Zero cukru 81 Napisano 4 godziny temu Dotykałem jej xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 150 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Spaghetti... napisał: Pisała, że ma Ziemniak i szanuje jej zdanie. Mimo tego to wspaniała kobietka jest to po co te wyznania albo jej nie stawiaj w takiej sytuacji albo z nio pogadaj i jo bierz … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 150 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Zero cukru napisał: Dotykałem jej xd kogo ? Iskry ? fujarom ? chcesz o tym pogadać sprzedać jakąś prywatę albo wysłać nudesy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 3 godziny temu Co za uniwersum ja jebje... chore łby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Ovidio Lopez napisał: ssij 5 godzin temu, Ovidio Lopez napisał: ssij 5 godzin temu, Ovidio Lopez napisał: ssij Twoja stara. Ssspjerdalak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Dotykałem jej xd Wybiło mi krindżometr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 2 godziny temu 59 minut temu, mr_Kumpir napisał: kogo ? Iskry ? fujarom ? chcesz o tym pogadać sprzedać jakąś prywatę albo wysłać nudesy ? Nie widziałeś przechwałek makarona, że dotykał Szynszyli? Klękajcie narody. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 830 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Zero cukru napisał: Dotykałem jej xd Kogo? Przyśniło ci się to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 81 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Wybiło mi krindżometr Mocny zawodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Nie widziałeś przechwałek makarona, że dotykał Szynszyli? Klękajcie narody. a co w tym dziwnego pewnie pierwszy raz kudłacz babe dotykał Edytowano 1 godzinę temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 81 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Qwerty88 napisał: Kogo? Przyśniło ci się to? Śniło mi się, że dotykałem Madzie po czuprynie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Zero cukru napisał: Śniło mi się, że dotykałem Madzie po czuprynie. A mnie, że wbijam ci Hydroksyzynę domięśniowo w tyłek, a ty płaczesz i wołasz tatusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, gnomee napisał: Miała męża Bunie policjanta który ją bił i z którym jest kilka lat po rozwodzie, ale Magda udaje że nadal są razem Kto ci tak powiedział? Kotarba za koszem? Nikt mnie nie bił i nie mam rozwodu, więc skończ pisać bzdury i won do roboty. W chałupie zimno i trza mamie napilić w piecu, bo w końcu cie karmi. Tyle razy cię ostrzegałam, żebyś skończył ten stalking, bo ja cię nie zaczepiam i nie jestem zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, gnomee napisał: Ty też masz żone spier.miarzu kudłaty chyba że spier.doliła Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 1 godzinę temu Panowie do roboty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 81 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: A mnie, że wbijam ci Hydroksyzynę domięśniowo w tyłek, a ty płaczesz i wołasz tatusia Masz dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 81 Napisano 1 godzinę temu Gościu będzie płakał na starość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 830 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Zero cukru napisał: Śniło mi się, że dotykałem Madzie po czuprynie. Czy ja sie dowiem kto kogo dotykał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Łysa już wstaałaś? ty to masz zdrowie. No podobno miał żonę albo ją zmyślił tak jak ty Bunie, bo która by takiego przegrywa jak Makaron chciała Edytowano 59 minut temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 59 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, gnomee napisał: Łysa już wstaałaś? ty to masz zdrowie. No podobno miał żonę albo ją zmyślił tak jak ty Bunie Trzeba pracować łysy. Mama zdrowa? Może czas jej pokazać co tu robisz i twojej siostrze Zgłaszam twoje wpisy. Edytowano 57 minut temu przez 250GodzinTak Niewielki dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 34 Napisano 58 minut temu (edytowany) 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kto ci tak powiedział? Kotarba za koszem? Nikt mnie nie bił i nie mam rozwodu, więc skończ pisać bzdury i won do roboty. W chałupie zimno i trza mamie napilić w piecu, bo w końcu cie karmi. Tyle razy cię ostrzegałam, żebyś skończył ten stalking, bo ja cię nie zaczepiam i nie jestem zainteresowana Bunia sam to pisał na erotycznym. nikogo nie stalkuje. Edytowano 55 minut temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 56 minut temu 11 minut temu, Qwerty88 napisał: Czy ja sie dowiem kto kogo dotykał? Podajmy sobie wszyscy dłonie i wybaczmy sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam owsiki 0 Napisano 49 minut temu co to jest: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 830 Napisano 42 minuty temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Podajmy sobie wszyscy dłonie i wybaczmy sobie Fajnie sie tu nocami bawicie, bekowe klimaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 81 Napisano 33 minuty temu 33 minuty temu, Qwerty88 napisał: Czy ja sie dowiem kto kogo dotykał? Co Ty ... o mnie wiesz, że mnie obrażasz ? Byłem u Szynszyli i dotykałem jej nie to co Ty ...o Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 29 minut temu 11 minut temu, Qwerty88 napisał: Fajnie sie tu nocami bawicie, bekowe klimaty Ja poszłam spać, a Ci rozrabiali. Dziwne, że ten temat nadal jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 28 minut temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Co Ty ... o mnie wiesz, że mnie obrażasz ? Byłem u Szynszyli i dotykałem jej nie to co Ty ...o Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Piszesz tam, jakbyś nigdy kobiety nie dotykał. Ogarnij się w końcu i wytrzeźwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 641 Napisano 26 minut temu 31 minut temu, gnomee napisał: Bunia sam to pisał na erotycznym. nikogo nie stalkuje. Nikogo takiego nie znam osobniku po gimnazjum. Nawet Leżak ma średnie wykształcenie. A ty? Bieda i kartofle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 81 Napisano 22 minuty temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Piszesz tam, jakbyś nigdy kobiety nie dotykał. Ogarnij się w końcu i wytrzeźwiej Coś tam dotykałem, ale nie o mnie tutaj chodzi. Zmykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 18 minut temu 39 minut temu, gnomee napisał: Bunia sam to pisał na erotycznym. nikogo nie stalkuje. Ten mąż to ściema . Ostatni seks salowa miała w zeszłym stuleciu jak jeszcze miała długie włosy i ważyła 55 kg. To było ponad 25 lat temu. Nie kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach