Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauulinnka

samotni samotne wpisujcie się !

Polecane posty

Gość idealiści pojechali po
Postinor

wy to jeszcze bardzo młode jesteście, ja mam 35 :p

Gość for you
mam 35 lat i tez czuje sie bardzo samotnie,wieczory sa dla mnie koszmarne...siedze na necie i czytam,rozmawiam,czasem mam tego dosc...i popijam piwko ktore uwielbiam-pozdrawiam MAGDA

Gość też
stic --> masz u mnie duży plus za umiejętność przewidywania, hehehe ksenofaryna --> 🖐️ samotna 29, Warszawa, gdyby ktoś tu chciał mnie z kims swatać :D

Gość samotnyyyy
...........

Gość dynda
smutno mi : (

Gość malutka1233321
i ja niestety tez... ile mozna? i dlaczego? juz tak dlugo jestem sama ze pewnie nie umialabym byc z kims. A wszystko przez kompleksy i brak wiary w siebie. Ale nie umiem tego zmienic, nie potrafie... a zycie przecieka mi przez palce-Ile to juz lat? Chyba jednak nie chce wiedziec..., bo po co, aby jeszcze bardziej sie dolowac? Niepotrzebnie, nauczylam sie zyc sama ze soba i chyba nawet czasem czuje sie szczesliwa, a moze powinnam powiedziec ze nie czuje sie nieszczesliwa- ale czy to cos zmienia? NIC...No wlasnie...

Gość taka jak ja_niepoprawna
Samotna od miesiaca przeciętna dziewczyna w dodatku nieśmiała a życie jej nagle przewrócilo się do góry nogami ..., chcąca ponownie zaufac, pokochać .... oj rozmarzyłam się jestem z Wrocławia latek cos ~ 26 itp hm spargniona czułości, bliskość.... ( jakby ktos chciał pogadać to na gg 8494942.itp)

Gość taka jak ja_niepoprawna
Samotna od miesiaca przeciętna dziewczyna w dodatku nieśmiała a życie jej nagle przewrócilo się do góry nogami ..., chcąca ponownie zaufac, pokochać .... oj rozmarzyłam się jestem z Wrocławia latek cos ~ 26 itp hm spargniona czułości, bliskość.... ( jakby ktos chciał pogadać to na gg 8494942.itp)

Gość ja też z Wrocka
24 lata, po studiach bez kompleksów

Samotna, lat prawie 22. Nie nawidzę tego. Czekam aż wrócę na studia i znowu zacznę żyć. I że poznam w końcu kogoś kogo pokocham Z WZAJEMNOŚCIĄ.

Gość kocis82
mam 28 lat od 4 lat jestem w anglji i niemam nikogo szczeze jestem samotny..szukam 2-giej połowy skype-darek.dryka1 piszcie bo oszaleje pozdrawiam.

Gość juz mi sie nie chce
a ja juz na nic nie licze stary jestem

Gość zadziwiona
26, zakończyłam zwiazek w maju po 4 latach.. a potem juz sama lawina nieszczęść

Gość kocis82
zadziwiona czekam na wiadomosc.mysle ze znajdziemy wspulny temat.mój skype darek.dryka1 pozdrawiam.

Gość kocis82
gaska balbina napisz cos jesli uwazasz ze jestes samotna? popisz zemna skype darek.dryka1

Gość kocis82
powiedzcie mi czy wy jestesće samotni? czy próbujecie sie zabawic..?bo są tu osoby samotne które chca się ujawnic,wyjść z cienia...sam zyje w samotnosci,praca,dom,telewizor wieczorami i paczka czipsuw.co za ironia tyle kobiet wokół mnie,w około nas a nadal po kolacji zmywam tylko jeden talez i widelec;/ pozdrawiam wszystkich samotnych;]

Gość kocis82
to mój e-mail kocis82@fotka.pl skype darek.dryka1