Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Gość Panie Hrabio
wysłałam zamówienie na 51 i próbkę adidasa tak jak Pan zaproponował.Pozdrawiam Ania

Gość ladyti
dziekuje, powacham i sie zdecyduje na ktorys. w sklepie tzn. wejsc na www.tanieperfumy.ue i tam wciapic do koszyka? pytam sie jak laik, poniewaz cale wieki nie korzystalam z twyc h uslug Boski Hrabio Zet

Jeszcze raz prosze Panie z kafeterii o wpisywanie w przypadku zamowien na sklepie w uwagach : Kafeteria :) przesyłka gratis przy wpłacie na konto . Tak jest mi łatwiej a poniewaz kojarzę nazwiska zamawiajacych to potem sam sie dopytuje ;) czy aby nie z kafeterii :);)

Gość elegantka
a jakie perfumki poleca Hrabia dla kobiety eleganckiej tylko żeby nie były zbyt cięzkie i słodkie czekam na odpowiedź.........

Witam :) Ostatnio zainteresowałam się perfumami FM. Z tego co widzę, można kupić próbki? Czy ktoś ( kobietka25? Hrabia?) mógłby przesłać mi na maila listę zapachów FM? Wolę najpierw sprawdzić zapach z próbki, niż kupić 30 ml :) Czy wszystkie kopie równie dobrze oddają zapach pierwowzoru, czy może jedne są lepsze? chodzi mi zwłaszcza o Glow, Hypnose, Miss Dior Cherie, Angel Innocent, Alchimie( o ile jest), Hot Couture ( o ile jest ;) ). Proszę o odpowiedź... mój mail to gloss@gazeta.pl

Hess , oczywiscie mozesz sobie kupic wszystkie próbki z oferty perfum FM , cena za próbke to 1 zł , przesylka 9zł ( polecony + babelkowa koperta ) wszsytko czym dysponuje masz na sklepie www.tanieperfumy.eu pozdrawiam

:) i dwie nowe nasze koleżanki mają dodatkową pracę :) zapraszam resztę Pan serdecznie do zapoznania sie ofertą :) .... co prawda schorzałym i zasmarkanym ale jeszcze myslę ;)

Informujemy, że od 2 października rozpoczynamy sprzedaż nowego “ Katalogu Zapachów FM”. Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, znajdą w nim Państwo: ● INSPIRACJE FM, czyli 7 oryginalnych perfum i wód perfumowanych sygnowanych nasza marką, o numerach katalogowych: - damskie: 114, 115, 116, 117, 118, - męskie: 119, 120; ● 13 zupełnie nowych nut zapachowych dla kobiet i mężczyzn o numerach katalogowych: - damskie: 101, 102, 103, 104, 105, 108, 109, - męskie: 106, 107, 110, 111, 112, 113; ● wzbogaconą gamę zapachową: - żeli pod prysznic o numerach katalogowych: - damskie: 13g, 17g, 74g, 81g, 103g, 109g, 114g, 115g, 116g, 117g, - męskie: 42g, 50g, 55g, 107g, 111g, 112g, 119g, 120g; - deo roll- on o numerach katalogowych: - damskie: 13r, 81r, 109r, 114r, 116r, - męskie: 42r, 50r, 111r, 120r; Sprzedaż perfum i wód perfumowanych oraz starterów z nowymi próbkami będziemy prowadzić już od 2 pździernika. O terminie rozpoczęcia sprzedaży nowych deo roll- on i żeli poinformujemy Państwa wkrótce.

Gość możesz napisac coś więcej
o tych nowościach? co to za zapachy?

Gość możesz napisac coś więcej
tzn. który numer czemu odpowiada :) jesli rozumiesz o co mi chodzi

na sklepie już 3 nowe zapachy damskie :) w nowosciach > perfumy damskie . Jutro pozostałe . Oczywiscie zapachy mozna juz zamawia z tym ,ze dostępne bedą dopiero od 2 października czyli od poniedziałku :)

w takim razie właśnie zamówiłam u Ciebie perfumki :) może nie jestem klientem hurtowym, ale jak mi się spoodobają to bedę robić wśród koleżanek :) szkoda tylko, że w ofercie nie ma Sensi White Notes, ale i tak jest duży wybór, więc koniec z narzekaniem Pozdrawiam :)