Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonelly one time more

zerwal ze mna chlopak!za bardzo sie tym nie przejelam,jak wyrazic to w opisie?

Polecane posty

chodzilismy 2 miesiace nawet bylo fajnie ale jemu sie odwidzialo,na szczescie ja nie bylam zakochana tylko bardzo go lubilam,kto wie moze gdybysmy dluzej ze soba byli.....on zapewne mysli ze ja strasznie to przezylam i mam takiego dola ze z domu nie wyjde! podpowiedzcie jakis fajny optymuistyczny opis!!!na gg zeby bylo w nim troche ironii=)

Gość burżujka
Może taki zaczerpnięty z radia maryja Alleluja i do przodu kochani! Trzeba siać , siać , siać i zbierać ziarno

Gość Napisz coś w tym stylu
Nie ma jak imprezka z przyjaciółmi i uśmiech :))))

Gość Napisz coś w tym stylu
albo napisz "Niech żyje wolność i swoboda" :D

Gość burżujka
Ah , nie przejęłaś się ! No to inaczej : o Boże co za radość , gdy się czegoś tak już ma dość... z hanny banaszak ;) dalej leci : zrobić wreszcie ten cudowny krok . A teraz - żegnaj świnko , moja przyjemności krzynko blablabla fajna piosenka - o uldze , że się uwolniło z męczącego związku

Gość _niezdecydowana_
Każdy koniec jest jednocześnie początkiem.

Gość burżujka
hehe dzięki :) aż wkleję :) uwielbiam tą piosenkę Przestań, przestań się martwić Masz mnie, na fotografii zawsze możesz popatrzeć zanim sprawa się zatrze, Jesteś miły zaradny, jesteś prawie że ładny a jednak uwierz proszę że szczęście rozstania rozsadza mnie Więc żegnaj, żegnaj kotku za 5 trafień w totolotku Trudno by cię uznać lecz za krótki przebłysk słonka coś w rodzaju pół trafiątka, ale to już całkiem inna rzecz Dlatego żegnaj świnko moja przyjemności krzynko przez głupiego rozdziału część Za to by się z tobą rozstać to ze szczęścia bzika dostać nie ma dla mnie chyba żadnych większych szczęść, nie ma żadnych większych szczęść Jaka, jaka ja jestem owoc jadłeś czy bestię kością w gardle ci stałam a w ogonkach nie chciałam Gnioty, gnioty ci piekłam Przebacz, przebacz nie rzekłam Więc gdy się pozbyć takiej masz Głowa do góry rozpogódź twarz I żegnaj, żegnaj misiu nich wycisnę ci na pysiu pożegnalny czuły cmok O Boże co za radość gdy się czegoś tak już ma dość Zrobić wreszcie ten cudowny krok Więc żegnaj, żegnaj gapciu już nie będzie twoją żabcią nienajlepsza z możliwych żab No i jeszcze daj mi mordki nigdy tak nie będziesz słodki jak z walizką w każdej z tych kochanych łap, w każdej z tych kochanych łap żegnaj pysiu , żegnaj świnko , żegnaj misiu, żegnaj krzynko żegnaj kotku pa pa pa

Dzieki dziiewczzny!!!!!!!!!!

Gość napisz nam
jaki w końcu opis dałaś. Facetów trzeba dołować bo są za bardzo zapatrzeni w siebie

Gość kaczka praczka
możesz też zmieniać co godzinę :P żeby każdy się cieszył ;)

Gość no peeeewnwie
dziecinada :O

zrobie sobiePewnie ze trzeba ich czasem poskromnic,ten marcinek to juz wogole byl zapatrzony w sibie ....

Gość masz moze
burzujka w mp3 ta piosenke?/ albo wiesz gdzie znajde?

Gość burżujka
Nie mam , niestety na winmx powinna być