Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

juz jestesmy:w lesie slicznie,chociaz juz z drzew kapie-fotki wrzuce w wolnej chwili.Najbardziej rozbawilo nas jak Brayanek jadl snieg,hehehe tak sie krzywil jakby jadl cytryne.Szkoda ze tak malo okazji jest zeby z nim isc na snieg. Pampersy uzywamy 4+ i sa dobre-jak Brayan zacznie chodzic to zaczne kupowac takie jak majtusie-podobno sa fajne i szybko dziecku sie je sciaga do sikania-u nas to troche potrwa bo Brayan nie spieszy sie do chodzenia i sikania na nocnik.

Widzę że Katarzyny wiodą prym w przeskakiwaniu stronek :-) Czadunia 👄

Ale mi sie nie chce pracować :-) A Kosmuś jutro kończy 14 miesięcy!!! Jak ten czas leci :-) wydaje mi się że dopiero jesteśmy świeżo po roczku a tu już kolejne dwa miesiące za nami. Szok normalnie ;-)

Właściwie, chciałam napisać o pampersach, ale coś się nie mogę wysłowić i nie piszę :p Oprócz fryzury, chciałabym coś zrobić nowego z makijażem, Kathrin, nie wiem, czy o mnie zapomniałaś ;)

No własnie kathrin ?? Trzeba ci jakąs foteczkę podesłac i prosic o wiosenną poradę :-)

ja to jestem len-wysylam wam na gg porady ale kazdej to samo-a pozniej kazdej z osobna podoradzam-moze tak byc? Katie ty chcesz jeszcze raz to dostac-pisze o ziemi egipskiej

A ja sie wlasnei zalapalam na porady Kathrin :P:P Elf mamy nadzieje, ze Feliks szybciutko wroci do domu. Mysle, ze po prostu czmychnal gdzies na samotna wycieczke i wroci jak tylko porzadnie zglodnieje. Ucaluj Marysie i Malgonie od nas 👄. feliks na pewno sie znajdzie Dziewczyny a nie jestescie zainteresowane bankami internetowymi. Wiem, ze mbank ma niezle oferty, ale nie orientuje sie czy mieszkaniowe tez. w razie czego mozecie popatrzec na www.mbank.com.pl My zastanawialismy sie nad wzieciem takiego 51 dniowego bez zadnych prowizji. Ale okazalo sie, ze nie bylo takiej potrzeby. Mmalgosiu starczy dla nas jeszcze tych krokiecikow? Chociaz jednego dla mnei. mezowi nie trzeba bo nei zasluzyl ;) A na zakupy wybiore sie oczywiscie. Ale dopiero za tydzien. Mysle czy nie poczekac z nimi do okresu przedswiatecznego. Wtedy zawsze jest wiekszy wybor. Przywoza nowe rzeczy. Elf, nei zapomnij o mnie z tym Pilatesem Bede wdzeczna. Nie spieszy mi sie, ale jakbys iedys znalazla, to podrzuc. dzis dostalam linki od Kathrin odnosnie tej przerobki zdjec. Wieczorem biore sie do roboty Pochwale sie efektami. Na pewno nei beda tak dobre jak Czaduni ;) Katie a Kosma dzielnie zniosl klucie?

Mmalgosiu a Ty nie mialas zapuszczac wloskow? Ja omijam fryzjera z daleka. Duzo mi juz urosly i szkoda by mi bylo znow je obciac. A kazda moja wizyta u fryca konczy sie krotsza fryzurka.

A co do pampersow. Kubus bardzo dlugo nosil 3. Az w koncu zaczely mu sie pojawiac takie czerowne obtarcie w pachwinkach, jak Twojemu Qbusiowi. Jak przeskoczylismy na 4 momentalnie zniknely. I tez proponuje od razu 5. Te 4+ niczym sie nei roznia od 4.

no a Kubus juz spi 2,5 godz. A my jeszcze na spacerku nei bylismy. Zaraz slonko zajdzie :/ Szkoda mi go budzic, bo w nocy sie nie wyspal.

Aniu - a jak się czujesz? Mam pytanko: już któryś raz nie mogę otworzyć Twojej strony! Coś się dzieje? Daj się wyspać Kubusiowi, pójdziecie po południu :) No i świetnie, że Twoje zakupy to tylko kwestia czasu! Elf - b. jestem ciekawa, co z pieskiem! Wieczorem zaglądnę i spodziewam się dobrych wieści! Trzymam kciuki ❤️ Kathrin - DZIĘKUJĘ 👄 Katie - to dobrze, że Kosma ma już to za sobą, teraz trochę spokoju :)

Ania - tak, zapuszczam włosy, ale może jakieś cieniowanie, może grzywka - chociaż nie wiem, jak będę wyglądać...

a gdzie Czadunia? niechce pisac bo bedzie ze sie czepiam ,ale..... czycha w ukryciu;)nie nie pewno poszla po swojego tygryska. E.l.f a jak psinka i co dziewczynki na to? Mam nadzieje ze ktos go znajdzie!!!!

Gość Czudnia
Juz jestem na posterunku i tak tak Kathrin sie czepiasz ;-) hihi Masz rację - wybyłam po swojego kochanego tygryska - niech te kobiecieny też odpoczną. U Qbusia w żłobku ospa - z 11 dzieci jest tylko 5 :-)

Czudunia haha miało byc CUDUNIA hihi Kathrin a propo makijarzu postaram się odezwac wieczorkiem o ile mi się uda, bo o 20.15 zasiadam przez wizorkiem i się relaksuję śmiechawką ;-) Sałatka wyszła boska !! Narazie brak sensacji żołądkowych ;-) ugotowałam brokułę, potem do miseczki i dodałam: 4 jaja, fasolkę czerwoną z puszki i kukurydzę, 2 pomidorki i majonez... mnia mniam

Qba też miał stycznosc i tez sie uchronił :-) Ale mogłby juz miec - byłby swięty spokoj. Moj kolega miał półpaścca ---- uuu tragednia :-( Maila juz mam i ... widzę tu podobieństwo ;-) do ... haha nas ;-)

hoooop na 67 !! Ciekawe komu tym razem się uda - streszczajcie się mamusie bo Katie jest w drodze do domku ;-)