Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusalka

Czy to juz ciaza????

Polecane posty

Gość lalllka
ech plemniki w kontakcie z woda badz mydlem gina...to kurwa nie sa jakies pancerniki czy cos...:/

Gość lalllka
heh .jakby tak z nimi bylo to na swiecie by bylo nie 7miliardow ludzi a 70 miliardow....naprawde te mydla chemia itd..je zabijaja:)

Gość lalllka
nieeee.jak ktos po stosunku zechce se wyszprowac pochwe nim to na nic sie nie zda...ale na zewnatrz dobrze je zabija...tak jak i woda...w wannie nie przetrwaja....:P cool

Gość lalllka
hehehe co ja na to poradze ze niektore inteligentki zadaja tak durne pytania jak ta 20letnia czy jak:P

ZOLA !!!!!! Jak tam nasz tescik ??? Bo sie niecierpliwie ;( Channah??? A Ty juz wiesz??? Zrobilas tescik???

Gość cicik
Rusałko mam do Ciebie pytanko: gdzie sobie mierzyłaś temperature? To wogóle dziewczyny musi ta tempka być wciąż ponad 37 w ciągu całego dnia i wszędzie, gdzie to możliwe na ciele? i w pochwie?

CICIK Ja temperature mialam caly czas powyzej 37 Bylo 37.2i to z rana, w ciagu dnia, wieczorem, po polnocy... I temp mierzylam normalnie.. Ale wczoraj bylam u mojej pani dr i powiedziala ze temp na ciaze mierzy sie dopochwowo i w niej powinno byc powyzej 37 Zmierze pozniej.. i ci napisze ile mam pod pacha a ile dopochwow jak chcesz..

Gość Zonia
Rusalka.. U mnie bez zmian..czyli jak na razie dobrze(bo bez @)..testu nie zrobiłam jeszcze..tak strasznie sie boję, że znowu wyjdzie jedna krecha :-( ale już nastawiłam budzik na 5.30 i jutro rano zrobie na pewno (czeka przygotowany) bardzo sie denerwuję i boję, że w nocy przywędruje @...mierzyłam temperaturkę przed chwilka i jest nadal 37,2..byle do rana...i wszystko będzie wiadomo.. za kilka dni zobacze mężulka.. fajnie by było mieć dla niego TAKĄ niespodziankę.. Pozdrawiam i trzymaj kciuki nadal prosze...

Zonia... Trzymam trzymam... Urok rzucam... A mierzylas dopochwowo..? Zrob ten test malpeczko... bo mnie juz macica z nerwow i niecierpliwosci boli ;-) No ale jak jutro... to poczekam... Beda 2 kreski...:) Jeszcze nam przyjdzie w jedym terminie rodzic.. Albo o jednej porze sie kraczyc na porodowce ;) Buziaki :-*

Gość Zonia
..Rusalk... jak tu wejdziesz dzisiaj to się zdziwisz.. niestety...1KRECHA! :-( szkoda gadać..nie ma jak to się pożądnie nakręcić... ja odpuszczam.. dzieki za dobre słowo i czary...ale tym razem nie pomogły chyba..:-(

Gość Zonia
Rusalko miało być....nawet pisanie mi dzisiaj nie wychodzi..:-(

Zoniu... Ale @ nie masz.. czyli dobrze jest :D Wiesz dobrze ze nie zawsze testy pokazuja.... Moze za male stezenie hormonu czy czegos tam jest... Czekamy jesszcze Zoniu...czekamy Nie poddawaj sie skarbie...!!!!! A jak bedzie @ .. to sie usmiechniesz i powiesz..moze i lepiej.. moja niunia bedzie w lipcu..taka wakacyjna...i nie spoczniesz .. ok??? Nie wolno tracic nadziei !!!! Buziaczki :-* I czekam na wiesci... A i jeszcze jedno... USMIECHNIJ SIE DO MNIE NAJLADNIEJ JAK POTRAFISZ :D

Gość madziara80
ostatni dzien czerwca :) fiu fiu.... polecam stronke www.bajbus.pl -duzo praktycznych informacji :) pozdrawiam

No no.. Chanah masz kobieto cierpliwosc.. Ale wiem co czujesz bo tez sie balam... Rob ten test i pokaz dzis mezowi te 2 krechy... ja zawalu przez was dostene... Dzis rozmawialam z mama... Jutro jade do niej.. Nie bedzie mnie tydzien gdzies.. To pewnie topic przepadnie ;/ Madziara... czyli na 30 czerwca masz termina .. fiu fiu ja niby 26 :D jak chcesz zrob sobie taki link jak ja mam na dole.... (ten s klikaj) To moja niunia :D Troche pasqdna... bo podobna do mnie ;-) Ale zapatrze sie na tatusia i bedzie cuuuuudownie sliczna :D Czekam na was.. A .. Ja tam nie mam problemu z posilkami... Ale gdzies czytalam ze moga one wystapic po 5 tyg ciazy...wiec ;/ Ale za to brzuch mnie boli i glowa o poopie w zawiasach i plecach nie wspomne:D

Chanah :))) ale sie zaczelam smiac jak to przeczytalam.. ja dzis mezowi urzadzilam terror emocjonalny :D poryczalam sie bo nie dotrzymal slowa danego :D no ja to bym sama ze soba nie wytrzymala naprawde.. Chanah.. No chcialabym widziec ta reakcje :D Ja wczoraj jak gosc stanal samochodem na chodniku a bylam z mezem na spacerze to wydarlam sie ze o jaki ksieciunio.. gdzie poltora metra przejscia...dla pieszych poczym dodalam tuz przy jego otwartym oknie.. ee to nic tu posterunek policji jest chyba sie zaineteruja a jak nie to ja im pomoge :D Czuje ze zarobie w protezke :D

Chanah... Chyba bedziesz moim guru :D Jak bede chciala tak subtelnie komus szpileczke ... to sia poradze :D Bo ja to mam taki sposobik ze wale prosto z mostu i to nie nie przebierajac w slowach i niczego nie upiekszajac.. Jednym slowem .. daje po garach ile tylko sie da :D

Chanah... to normalne.. Ja to juz mam przeszlo tydzien.. Tez z lewej str To najprawdopodobniej macica sie powiekrza czy cos takiego.. Teraz uwazaj... Powinnac zauwazyc takie jakby plamienie... Taka maz brazowa.. Zazwyczaj tak wyglada poczatek kresu.. To jest najprawdopodobniej zagniezdzenie sie jajeczka... A bol.. pewnie taki jak do okresu tyle ze mniejszy troche - jesli mialas bole... To przechodzi po jakims czasie... Mnie juz coraz mniej boli.. Albo ja juz nie zwracam uwagi.. Chwilami tylko tak mocniej zakuje.... Ale to normalne.. Nie przejmuj sie :D

No ja juz mam 3 tygodniowy bol glowy 2 tygodniowe bole brzucha i do tego doszlu bole mojej pooopy w zawiasach i chwilami plecow... Ale niech se boli... co mi tam :D Channah.. a widzialas na linku jaka moja dzidzia pasqdna hihihihi :D

Zaraz ide do lekarza.. Teraz prywatnie i do innego niz wczoraj... Nie wiem czy robic usg czy nie.. to juz on sam zadecyduje... Ide moze cos poradzi... :D Czegosnowego sie dowiem.. :D

hihihi Podobna do mamusi :D Jak zacznie ludzia przypominac to bedzie istny tatus...:D Bo mamusia to diabla ma za skora :D Chanah.. A bylas juz u lekarza???

Kurza pieta.. To tu tylko ja \"wpadlam\" ;) Ale za to mam niespodzianke nad niespodzianki :P No lece sie szykowac... Umowiona jestem na 15.50 Ale juz jakies 30 powinnam byc... 👄 Do... pozniej jak cos :)

Chanah.. nie powinnas w ciazy pracowac na nocne zmiany... Ale dopiero chronione jestesmy od 3 m-ca Wiec jak bedzie juz ten 3 to wiesz co zrobiec... :D papapa do ... przeczytania :D

Gość taka z innego topiku
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i smae fasoleczki też!!! Małe sprstowanko: Prawo chroni kobietę od momentu wystawienia zaswiadczenia od lekarza (moze to być nawet 5 tyg,), a nie od 3 m-cy.

Gość Zonia
Rusalka.. Pewnie siedzisz teraz u gina..u mnie bez zmian..pisze bo pocieszyłam się tym co piszecie z chanach, że macie ból jakby z lewego jajnika...ja tez mam od rana takie kłucie..jak czasem mnie strzeli, to aż się zwijam w połówkę..ciągle mi się wydaje, że to już całkiem na okres...biegne do kibelka...a tu nic...jak ja nie zeświruj w tym cyklu to będzie dobrze!!!! Pozdrawiam cieplutko i biegne do domku zmierzyc tempke..pa