przychodni go nie mierzyli. Ogólnie wszystko ok, blizna po pierwszej szczepionce na gruźlicę się przyjeła, więc obyło się bez kłucia, tylko pobraliśmy krew z paluszka, a Kosmuś był bardzo dzielny - Czadunia miała rację, wszystko zależy od wdzięku pielęgniarki - nasza była śliczna i sympatyczna, więc oczarowała synka i wszystko poszło jak z płatka!! Aniu - wskakuj szybko do nas i aktualizuj tabelkę!! Mmałgosiu - Klaudia całkiem zdrowiutka już? Czadunia - po balu liczymy na szczegółowe sprawozdanie i fotki oczywiście!! Zanim wyjedziesz nad morze naturalnie!! E.l.f - ale też Małgoni spieszyło się do siostry!!! Należała się biedna w inkubatorku, co? Kathrin - mam nadzieję że po spotkaniu dzieci raczkujących też nie bedziesz żałowała nam fotek - jesteśmy ciekawe jak to wygląda u naszych sąsiadów!! Pozdrawiam Was wszystkie i całuję dzieciaczki ❤️ ❤️ ❤️

no i Katie nas pomyliła!!!! Małgosia nie leżała w inkubatorze,chyba by sie nie zmieściła;) tabelka przejrzysta tylko dane uzupełnić. jakoś nic mi się nie chce,co robicie na obiad bo nie mam pomysłu.chociaz właściwie myslałam o ogórkowej,ale co na drugie?? Marysia chodzi i woła O Boże kto mi pomoże! nie wiem skąd się to wzięło ale jest a Małgonia chodzi za nią i śmieje się tak się podoba.jakieś dziwne zabawy wymyslaja moje dzieci i jeszcze je to cieszy. pogoda kiepska, mokro zimno żyć się nie chce. zróbcie cos zeby zachęcić do pracy.

e.l.f - przepraszam Cię bardzo!! napisałaś w 7 miesiącu - odniosłam to do urodzenia a nie wagi w siódmym miesiącu zycia!! Ale gapa ze mnie ;-) To z nadmiaru wrażeń dzisiaj!!!!

Katie spokojnej pracy! Małgosia teraz to wazy chyba z 11 kilo ale nie chce strzelac,spróbuje zwazyc na zwyklej wadze. napiszcie jak Wasze pociechy zasypiają, na rekach czy normalnie w łózeczku położą sie i zasypiają czyn może trzeba kołysać?

ale tu pusto!!! nikt nie pisze to wracam do obiadku, bedzie rybka z kartoflami i surówka z kapusty kiszonej.rybe chyba wstawie do piekarnika niech sie dusi we właśnym sosie i warzywkach. Czadunia napisz koniecznie jak było na balu. pozdrowienia dla internetowych cioć.

Hello!! Faktycznie, pusto tu dziś :-( Ja za chwilę wychodzę z pracy, więc się żegnam do poniedziałku, bo przez weekend nie uda mi się zajrzeć - net w domu się schrzanił, czekamy na kuzyna męża - jest informatykiem - może coś zadziała niebawem. Co do zasypiania Kosmy - ostatnio zasypia tylko z tatą, trzeba go zawsze trochę polulać, czasem uda mu się zasnąć przy butli. Wszelkie próby samodzielnego zasypiania kończą się tak samo - tata śpi, Kosma buszuje po pokoju ;-) Ale myślę, że najwyższy czas nad tym popracować - wszak mój synek to już dorosły mężczyzna!!! Ściskam Was mocno, do usłyszenia. 🌻

Witam! Dzisiaj byłam zajęta cały dzień! Klaudia się już lepiej czuje (został katar, ale już słabszy) i wybraliśmy się na zakupy. Kathrin - pierwsza jubileatka w kolejce :) Ale fajna tabelka :) Katie buziaki!!! Elf - u Was to dopiero wesoło :) Już trochę spóźniona, ale się melduję, że miałam dzisiaj paluszki rybne z sałatą, a na jutro muszę coś wymyślić z fileta zindyka, bo wyciągnęłam z zamrażalki, pewnie skończy się kotletami. Katie - suer ze szczepionką, że nie trzeba było! Szkoda tylko paluszka, ale jak mus, to trzeba! Teraz przynajmniej wszystko będzie jasne. Czadunia - jeśli jeszcze tu zaglądniesz, to życzymy Twojej rodzince udanego pobytu nad morzem!!! Acha, co do zasypiania, to niestety nadal przy piersi - TYLKO!!! Muszę z tym skończyć ;) Pozdrawiam!

Gość kathrin 2006
witajcie dziewczyny! mam super wiadomosc;Brayankowi przebija sie zabek!!!!!!!!!! Juz mozna wyczuc pod palcem ostre i slychac odglos zabka.bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze szybko pojawi sie na gorze .jak tylko bedzie widoczny to wstawie fotki.pozdrawiam was bardzo goraco

Gość kathrin 2006
znowu sie nie zalogowalam,mam nadzieje ze sie nic nie stalo Czadunia;dzieki za zdjecia-tygrysek jest swietny i jak pasuje mu ten stroj,naprawde super

Zapomnialam dodac ze jesli chodzi o zasypianie to Brayan zasypia sam w swoim pokoju w lozeczku,ale musi miec butelke-innaczej nie zasnie.Milego weekendu

Hejeczka kathrin --> jak się zalogujesz to nic złego się nie dzieje ;-) ja chciałam Ci tylko wyjaśnic różnicę Brayan ---> gratulacje !!! Napiszcie, który ząbek będzie tym pierwszym :-D Kosma --> wiedziałam, że Ty to już prawdziwy facet ;-) pilnuj go Katie ;-) Klauduniu ---> jak wrócę to już masz byc zdrowituka, bo bedzie nam smutno :-D Sprawozdanie z balu będzie po powrocie znad morza !! Ogólnie było extra i mój tygrysek sprawił się na medal. Zdjęcia powysyłałam wg życzenia Katie terrorystki ;-) Uciekam bo jeszcze mam tyle przygotowań a jutro z ranka ruszamy !! Mam nadzieję na dłuuuuuugie nadrabianie czytania na tym topiku :-D Pozdrawiam jeszcze serdecznie Małgonie i Marysie i e.l.f.a naszego, Mmałgosie i .... MamaAnia i Kubusiu gdzie wy się podziewacie?? My tu tęsknimy.... P.S. Tęsknijcie za nami :-D plissss P.S.\' bo jestem najstarsza i musicie się mnie słuchac ;-) P.S.\'\' tylko nikomu ani mru mru o tym :-)

Czadunia:zyczymy ci udanego wypoczynku!!melduj sie na forum zaraz jak wrocisz!!!!!!!oczywiscie z pelnym sprawozdaniem z pobytu no i z balu oczywiscie!!!!! A Brayankowi wychodzi dolny,lewy zabek-jak narazie jedyny.

wpadłam na chwilke dzisiaj, już jedzie do nas moja mama i w poniedziałek jedziemy do dziadków na kilka dni, wykorzystamy mojego brata.jest na urlopie i pojechał do rodziców,a ze na jeden dzień musi przyjechać a potem wraca zabrał babcie a potem zabierze nas.dziewczyny ucieszą się bo to niespodzianka. Czadunia miłego wyjazdu pamiętaj tam o nas i koniecznie po powrocie zdaj relacje jak było.my bedziemy tesknić tym bardziej, że nie ma internetu u rodziców i abstynencja pełna. Kathrin gratulujemy ząbka!!!!!! Brayan pamietaj nie wolno gryźć to bardzo boli. Kosma, Klaudia i Kubuś bądzcie grzeczne i nie dokuczajcie mamom,jak wrócę sprawdzę czy wszystko w porządku. piszcie kochane żebyśmy odnalazły szybciutko po powrocie nasz topik,życzę spokojnego tygodnia. Katie nudów w pracy!!!!!! ide przygotować z grubsza ubrania dziewczynkom,jutro trudno bedzie zajrzeć. Buziaki👄👄👄👄👄👄👄👄

Czadunia Qba to amator balonów jak wszystkie dzieciaczki, wyglądał świetnie.czekamy na relacje z balu pewnie było super. uciekam już naprawde. jeszcze raz pozdrwiam👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Witam! Czy ktoś został, czy wszyscy wyjechali? Elf - wypoczywaj sobie!!! Dziewczynki pewnie zadowolone :) Ale narobiłam bigosu! Dałam Klaudii czekoladowe chrupki i okazało się, że jest uczulona na czekoladę :( Ma cały czerwony policzek, na szczęście aż tak źle to nie wygląda! U nas dzisiaj straszny mróz, nie wiem czy wychodzić z Klaudusią? Jeszcze do końca ten katarek jej nie przeszedł... w środę się umówię na kontrolę do lekarza, żeby mieć pewność, czy nie robi się żadne zapalenie! Katie - jak wyniki badań Kosmy? już są?

Witam, witam!!! e.l.f - ja jak zwykle na posterunku ;-) Nadrobie zaraz zaległości w czytaniu i skrobnę słówko niebawem. Pozdrawiam!!!

To, że jestem na posterunku miało być do Mmałgosi :-), pod nieobecność Czaduni i e.l.f. ciężko bedzie utrzymać topic na pierwszej stronie :-( Ale musimy dziewczyny dać radę!!! Mmałgosiu - cieszymy się że ze zdrówkiem Klaudii już coraz lepiej ❤️ ❤️ ❤️ Kathrin - gratulujemy ZĄBALKA Brayankowi!!! Teraz to szybciutko posypią się kolejne ❤️ 🌻 Czadunia - tygrysek rewelacyjny!!! ❤️ 🌻 e.l.f ❤️ - udanego wyjazdu, jenki jak Wy macie dobrze, ciągle do rodziców sobie jeździcie, tam odpoczywacie a dziadkowie rozpieszczają wnuczki, już to widzę!!! Zazdroszczę. Nam dłuższy wyjazd do moich rodziców szykuje się w marcu-kwietniu, kiedy ruszymy dalej z budową i na okres najgorszych prac rozbiórkowo-budowlanych trzeba będzie się ewakuować z Kosmą!!! E.l.f. - a co to nudy w pracy??? Od dawna niestety nie znam takiego uczucia ;-) Wyników badań jeszcze nie mamy, musieliśmy jeszcze donieść mocz, bo nie udało nam się go złapać w woreczek w piątek rano. Odbiorę komplet wyników jutro po południu. Mamo Aniu - jeśli Czadunia nazwała mnie terrorystką ;-) to bój się mnie i TY i szybko się odmelduj!!! No to zmykam, bo szef już wymyślił mi nowe zadanie :-(