Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Gość ciotka_bajarka
ja jestem i syn również,ale na początu innego znaku.Pa pozrawiam

Qbusiu ❤️ ❤️ ❤️ Wszystkiego najlepszego... Szczęścia i radości moc... Ciepłego słoneczka co dzień... Kolorowych snów co noc... Radosnego i beztroskiego dzieciństwa z okazji 1 URODZINEK jakże dorosłemu już facetowi życzy Kosmuś z rodzinką ❤️ ❤️ ❤️

Qbuniu Rośnij dużżży, radosny i zdrowy.niech wszystkie złe rzeczy Cię omijają a szczęscie i dobroć niech zawsze mieszka w Twym serduszku życzą Marysia i Małgosia z rodzicami.

Hej, A tu jakoś cicho dzisiaj!!! Mam neta w domciu!!! Te, które były wczoraj dostepne na gg o tym wiedzą już :-) Nasze nowe umiejetności: Robimy brawo, brawo!! Slicznie wyglądają te małe raczki złożone do klaskania :-) Pokazujemy gdzie sroczka kaszkę ważyła i jak wysoko poleciała - super!!! Gdy czytamy bajeczkę o biedronce i żuczku (\"Do biedronki przyszedł żuk\") itd. na hasło w okieneczko puk-puk-puk naśladuje Kosma pukanie uderzając piąstką w kartkę książeczki!! A jakie postępy zrobiły Wasze dzieciaczki???

jestem na chwilke Dzis robilismy Qbusiowi badania bo chyba ma anemie :-( wyniki będą wieczorkiem :-( 3 h spędziliśmy w przychodni - koszmar. Pan doktor nie chciał wierzyc, że Qbełkowi coś jest (było nasze słonce wszędzie) a my na to - że to 50% jego możliwosci) Jest jakiś marudny, blady, nie chce jeśc... Może ma ZNPM ;-) Siedzimy więc razem w domku i szalejemy :-) Teraz weszłam na jego blog i szybciutko wkleiłam zdjecia urodzinkowe bo nie miałam wogóle czasu :-(

Qbusiu - no i jeszcze w dzień urodzin cię pokłuły piguły przedbrzydłe ;-) trzymamy kciukasy aby wyniki były ok!!

Dzięki dziewczyny za życzonka i karteczki !! Katie --> masz necika w domku?? ;-) Tańczymy smerfy la lalala :-) Jest imprezka mała bo mała ale zapraszamy !!

Qba dostał naklejkę za dzielnosc przy pobieraniu krewki :-) tata zbladł a Qba uśmiech nr 5 :-) i dostaliśmy też reniferka od Pana doktora :-)

A wiecie co Kosma dostał po pobraniu krwi w nagrodę? Taką samą fiolkę, do ktorej pielęgniarka pobierała krew!! Śmiechu warte!! Polska służba zdrowia, ha ha

uuuuuu a gdzie wszystkie wywiało?? :-) a może śnieg kabelki przysypał?? ;-)

uuuuuu a gdzie wszystkie wywiało?? :-) a może śnieg kabelki przysypał?? ;-)

Nie wiem gdzie są wszystkie, wiem tylko że e.l.f. nie ma czasu, bo udziela się na innym topiku, hi hi ;-)

no co Ty gadasz katie? 0-0 ? zdradza nas? wejdz na ten topik na którym jest teraz i przywołaj naszego elfa do porządku !! ;-)

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 QBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Oczywiscie takze wspolczujemy klucia w dniu urodzinek :( Czadunia nie przejmuj sie ta anemia. Prawdopodobnie dostaniecie Ferrum czy jakos tak. Kubusio tez mial. Szybko mu przeszlo. Cieszcie sie dzisiaj urodzinkami Qby! Kosmie gratulujemy nowym postepow. Kubus z dnia na dzien robi cos nowego, cudownie jest patrzec jak dziecko sie rozwija i z takiego malego nieporadnego stworzonka przeistacza sie w malego rozbojnika. Od niedawna synus na moja prosbe wklada mi smoczek do buzi i zaraz go zabiera zeby samemu possac. No i pije sam z kubeczka, po wielu wielu probach.No i psuje wszystko co mu trafi w rece. Elf!! Wracaj do nas!! My jestesmy fajniejsze!!!! ;)

jestem juz z Wami,jak siade do komputera to zaraz mnie dziewczyny zmusza do odejscia, dzisiaj wojna ciągle, każda chce rządzić. Czadunia wesołej zabawy przy smerfach, poszukamy u siebie i te,z potańczymy z Wami. z nowości Małgosia nasladuje Marysie i spiewa do chochelki wychodzą śpiewy z tancami, cały wieczór taki byl śpiewajacy.próbuję wybrać rzeczy za małe juz na małgosię ale cos ciężko idzie pomocnicy bardzo pomagają i zanim zdążę ułożyć już rozniesione. właśnie zostałam obdarowana kartoflami dzisiaj chyba padnę, bede krzyczeć.

pewnie że jesteście fajniejsze wpadłam tam tylko na chwilkę ale Czadunia też buszuje po innych topikach i zdradza;) a na powaznie, Czadunia co ten Qbunio kombinuje? jaka anemia z czego? jutro wyślemy tate na zakupy bo warzywa się kończą i robimy soki z marchwi i buraków czerwonych tak na wszelki wypadek:p

A Mmalgosia gdzie sie podziewa?? Czyzby juz torcik piekla i impreze szykowala??? No bo jutro wielki dzien Klaudunii! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Juz teraz skladamy zyczonka Klaudii, bo jutro raczej nie bedziemy mieli okazji. Klauduniu: Ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jeździ na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy z okazji urodzin Kubus z mama Ci życzy.

Katie śliczny ten mężczyzna na zdjęciu:D mama Ania tez jest nareszcie, Kubuś zdrowy? Mmałgosi tylko brak pewnie szykuje przyjęcie urodzinowe. Czadunia ten program do zdjęć to wersja 30-dniowa czy jest tam gdzies pełna wersja? nie przebyłam całego tematu tam zaledwie pare kartek i nie zanlazłam.może Ty cos masz??? a program bardzo fajny.

dziewczyny!wczoraj czadunia dala mi namiary na ten programik a ze mi ciagle malo to znalazlam drugi tez b.fajny,nazywa sie paint shop pro-sciagnijcie sobie go jest swietny.chyba tez 30 dniowy

dzieki Czadunia nawet mój R. siedział wczoraj nad nim,nad programem znaczy.

a tak wogole na youngnutrion.net mozna zrobic fajne sowaczki dla swoich pociech.ja juz zmykam narazie bo moje dziecko zapomina juz jak mama wyglada-idziemy sie bawic.

kathrin --> rzeczywiscie fajniutkie a zrobilas już jakieś zdjecia Brayanka? pochwal sie :-) dziewczyny ---> dostałyście fotke Qbusia? ;-)

ja nie dostalam zadnej fotki od ciebie Czadunia,ale dostalam przystojniaka Kosme. a fotki nadal sie ucze,chce wiedziec jak nalozyc rozne efekty specjalne na zdjecie ale mi nic nie wychodzi,a moje pierwsze proby umieszcze na bobasach-ok?

No i się ożywiło na chwilkę widzę!! Sprowokowałam was chyba tą rzekomą zdradą e.l.f. ;-) Fajne postępy robią Wasze dzieciaczki, świetnie jest patrzeć jak się rozwijają!! E.l.f. - cierpliwości dla dziewczynek, plissssss Czadunia - a ja dostałam fotkę Qbusia - bombowo wygląda!!

wstawilam pare fotek na www.kathrin2006.bobasy.pl ale to nie jest efekt koncowy.jak zrobie to co naprawde chce miec to dam znac-moze mi ktoras z was pomoze w tym?BARDZO WAS PROSZE!!!! Brayan z nowych umiejetnosci potrafi dac pilota gdy go poprosimy o to,a w moje urodziny zrobil sam bez niczyjej pomocy 2 kroki,ale zaraz sie przewrocil i juz wiecej nie chce.