Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusalka

Czy to juz ciaza????

Polecane posty

kurcze już sama nie wiem:( mierzyłam z rana temp. ciala---36,9---wiec tak jak wczoraj pochwa--37,4 nie moge sie tego dowiedziec nigdzie ...czy ja biore tab. i nie mam owulacji wtedy to czy temp.jest????? bo mi sie wydaje ze nie ma bo jak owulacji bvrak to i zrecz jasna ze temp. tez brak!!ale nei wiem! a jak ja mam tepm. pryz braniu tab. a jednej zapomniałam i podejrzewam ciaże i do tego temperaturka jest!!! to czy to napewno ciaza???

Gość bettinka22
przy braniu tabletek nie ma owulacji..jajniki przechodza w stan uspiony..ale czesto objawy podczas brania tabletek sa identyczne jak wlansie te w ciazy. a tempka?cos zalezy chyba od dnia owulacji osobiscie nie biore tabletek ale tak mowia moje koleznaki ktore biora hm pozatym przy tabletkach jesli sa prawidlowo brane zadko wystepuje ciaza baardzo zadko :)

Gość bettinka22
u mnie tepka ciala od wielu dni 37,5 brak stanu przeziebienia dzis rano w pochwie 37..wiec jest nadzieje do okresu jeszcze5 dni wiec zobaczymy,,,

No to teraz dam wam dziewczyny NEWSA:D Moja kolezanka zaczela brac tabletki i co... Nie minelo 4-6 miesiecy i wpade zaliczyla... Nie zapominajce ze tabletkami anty leczy sie tez nieplodnosc czy cos w tym stylu.. Wielm ze pobudzaja tez organizm... Wiec.... moze jestes ta 1 na 100 ktorej sie przytrafilo :D Ale mam pytania.. Skoro bierzesz leki... to powinna byc ulotka i na niej opis dziala nia lekow etc.. Przeczytaj ulotke!!!!!!!!

Gość chnnah
a ja właśnie wróciłam od lekarza, suuuper facet :) widziałam, widziałam mój maleńki 10 mm pęcherzyk a w nm siedzi...... mój maluch w przyszłym tyg mam usg dopochwowe uff, mam karteluszek z datami - cytologia, badania krwi itd, dobrze , ze połozna mi to wszystko pozapisywała trzymajcie kciuki za moje maleństwo a teraz musze się najeśc :)

hej! to ja temperatura nadal wysoka,37,7 w pochwie a ciała normalna ! betinka---poweidziałąś ze pzry dokładnym braniu jest mała szansa na ciaze,ale ja włąśnei zaponiłąm jednej zarzyć...a w tym tygodniu w którym zapomniałąm to kochałam sie codzienne;) wiec moze to ciaża:) nigdy nie miałam podobnych obiawów jak teraz ,brzuszek nadal kłuje!!!!i jakaś zgaga mnie dopada czy coś!

Chanah... Jak ja Ci zazdroszcze takiego lekarza... Ja ide jutro... jak mi nie da na badania skierowan to z niego sila wezme.. Wkoncu te badania to dla dobra mojej niuni!!!!! Wiec albo da sam.. Albo sie wykluce o nie!!!! Ciesze sie.. A mialas usg??? Agapa.. No to moze jednak ciaa... Ja bym nie czekala tyle... Lec do apteki i kup ten test:D Skoro masz juz objawy to i stezenie hormonow powinno tez byc juz spore...

rusalka--ale nie chce zpeszać,kurcze a jak to tylko moje schizy...ale do jasnej cholerci jak biore tab. to zadnej temp. nie powinno byś tak na zdrowy rozum no bo owulacji brak nie??!!!! zobazce mozę dzis wieczorkiem kupie jednak ten test!!!!!!damz nac!!!

sorki ze tak was zameczamtymi swimi pytankami i plecenie wkółko tego samego,ale jakos mi tak lepiej jak sie tu wygadam ,dopytam i takei tam!!:) wiec jeszcze jedno pytan do tych które sa w ciazy...czy na oblamówkach od brodawek te kroeczki takie dookoła to wam sie powiekszyłu,bo mi tak!

Agapa Kochanie... ja nie mowie ci o tescie aby Cie zbyc... Wrecz przeciwnie... Abys sie nie \"napalala\".... Wem co ja mialam na poczatku.. Boze jak sie balam tego testu... Bo sie napalilam na ciaze i sie balam ze wyjdzie na tak i ze co gorsza wyjdzie na nie Ale jak zobaczylam te piekne kreski.... To nie wiedzialam sama jak sie mam :D Jesoo jakie to dziwne uczucie bylo :D W kazdym badz razie test na pamiatke zachowalam :D Idz i zrob test... niezaleznie o jakiej porze dnia A co do piersi... Bardzo mnie nie bola.. Troche urosly... Ale widocznych zmian nie ma... albo ja ich nie widze ..

aa ty pytasz o te male kuleczki na brodawkach wokol sudka... Sa jak krostki :):) Chanah... Ja chce Twojego dr Bylas kasowo czy prywatnie? Bo moj ten starszy gburowaty to kasowo... ale ten 2 co prywatnie chodze calkiem inne podejscie ma.... A i czemu cytologie? (ja ngdy jeszcze nie robilam...w srodku czysciutka jestem... az sie wystraszylam iedys jak kolazanka mi powiedziala ze nie byla u gina pol roku i miala kilka nadzerek... :( )

rusalka---tak chodzi mi o te kuleczki na około sutka:):) no własnie powiekszyło mi sie nieco,nawet misiek mój zauważył wczoraj wiec to nie moje wymysly;) channach---mam powiekszone te \"kuleczki\" przy sutku:):):):)fajnei fajnie:) ide dzis po test!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby sie spełniło:):)

jajku...a mi nie dal zaden doktor... A bylam juz u 3 lakarzy.... no nie wiem... W kazdym badz razie nawet pani dr mowilam jakies 3 mies temu ze nigdy nie mialam cytologii i nic :( no to moze jak sie dostane do tego co prywatnie chodze na kasowe... to poprosze go o cytologie... Oby mi sie udalo... I tak chce do niego z ciaza chodzic prywatnie.. a tylko kasowo skierowania na badania miec... Agapa... Ic ic po ten test... Nie kaz nam wszytkim czekac:)))

dziewczyny tak miło sie gawędzi:) ile mace lat i gdzie mieszkacie???

chanach--usg dopochwowe ,miałam jakiś zcas temu,nic nieprzyjemnego:) wszystko jest ok,nie boli ani nic;) dziewczyny tak miło siez wami gawędzi ...to moze powiecie iel amci alt i gzdie mieszkacie??:) ja jestem emila mam 21 lat --mieszkam w Płocku

Channah To usg... to nic strasznego.. smiesznie wyglada:D To taka palka jak do ucierania ziemniakow...tyle ze mniejsza... zakonczona jest kulka.... na to lekarz zaklada prezerwatywe i wprowadza do pochwy.. Za 1 razem jak mialam.. Pani doktor nie smarowala niczego.. Ale teraz do ciazy Ten doktorek zel nalozyl na zama koncowke na to prezerwatywe i na czubek jeszcze zel... i to wprowadzil do srodka... nie czuje sie tego wcale.. AAA tylko sie wysikaj przed usg.. W razie czego jakby np zechcial sprawdzic tak jak u mnie i jajowody...z lekka uciska na brzuch... Zebys plamy nie dala ;) Ogolnie nic strasznego :)

Ania 24 .. Siedlce Chanah... W lublinie studiuje... na UMCSie katerda prawa :D oj.. jak bede miala wolne chyba sie zdzwonimy na kaffe :D

hehe to jestem tu najmłodsza;) a ja zaocznie studiuje logopedię w warszawie! podrawiam:)

dziewczyny a taka biała nieduża wydzielina z pochwy,mam na bielixnie od pary dni????odrazu mówie ze zapalenia zadnego nie mam!!! miała któraś takei cosik???

nie no mierzyłam znowu....;) ciało--37,00,a tam...37,9,,,,uciekam szykowac sie do miska a wieczorkiem podkocze po tescik do apteki!!!!!!!!!trzymajcie kciuki plisssssssss❤️

a to ja ide wszamac banana :D a co sobie bedziemu zalowac... To jeszcze tarta marchewka... Mniam :) A ja takie uplawy mialam tylko z poczatku... teraz nie mam juz.. Boze musze sie poobserwowac.. Bo albo gapa jestem.. Albo nie zwracam na niektore rzeczy uwagi :D

:)smacznego!!!!!!!!!!! bedziecie wieczorkiem?/ to dam znac co i jak???

jeszcze jdno...ale czy test wyjdzie jka biore tabletki?????

agapa chyba tak bo test jest wyczulony na hormon jaki wytwarzany jest w organizmie kobiety....

lady.. Ale jeszcze do @ kilka dni... To jak nie bedzie jej to wtedy zrob... Pisaly mi dziewczyny ze z poczatku moze byc za male stezenie hormonow aby je wykryc... Glowa do gory.... To bedziesz w razie czego miec niunie w sierpniu :D

eejn dziewczyny no to ja nie robie !!! bo sie tylko wkuzre jak mi wyjdzie negadywny!!! ja jestem dopiro w 19 dniu cyklu:( wiec nie wiem czy warto sie stresować!!!