Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Dziueń dobry Panie Hrabio.Ja mam pytanko odnośnie trzech zapachów: 1. Eternity Moment- Kleina 2. Skin- Trussardi 3. True Star- Tommy Hilfiger Ładne są te zapachy i czy bardzo podobne do oryginałów??? Dziękuję :)

Gość marcinspooky
Jeśli jesteście zainteresowani kupnem perfumek FM lub wejściem do grona konsultantów Federico Mahora to zapraszam an stronki www.perfum-fm.eu lub www.kosmetyki.3it.pl. Serdecznie zapraszam i pozdrawiam !

czy ktoś może coś powiedzieć o perfumach dziecięcych o wdzięcznej nazwie chocolate pudding??? :)

czytam sobie i czytam o tych perfumach i chyba się skusze... chociaż nigdy jeszcze ich nie miałam. :) Zastanawiam się drogi Hrabio czy można zamówić sobie kilka próbek, żeby przetestować kilka zapachów i ewentualnie zdecydować się na jakiś konkretny?? i czy wszystkie te zapachy są w cenie 30 PLN za 30ml??

Poziomko mozna zaówic sobie próbki koszt jedej to 1 złotych + koperta 1zł + 4,6 przesyłka :) a perfumy wszystkie w cenie 30zł , za wyjątkiem feromonowych . No i sa jeszcze rool ony , dezodoranty ,zele pod prysznic :) jest w czym wybierac :)

super!! :D To w takim razie ja chciałam zamówić 30ml Gucci Rush a próbki light blue, very valentino, miracle lancome i miss dior cheri :D musze przez allegro czy na maila do ciebie z danymi??

i jeszcze pytanko o orientalne, waniliowe perfumki. Jake polecasz?? Mam nadzieje że około 5 godzin utrzymują sie na skórze, ewentualnie na ciuchach :)

poziomko zapraszam do sklepu na www.tanieperfumy.eu tam w uwagach wpisujesz jakie chcesz próbeczki . A waniliowiec orientalny to nr 05 :) mój ulubiony :D gucci :D rush

Hrabio, sorki że tyle pytań zadaje :D złożyłam własnie w tym sklepie zamówienie, ale nie widze tam nigdzie numeru konta do przelewu :( mam nadzieje że mailem dostane :)

perfumy FM rzeczywiscie sa baardzo trwale natomiast zapachy niekonieczne podobne do oryginalow- kupilam touch of pink FM a posiadam juz oryginal tego zapachu i musze stwierdzic ze wogole nie sa do siebie podobne, wogole wogole:(

:D Hrabio poziomki zawsze są słodkie i urocze :D Ja również poprosze nowy katalog na maila- masz go już :) Wprawdzie złożyłam już zamówienie, ale niewykluczone że jeszcze na coś się skuszę... :)

Ahhh Hrabio :) no cóż zrobić, jak na moją skrzynkę za duża :D czekam z niecierpliwością na przesyłeczke od ciebie :) i słodkich snów Tobie i Hrabinie życzę :P