Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Bosiu nie ukryłam ich na allegro , bo z tak marną jakością fotek nie mam co startować, ale chętnie sprzedam jeśli któreś konkretnie Ci sie podobają. Mogę dosłać więcej informacji o nich lub fotek lepszych elementów z jakich są zrobione . A wystawić na allegro też mogę jeśli tak wolisz kupić. Tylko trzeba się spieszyć bo sprzedaję je na bieżąco tak na razie po znajomych, to czekam na maila które byś ewentualnie chciała.

A jak ktoś chce i potrafi dokładnie powiedzieć o co mu chodzi i jakie dokładnie chce to też można nad tym pomyśleć , ewentualnie jak będę składać nowe zamówienia na allegro, bo w tej chwili robię z tego co już wcześniej zamówiłam.

Bosa musze Ci powiedzieć, że na mojej wioseczce sie wiele zmieniło. Popracowaliśmy z małżonem przez wiosnę i przybyło parę klombików .....aż chce się jechać. Bardzo lubię tam przebywać....:) Pozdrawiam 👄

Witam remontowiczki i pozostałe. Coś w tym roku widoczny brak słońca. Ja zaczynam remont kuchni w piątek . żeby zbytnio od was nie odbiegać -będzie żółta:D :D Pranie nie schnie, ręczniki już 3 dzień suszę. Co wywieszę to pada :O W zeszłym m-cu zamówiłam kufer wiklinowy przez internet i zapłaciłam . Miał być za 2 tygodnie. Minął m-c a tu nic . Prawdę powiedziawszy miałam pietra że kasa poszła wek . Ale wczoraj przyszedł i nawet taki jak zamówiłam . Odetchnęłam..... pozdrawiam.

Witam wieczorowa porą. Ja tak tylko szybciutko liste podpisuje i lece do łóżeczka, bo rano trzeba niestety wstac do pracy :( :( jak ja nie lubię ranowstawać. Ale zgodnie z rada JO szukam pozytywów i juz wiem, że po 8 godzinach pracy będxzie popołudnie wolne... Bosiu te twoje kilogramy to przeszły na mnie a ja nie chcę podpowiedz corobisz, że je gubisz, ja tak bym chciala tylko pomyslu nie mam jak zacząć. Figlarnej nocki życze wszystkim chetnym a tym zmordowanym odpoczynku PA

Czas na poranną kawusię :) Komu, komu......dzisiaj z mleczkiem i cukrem na dobre przebudzenie.....:)

Dajen, Twój kiciuś jest piękny...:) Mój to grubas okrutny...a Twój ma wzorcową figurkę...:D Przeslę Ci oczywiście zdjęcia mojego futrzaka....Wielkie dzięki!

Dajen, niestety po dokładnych oględzinach Twojemu kocurkowi też niczego nie brakuje....;) W pozycji leżącej to całkiem niezły z niego \"baleronik\"...:)

Hi hi na niego to już mi wagi zabrakło on tylko na 1 rzut oka wydaje się chudy bo głowę ma małą, może dlatego że jest wykastrowany a z tego co zaobserwowałam to te prawdziwe kocury rosną w głowie;) A jak leży to brzuch koło niego, za to jak stoi to mu taka fałda spora wisi:D

Sie manko z rana.łapie sie na pyszna kawusie,a sama stawiam Wam smaczna herbatke,mango ,orange i cinnamon .Inne specjały mamy dostepne w postaci swiezutkich owocków na rynku. Jesienia bedziemy pic poziomeczke z truskaweczka:-D :-D JO ,juz se popłakałam i z dołka wylazłam.Głeboki nie był ale za to bardzo męczacy .. Takisku Pollyanna była moja idolka ,ale teraz niestety ..polyannowanie mi nie wychodzi i gra ,,życie\" nie zawsze da sie polyannowac.Niestety. Bosiu kochana GRATULUJE !!! GRATULUJE !!! dla Ciebie. !!!Trzymam kciuki. Sama kupiłam jakis wynalazek aptrim czy jak mu ,zeby nie miec apetytu .Wczoraj kupiłam ,bo napisali ,zeby z grubymi sie nie kolegowac....😭 Ale jakos nie mam odwagi brac.Ale jesli moja frustracja bedzie narastała a samopoczucie spadało na łeb ,to chyba zaczne.Tyle ,ze ja tyle razy w zyciu sie odchudzałam ,ze boje sie po, a nie w trakcie...buziaczki.

Bosi🌻🌻🌻 cały pęk 🌻 i 😘 A Aspia gdzie ?I przede wszystkim gdzie sie podziewa Ksymcia z Piotrusiem?

Wtam 🖐️ Dajenko, ostatnie kolczyki najbardziej mi sie podobaja, szkoda że jestem za stara , aby w takich chodzić , no i nie noszę srebra ... Masz wspaniałe pomysły , gratuluję 🌼. Ja już jestem po malowaniu i sprzątaniu . W takich chwilach chwalę sobie, że nie mam dużego mieszkania :-), bo i tak cały \" człowiek \" mnie boli. Ale wypocznę , ból przejdzie, a mieszkanie odświeżone zostanie :-). Następnym razem , to wynajmę do malowania( tak jak teraz ) i do sprzątania, bo już chyba sama nie będę miała sił robić porządków... Ślę serdeczne pozdrowienia dla wypoczywających i tych , co jeszcze pracują . Ja jeszcze parę dni muszę poparcować , aby od 13 sierpnia wypoczywać :-). Cmokasy dla wszystkich bez wyjątku 👄👄👄

Viki Ty za stara;) nawet tak nie mów, z tego co widzę to nawet ode mnie jesteś młodsza, może rocznik starszy, ale za to jaka ruchliwa kobietka, a kobieta ma tyle lat na ile się czuje i chyba nikt nie jest za stary na kolczyki:D

Dajneko, dziś to się czuję nawet na więcej niż osły żyją ( 102 lata) :-). A kolczyki noszę , ale zlote i małe . Wszystkie srebra powydawałam , bo teraz moda na srebro wśród młodych , więc mojej Siostry wnuczki miały frajdę , bo ciotka Im dała różności ..

A fe nie cierpię złota, kojarzy mi się z odpustową tandetą nigdy bym nie zamieniła srebra na złota, no ale gusta są różne na szczęście. Naszatko do czarnych kolczyków ze srebrnymi elementami każda srebrna świetnie pasuje a tych masz sporo tylko poszukaj dobrze;)

Nie srebro ! nie złoto!!! Lecz chodzi nam o to!!! By młodym być! i wiecej nic!!! De gustibus non disputandus .Amen. Buzaiki kochane moje ,:-D😘😍

Hej 🖐️ Dziś serwuję herbatkę pomarańczową, na kawkę zapraszama później. Chyba moja wątróbka domaga się innego napoju z rana...:(

cześc ewciu.łapię sie na herbatke na czczo,potem lece po kawusie,bez mleka i cukru.Po tym jak przeczytałam ,zeby nie kolegowac sie z grubasami zaczynam diete,bo bede sama jak wielki palec w ogrooooomnej , ciasnej rękawiczce.Bosia dała przykład. A co mi zalezy spróbowac. A nóż widelec?:classic_cool: Miłego dnia :-D 🖐️

Ksymciu kochana topikowe ciotki sie martwią... Spinky znowu złapała amanta i zamkneła u siebie, forevcia moze odpoczywa, Kalina to juz zupełnie zapomniła , tygrysek usnał chwilowo ale chwila sie przedłuża, o Ofce nie wspomne:classic_cool: :-P Dajenka sie zarobiła w biżuterii ,Viktoria padła na kolana z pedzlem i mopem...a ja nudze sie jak mops a za oknem od 6rano wariatkowo i miliony decybeli ,bo magistrala wodna ma awarie...a na przeciwko swojej bramy mam park maszynowy ...😠😡 ale jutro moze bedzie lepiej...bo...wysuwam stad ..na ciutke..

Ewelinko, moje ciuszki ostatnimi czasy zrobiły się jakby za ciasne...;) ciekawe czemu...;) Powinnam coś zrobić, bo zaczynam się z tym źle czuć. Zacznę Ewelinko troszkę dietować....:) Buziaki dla wszystkich 👄

Witajcie kochana koleżanki. ja też z rana kawki nie mogę w zasadzie tylko mleczko zawsze z rana piję. Ja też czytałam ten artykuł żeby się nie kolegować z grubymi, ale my nawzajem to przecież możemy się kolegować, więc z braku silnej woli pocieszam się że mi koleżanek nie zabraknie;) Forevcia to może jeszcze z tych wojaży letnich nie wróciła, co przekazywałam parę stron wstecz pozdrowienia od niej. A ja dziś o 11 jadę do bratowej męża na wieś , wczoraj była po kolczyki, poczuła się chyba jak ten przysłowiowy osiołek co mu w żłoby dano;) Wybierała 2 godziny, wzięła 2 pary a wieczorem dzwoniła błagać mnie żebym 3 co jej się tak podobała jej przywieźć bo nie przeżyje bez nich.:D Pogoda już fajna na rowerowe wycieczki bo mam tam 4km. tylko moje biedne przeciążone stawy ledwie już współpracują ze mną, a ten ortopeda jakiś chytrus nie chciał mi dać skierowania na żadne zabiegi, tylko żele i spraye przeciwbólowe i przeciwzapalne przepisał:( Pozdrawiam, miłego dnia życzę, Ewciu czekam na fotki\" paróweczki\";)

Dajenku ,nie przejmuj sie moja dieta.Musze z 30kg zrzucic zeby byc do ludzi podobna.18Kg po rzuceniu fajek 3,5 roku temu i 12 po hormonkach jesienia po operacji :-(.Cudów nie ma.Musiałabym co najmniej przez rok zmienic nawyki żywieniowe i ruszac sie oj,ruszac.Do tego potrzebna i silna wola i samozaparcie i motywacja..A ja podpatrzyłam mojego Busia,ze schudł z lekka i...popala po kryjomu .po 3,5latach abstynencji.A wiec palic nie bede.estrogenów nie mam ,moze chciaz z 5kg zrzuce ...ale mi nie ma kto kibiciowac w domu...maz lubi dobrze zjesc...smaczne-wiadomo niezdrowo i tuczy .....ale co tam .Kochane moje mozecie sie ze mna kolegowac ja tylko te lody z adwokatem 😭

Laski- co wy tak od rana??? Spac nie możeta?? I nie opowiadać herezji o odchudzaniu . Ja gruba z suchopostojami kolegować się nie będę !!!Oni wszyscy tak z zazdrości. Próbowałyście przytulić kiedys takiego szkieletora??? Tylko siniaki sie od tego robią. :D Dzis mam dzień pralniczo gotujacy . Wieczorem zaczynamy rozpierd**ę w kuchni, wiec lodówka musi być zaopatrzona jak należy . A że słonko pokazało się piewszy raz od niepamiętnych czasów -pralka ma zajęcie.

Naszatko kochana, dla cieb ie😘Ja sie pakuje ,mozna zwariowac od wariactwa za moim oknem.Dosłownie.A tak zabieram zabawki i znikne na kilka dni.Bede sie bawiła dobrze.Nie mam żadnych watpliwosci.Buziaki , ale to jutro :-D

Ewelinko, życzę Ci samych miłych wrażeń z Krutyni i nie tylko . Odpocznij w lasach od miejskiego zgiełku , wrzawy i spalin 👄. Piszę dzisiaj, bo jutro może mnie nie być na forum, a nie chcę abyś pomyślała, że o Tobie nie myślę :-). Dajenko, a\'propos złota ... Każdy ma swoje bziki , a moim bzikiem są złote wyroby robione ręcznie , na zamówienie u złotnika ... i możesz sobie mówić \" a, feee\" , a ja i tak będę nosiła złoto :-). Pozdrowienia dla wszystkich z mojego odświeżonego , posprzątanego mieszkanka , cmokasy 👄