Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusalka

Czy to juz ciaza????

Polecane posty

i to samo ;/ Chyba moj czar nie dziala :/ Pisze 2 raz to samo i wklejaja sie same twarze :/

Gość Zonia
czyli jakieś czary...;-)!!!

Gość Zonia
czyli jakieś czary...;-)!!!Dzięki!!!

Gość Zonia
Rusalka.. czuje, że Twoja magia działa...jestem spokojniejsza...:-) rozweseliłaś mnie...Dzięki...:-)

Ty sie nie ciesz... Ja czar na 5cioraczki rzucam :D lepiej przelicz ile pieluch trzeba Ci bedzie... Oj.. a jak sie 5 alarmow na raz wlaczy... Zaczynam Ci wspolczuc powoli ;)

Gość Zonia
z tymi 5raczkami to przesadziłaś..hihi..ale pareczka mnie nie przeraża:-)..jestem za!!

A co tam mowi sie ze od przybytku glowa nie boli... jak szalec to szalec... i jak czary rzucac to rzucac... Powiedzialam ze 5 .. to zejde do 4 :)

Witam Wlasnie wrocilam od doktorka...myslalam ze mi da choc na badania skierowania a on nic... Spytalam czy bedzie juz cos widac powiedzial ze tak...ale nie chcial mi robic usg bo jak to stwierdzil jest to ingerencja w dzidziusia falami a do konca nie wiadomo czy maja one jakis wplyw czy nie... Wiec umowil sie ze mna na wizyte za 2 tyg Troche mnie zawiodl tym usg.. Ale to nic... Ide jutro do innego prywatnie to bede miala to usg (a moze jednak nie robic..posluchac stargo dr-byl swego czasu ordynatorem) No nie wiem.. pogadam jeszcze jutro z tym 2 Zbadal mnie i powiedzial ze macica nie jest jeszcze zbyt spuchnieta i tyle... ja myslalam ze on mi naopowiada cuda niewidy... Nastawilam sie na tureckie kazanie...i co musialam sama wyciagac z niego... A!! Zapomnialam sie dr spytac o badania to wrocilam sie do pielegniarki..pytam co z badaniami... Kuknela na magiczne kulko i powiedziala... O malutka ciaza 4-5 tyg na co ja z duma jak to malutka..łogromna :D🌼 (ja o ciazy wiem od niedzieli a ta smie mowic ze malutka hihihi) A i termin wyliczylam sobie miedzy 23-26.06 (na sesje ) Termin przesuwa sie w zaleznosci od str na jakiej wpisywalam dane :D

hej Rusałka, widzę ze poszłaś i za bardzo nie powiedział nic, ja bym poszła prywatnie i napewno zrobi ci usg, a czy ono jest szkodliwe... ja miałam na początku i dopiero teraz bedze miała drugie. I napewno dzidzi Twojej nie zaszkodzi:):) Gratulacje potwierdzenia ciąży:D:D:D:D:D:D

ROZA... Bylam pewna dzidzi..bo opoznienia wiecej niz 32 dni nigdy nie mialam... Poza tym objawy... A co do doktorka... Starszy pan.. pewnie sadzi ze to moze miec jakies znaczenie.. Jak to on okreslil... nie chce ingerowac teraz za bardzo bo to sa wazne dni.. gdzie wszytko sie rozwija... Ale na jutro wlasnie jestem umowiona do innego prywatnie i wiem ze zrobi usg... jego to nawet zmusze..a jak nie to sama se zrobie.. bo wscieku macicy dostane :D Choc z 2 str slowa tego lekarza sedziwego ... moze ma i raje... jakby nie bylo to usg wytwarza jakies fale... A on powiedzial ze usg robimy jak musimy.. Moze cos w tym jest... Skoro wszedzie pisza ze 3 usg w czasie ciazy... BOZE JAK JA BYM CHCIALA MIES TAKIE 3D ALE KOSZTUJE 950 zl w tamtym roku kolezanka robila ;/ CHANAH... Zrob test...czekanie jest najgorsze.. ja mialam takiego czekania i takiej niepewnosci 4-5 dni.. Balam ie testu... a jak go mialam juz w reku to balam sie ze moze zle zrobie ze dostanie sie powietrze i bedzie niewazny ze wyjdzie 1 a nie 2 kreski... bo juz psychicznie nastawilam sie na dzidzie... A jak zobaczylam te 2 to nie moglam uwierzyc... ale glupawe uczucie... i szczezrze powiem ze jeszce potem myslalam moze sie omylil.. moze jednak @ sie pojawi i czar niespodzianki prysnie .. :) Ale wiecie co... Moja NIUNIA to kochana jest :D❤️ Wbila sie mamusi w taki termin ze nawet nie bede mial wielkich problemow... Nastrasze myszami wczesniej wykladowcow i bede rzucac czar :D Aby na ten moj 20 ktorys czerwca juz miec wolne :) A co temp. Moja lekarka powiedziala ze 37 ale w pochwie powinno byc... choc ja tak mam ciable 37..

A i mam pytanie... Powiedzcie co mam robic.. Juz od jakiegos czasu - moze i od ciazy.. Stalam sie strasznie strachliwa... Ale to naprawde... z boku moze to smieszne ze mnie nawet potrafia wystraszyc otwierajace sie energicznie i glosno drzwi.. Ale ja sie martwie... Wczoraj np wystraszylam sie tak meza..stal za drzwiami... Boje sie juz tego... Bo jak tylko cos poza moim podejrzeniem .. potrafi mnie bardzo wystraszyc.. az podkakuje albo krzycze ze stachu... A potem serce wali jak mlot... Przeciez to moze mi zaszkodzic... :(

Gość rusalka---
a jakie mialas objawy oczywiscie oprocz braku okresu??

Chanah... Ja tez sie pyszczata zrobilam.. Ostatnio sie napalilam na moja 80 kilku letnia sasiadke co pierniczy glupoty ze ja z mazem sie klcimy ciagle i co noc :D po tym sie smiejemy... Juz teraz mowimy... Idziemy sie klucic :D I smialo..pozwalaj sobie..Ja tam cieta jestem na moja tesciowa... Oj jak sie szykuje teraz na nia... Wygarne jej po czym zwale wszytko na napiecie ciazowe hihihi Tyle ze poczekam.. chce aby jak najpozniej sie dowiedziala... Chanah A ty ile juz jestes zaklucona :D hihihi

1 objawem byl wlasnie spozniajacy sie @ ktory dal mi do myslenia.. Bo temp 37 i wyzej to wydawala mi sie normalna..hmm.. pewnie sie przeziebilam... Potem bole \"okresowe\" w dole brzucha... na poczatku myslalam.. o jajeczko idzie... potem..o okres bedzie .. a teraz juz wiem ze to moja macica sie tam panoszy :D Piersi jako takie nie bolaly mnie... ale mialam taka nadwrazliwosc..ze jak mnie maz np zlapac chcial za piers jak spalismy to gotowa bylam zabic :D i chyba troche sie powiekrzyly... I te bole glowy ... to juz masakra bo sa juz dobre 3 tyg :( MIGRENA ciazowa .. choc wczesniej tez migrenki mialam... Ale gdyby nie okres nie wpadlabyn na pomysl ze to ciaza...

Gość rusalka---
serdecznie Ci gratuluje?Zycze zdrowka Tobie i maluszkowi:)

Chanah... Rzucic na Ciebie urok... No Zonie juz rzucilam... :D Bedzie sie trzymac... zobaczysz... Ale wiesz co.. Ja bym Ci radzilam dzis zrobic test a jak bedzie pozytywny ... to tatuskow go wreczyc... z jakims maskotkiem.. nie wiem buciki, grzechotka... Ja wpadlam na szalony pomysl ze zrobie usg i w ramki oprawie i dam dziadkom... - szaleje bo to moja 1 niunia :D Tylko nie wiem.. Juz sie wypeplac teraz (baaaaaaaaaaardzo tego chce) Czy zrobic im prezencik na gwiazdke... ale nie wie czy wytrzymam... ale wtedy to by mieli prezencik.... Bo zawsze na gwiazdke zyczyli sobie wnusia a nam dzidzie :D Ale chyba sie udusze... Jeszcze jakby nie bylo to 2 miesiece... caly listopad i grudzin... Wypeplam chyba przez tel :D A moi rodzice sa cudowni... Wiem ze zaraz bedzie szal kupowania... (mimo ze juz maja wnuczki) Oj... juz sie doczekac nie moge:) Chanah .. zrob cos niebanalnego :D Wkoncu to tez rocznica bedzie ... qrcze to dopiero niespodzianka by byla:) Moja niunia pojawi sie ok miesiaca po naszej 3 rocznicy slubu :)

a z tym zakluceniem... Pytalam ile mozesz juz byc w ciazy :D Zaklucona od tych \"klutni\" jakie my z mezem mamy wg naszej sasiadki hihihi

Channah To szybciutko po tescik... Ja juz sie napatrzylam... Na 3 jaczkach sie skupilam ;) Zeby babki sie nie nudzilo hihihi No niestety... ja swojich rodzicow mam 240 km ode mnie... To az mi sie serce kraje... Tymbardziej ze z tesciowa sie nie kochamy... Ona mnie kocha jak cos chce... Za ciaze pewnie znoff bedzie te slodkie minki strzelac i wrednie cukrowac... O BOZE JAK JA TAKICH LUDZI NIE CIERPIE ;/ No coz... W plecy noz ale glowa ku gorze ;) hihihi Hanach... lec lec po tescik... bo sie juz doczekac nie moge :D I szybko Rusalci mow co jest 2 kreski czy odrazu 6 ;)

ZONIA..... A co u Ciebie kochanie???? Odezwij sie daj znak zycia... juz mnogiego oczywiscie :D

Gość zonia
Witaj Rusalka.. Boje się pisać..boje się myśleć..biegam co 10 minut do ubikacji i sprawdzam, czy ta wstrętna @ przyszła..na razie jej nie ma..do południa brzuch bolał mnie tak jak na @..ale mineło..mam cały czas śluz taki białawy i nie moge sobie przypomnieć czy zawsze miałam tak przed okresem.. Dziku Rusalka że o mnie pamiętasz.. Pozdrawiam cieplutko i odezwe się wieczorkiem..PaPa!

Gość madziara80
hej1 PRZEZYWALAM DOKŁADNIE TO SAMO CO ZAŁOŻYCIELKA TOPICU,,,I SKOŃCZYŁO SIE TEZ TAK SAMO :) DZIS RAN O ODCZYTAŁAM WYNIK......BOZE JAK JA SIE CIESZE...JESTEMY 1,5 M-CA PO ŚLUBIE ALE MIESZKAMY ZE SOBA JUZ SPORO CZASU....ZA GODZINKE MÓJ MAZ PRZYJDZIE Z PRACY I POWIEM MU .... CIEKAWE JAK ZAREAGUJE :) TRZYMAJCIE SIE :)

Gość moijska20
mam pytanko wiem z enie na temat, ale nie chce forum swymi bzdetami zasmiecac:P a wiec czy plemniki mogoa przezyc w wilgotnym srodowisku w wannie albo na mydle??? lub w kontakcie z nimi,? jesli ktos bierze leki ktore wzbogacaja sperme w subst. odzywcze??? ech atkie mam schizy jjuz...:(:(:(:(

Gość moijska20
odpisalby mi ktos na pytanko?

Witaj Moijska Ja nie wiem niestety nie odpowiem ci Wiem tyle ze w kobiecie sa w stanie przetrwac 6 dni... Ale to tez jest srodowisko wilgotne wiec jest spore prawdopodobienstwo...

MADZIARA :-* No to ladnie.... MOJE G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! ! Teraz oblicz sobie na kiedy masz termin... Liczy sie tak... Do daty ostatniego @ dodajesz 7 dni i odejmujesz 3 miesiace... :D Sie posypalo dziecmi fiu fiu.. A mowia ze niz demograficzny ;) Zonia... Kochanie nie czekaj... Zamordujesz sie psychicznie... Wiem co przezywasz.. bo ja to samo mialam... Tyle ze ja nie planowalam dzidziusia ... a i tak sie balam wyniku balam sie dostac okresu bo juz sie psychicznie nastawilam... Zonia skarbie nie czekaj... Ulzy Ci sie po tescie niezaleznie od wyniku.... BUZIACZKI i PRZYTULACZKI :-*