Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary Jane

Opalanie Natryskowe..!

Polecane posty

Gość fonia
a cena 80 zł to znowu nie majątek. solarium też sporo kosztuje, a przy okazji można sobie zafundować poparzenia i raka. Cały świat już się opala natryskowo i nikt nie narzeka, no ale w Polsce jest słabo jeśli chodzi o dbałość o zdrowie.

Gość fonia
80 zł to znowu nie majątek. solarium też sporo kosztuje jak chce się uzyskać mocniejszy efekt, a przy okazji można sobie zafundować poparzenia i raka. Na świecie opalanie natryskowe jest już od dawna bardzo popularne i nikt nie narzeka. No ale w Polsce jest jeszcze słabo ze świadomością dbałości o zdrowie...

Gość MilenaaS
Ja byłam wczoraj na opalaniu, dzis mam studniówke. Zadowolona jestem bardzo. Super kolorek no i niczego nie brudzi, zero zaciekow. Musiałabym nałozyc niewyobrazalnie duza ilosc samoopalczy by uzyskac taki efekt SUUUUUUUUUUUPPERRRR!!!!!!!!!!!!!

Gość beksa1111111111
witam!!czy ktos moze polecić salon lub osobę dojeżdżająca do domu w katowicach?

Gość skinSPRAY
Na stopy do opalania powinniście dostać specjalne jednorazowe podkładki, które przykleja się do podeszwy stopy. Porusza się w tym wygodnie jak w jednorazowych japonkach, choć brak w nich górnych pasków, dzięki czemu płyn opalający dociera ładnie do górnej części stopy. Niestety język polski jeszcze nie nazwał takiego rozwiązania. W angielskim są to sticky feet. Świetnie chronią przed trwałym zafarbowaniem podeszwy. Przyznam, że kiedyś też ktoś mi ufundował takie mimowolne opalanie podeszwy i to nic pięknego. Teraz, gdy sama prowadzę ten biznes zawsze daję klientkom sticky feet. Proponuję wam upominać się o takie gadżety w waszych salonach. Jeśli nie mają to chociaż niech posmarują podeszwy stóp wazeliną. Plam z opalenizny nie komentuję. Dla mnie to jakiś fenomen, którego jeszcze na własne oczy nie zaobserwowałam, choć już długo opalam siebie i moje klientki.

Gość weliza
Jesli moglaby prosic o adres salonu ktory prowadzic, chetnie przyjde skorzystac z opalania bowiem niestety tez bylam i mialam plamy. Dlatego naprawde moze to zalezy od wykonania? Ja wygladalam strasznie! kolor zolty i do tego plamy w wielu miejscach, po prostu masakra ! nie wspomnie juz o farbowaniu idziezy i nierownomiernym schodzeniu , no i o przebarwieniach dloni i stop.

Gość weliza
o bylo pytanie do skinSPRAY

Gość sana22
witam czy ktos może polecic salon w gdańsku ?

Gość Gosiaczek70
Dzewczyny, a ja polecam SUNSUN - Spray Brązujący do twarzy i ciała . Po spryskaniu masz efekt pięknej, brązowej opalenizny , który utrzymuje się kilka dni ( mimo kąpeli:) . Poza tym spray ma piękny kokosowy zapach i naprawdę świetnie się rozprowdza ( to taka mgiełka ). Zadnych smug, plam etc.Możesz zrobić to sama w domu. Polecam - dla mnie to odkrycie roku! kupiłam na www.doris-dorin.com ale jest też na allegro.

Ja korzystałam z opalania natryskowego i jestem zadowolona. Miałam chrzciny i chciałam ładnie wyglądać. Wcześniej słyszałam o tym od koleżanki. Nie miałam żadnych problemów o których tutaj czytałam. Mam małe dziecko wiec pani przyjechała do mnie do domu. Polecam:)

Gość sllomiana
Ja opalam sie natryskowo w tej chwili już 2 miesiace, gdyż nie moge korzystać z solarium ani opalać sie naturalnie... Powiem Wam że bałam sie cholernie bo zaryzykowałam z opalaniem dwa dni przed moim weselem:) wyszło idealnie- opalenizna tak naturalna, nieprzesadzona, bez żadnej smugi, nie spodziewałam sie tak dobrego efektu:))) tylko nie radze korzystać z tanich i niesprawdzonych firm tego typu, bo wychodzi później wielka, mega-tragedia(moja znajoma stwierdziła że nie bedzie przepłacać i wygladała jak kompletna idiotka, przez nieprofesjonalizm kosmetyczki) . Lepiej troche dołożyć i skorzystac z profesjonalnej firmy, a naprawde efekt jest powalający:) ja osobiście opalam sie na stale z firmą SUNspa. Dziewczyny przyjeżdżają do domu o której godz chce, to jeszcze do każdego opalania dostaję butelke wina gratis:) naprawde super sprawa, polecam:)

Gość sllomiana
a jeżeli któraś by chciała wiecej informacji to strona firmy to: www.sunspa24.pl

Gość paulinaaaaaaaaaaa
To opalanie jest po prostu porażką!!!!! Strata Kasy i nerw!!! zrobiłam sobie i byłam cała w ciapki!!!! nie czułam się komfortowo i w dodatku wszystko zżółkło!!! Pisze to co naprawdę mnie spotkało żeby osoby które się na to decydują wiedziały co ich czeka;;;pozdrawiam:)

Gość opalona na heban
dla wszystkich poszukujących salonów wykonujących opalanie natryskowe polecam: www.airbrush.edu.pl lub www.artcosmetics.pl Znajduje się tu nie tylko wyszukiwarka salonów kosmetycznych z airbrushem (opalaniem natryskowym) ale również pełna i kompleksowa informacja na temat zabiegu.

Gość Pytająca 20
A znacie w Krk jakis super sprawdzony salon z opalaniem natryskowym?

Gość lamorena

Gość lamorena
dziewczyny jaki płyn jest dobry do natryskowego? jakiej firmy?

Chciałabym się dowiedzieć czy jeżeli zastosuję opalanie natryskowe nie spowolni lub zupełnie zniweluję naturalnej kąpieli słonecznej? Moim celem jest opalenie się tylko po to by gdy wyjadę do innego kraju nie wyskoczyć na plażę biała jak ściana ;)

Gość zanusia :)
ja również korzystałam z tej formy "opalania", w dwóch różnych gabinetach kosmetycznych. gdy poszłam za pierwszym razem efekt był rewelacyjny, byłam równomiernie opalona. Tylko szkoda, że zszedł zaledwie po 3 dniach :( natomiast gdy poszłam za drugim razem, do innego gabinetu kosmetycznego, już nie było tak fajnie :/ nie równomiernie rozprowadzony barwnik spowodował plamy, nierówny koloryt skóry, paskudnie :/ teraz męczę się aby to znyc, czy ktoś zna skuteczną metodę na pozbycie się tego??? moim zdaniem to jak wyjdzie ten zabieg zależy od odpowiednie dobranego barwnika i umiejętności, doświadczenia kosmetyczki.

Gość karolinayanez@WP.PL
Zapraszam na moja stronę wszelkie niezbędne informacje na tema opalania natryskowego www.opalanienatryskowe.info.pl

Gość pokemonek
hey Dziewczyny kto zna sprawdzony salon w Katowicach z opalaniem natryskowym...prosze o jakies namiary dzieki wielkie

kurcze zastanawiam sie nad tym. jestem bladziutka i boje sie ze bede "za ciemna" i to bedzie wygladac nienaturalnie. dziewczyny a moze polecicie jakis salon w lublinie ?

Gość miss432
wydaje mi się, że taniej i łatwiej zastosować samoopalacz w spray np eva sun, którego efektu widoczne są już po godzinie od nałożenia.

Gość lorna23459
W katowicach jest Beauty Club w którym niedawno robiłam sobie opalanie natryskowe. Pani mówiła,ze jest to nowy płyn do opalania Xen-Tan i powiem wam-rewelacja. Nikt nie powiedział mi tak jak ostatnio u siebie w miejscowości robiłam na Techtan czy jakoś,że wyglądam jak jaszczurka ale tylk przez jeden dzień bo po kąpieli zaraz wszystko i tak zeszło i byłam znowu blada. Po zabiegu w Beauty Club ponad tydzień miałam ładną,jednolitą opaleniznę. Jak będę w okolicach to znowu tam zawitam. Polecam.

Mam pytanie do Gosiaczek 70 Jak nakłada się preparat o którym pisałaś SUN SUN. Czy spryskujemy ciało i pozostawiamy preparat do wyschnięcia jak przy opalaniu natryskowym? Czy rozmasowywujemy go palcami? I na ile wystarcza ten preparat przy użyciu na całe ciało?

Gość hippiepear
Odradzam. Wyglądam jak marchewka. Pytanie, jak szybko to zlikwidować?

Gość opensky
proponuję wykonać peeling, najlepiej dosć intesywny. Samoopalacze neutralizuja także kwasy owocowe, więc mozna spróbowac zrobć sobie wodę cytrynową i natrzećnią ciało.

Gość oliwka87
witam dziewczynki;) tak czytam i czytam na temat tego opalania. Nie moge opalać się na słońcu ani na solarium, bo dostaje uczulenia i poza tym mam sporo pieprzyków,więc nie jest to wskazane. Od jakiegoś czasu chodzę na zabiegi opalania natryskowego do kabiny. Z tego co mówiła mi Pani w salonie jest to jedyna taka kabina w moim województwie. Jestem z Pomorza. Produkt jest rozpylany na ciele przez maszynę co daje pewność, że zostanie nałożony równomiernie. Opalenizna wygląda super. Nie jest to sztuczne, a wręcz odwrotnie, mi wydaje się bardzo naturalna. Utrzymuje się tak do tygodnia. Jestem bardzo zadowolona z tego, że ktoś wymyślił alternatywe do zwykłego opalania. Pozdrawiam