Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

I jak tam Si, zauważasz jakieś objawy? A tak w ogóle to jak długo już się staracie?

markotka - trudno powiedzic, to są mc z przerwami, bo Skarba czesto nie była w domku w tamtym roku, wiec licząc wszystko to bedzie 3-4 cykl. Wcześniej rok czasu, potem dalam sobie spokój, zaszłam w ciąze i poroiniłam. Potem Kochanie wyjechało za granice, w domku był co 2-3 mc wiec nie moge mowic ze sie styaraliśmy bo nie było jak. Dopiero teraz. Jak pisałam wczesniej @ na 30 a brzuch boli i czuje sie jakbym miała za chwile ja dostac :(

no nie może byc jaki ruch tutaj :P markotka--hej....masz racje najgorsze to czekanie..blleeeee 🌻 🌻 zostawiam kwiatki i zmykam an spacer ;) czołem

Oby ci sie udalo Si! Oby sie wszystkim starajacym sie udalo... molus, a ile Ty jestes juz po operacji? Bo mowilas ze musisz ze starraniami odczekac 3 miesiace, tak? Ja bylam juz na spacerku, mam nadzieje, ze chociaz troszke buzie podrumienilam, bo bladziocha ze mnie, hehe :)

14 lutego miałam operacje- Walentynki, niezle co? Lekarze mowili, ze 6 miesiecy. No chyba ze tam juz sie wszysko zagoi i bedzie mozna. Ale jest tez kwestia tej blizny czy ona wytzyma jak brzuszek zacznie rosnac. Teraz jak czasem za duzo zjem albo jakies wzdecie mam i brzuch mi sie napnie to boliiii !

Ale w sumie brzuszek zaczyna rosnac dopiero okolo 4 miesiaca...Tym niemniej mam nadzieje, ze jak juz zaczniecie sie starac na nowo szybko to zaowocuje :-)

No to zalezy Padlinko. Znajac siebie to mi moze szybciej zaczac rosnac ;)

hehe, ja jestem! Ale mi wstyd, ze o takiej rannej porze (i bedac w domu a nie w robocie :-P ) siedze juz przed kompem, hehe Witaj Si tego pieknego dniaaaaaaaaaa!!!🖐️ witajcie wszystkie!!!

No..u nas tez jakos gorsza pogoda niz wczoraj np. am to zapowiadane oziebienoe przyjsc..ale nie ciagne tematu bo bede bluzgami rzucac :-P Nie no, co ja narzekam, 25 na termometrze (wprawdzie na sloncu, ale zawsze)..wczoraj bylo 30 stopni w sloneczku..opalilam sobie prawe ramie, heheh lewe bylo w cieniu i zostalo blade , hehehe

Witajcie moje drogie :) Padlinka widzę, że kilogram przybył :) A brzuszek już widac? Moluś już coraz bliżej. Si, a co u Ciebie? Co z @? Agapka jak samopoczucie?

Witajcie Kochane! Ja w traakcie paskudnego przeziebieenia...bleh...kicham, kaszle i marudze.. :-) Dziewczyny, mam nowe zdjecie, gdzie demonstruje brzuszek, tylko nie wiem jak je umiescic w internecie, zeby Wam pokzac..Taka niezbyt kumata jestem, hehe No, spadam , bo od monitora oczy mi lzawia strasznie. :-( Jak ozdrowieje ciutke, odezwe sie..A jak wiecie jak z tymi zdjecimai zrobic to powiedzcie (hehe, napiszcie) OI piszcie jak tam dlugi weekend minal? (A moze jeszce mija, hehe... ;-) )

Gość Padlinuś fotki to na mejla
w necie nie dawaj 🌻

hm..moze i tak.. :-) Dalej smarcze niemilosiernie, kicham, prycham i wsciekam sie ze jak za oknem pieknie ja musze siedziec w domu :-( Dzieckka mi szkoda jjescze bardziej , chociaz ona tez zakatarzona.. Moj brat dzis mature zdaje..troche sie denerwuje, szczerze mowiac..bo jego wiedza jest na poziomie podstawowki czasami...eh, oby jakos poszlo..

Padlinuś szkoda, że się przeziębiłaś, taka ładna pogoda dzisiaj. Ale podobno w ciąży takie przeziębienia to norma :( Ale jakiś mały spacerek chyba by nie zaszkodził. Zdrowiej szybciutko :) P.S. Czekam na foteczki :) Jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz :P Wczoraj byliśmy z Miśkiem w kinie na tych \"głupkach\" z Mumio, ale szczerze taki sobie ten film, nie zachwycił mnie. Odliczam już powoli czas do wyjazdu do Kliniki i mam troszkę stresa. Pozdrawiam!

a my wczoraj ogladalismy w koncu wyznania gejszy...chyba z miesiac czekal ten film na dysku zanim sie zlitowalismy nad nim, nawet wart obejrzenia, na moj gust :-) Jessli chodzi o zdjatka, poszly, ale mialam tylko cztery chyba adresy, na pewno do fladry, molus, brednie i do Ciebie Markotko chyba tez poszlo :-) (mam nadzieje...ale te maile u mnie zawsze cos szwankuja..jakby co powysylam jescze raz...) Daj znac jesli przeszlo. :-) tez rozwazalam ten spacerek..ale chyba jeszce nie na tym etapie..mam mokry kaszel, zatkany calkiem nos i jestem oslabiona porzadnie..wiec boje sie zeby tego przeziebienia jeszcze bardziej nie przeziebic..hehe jesli mozna to tak ujac.. Czy macie moze jakas recepte na \"zimno\", co mi wyskoczylo pod nosem?czym to cholerstwo smarowac zeby zeszlo? bo wygladam blehhhh okropnie, heeh

hello!!! Padlinus dzieki wielkie za foty!!! super wygladasz!!! :D Mam taki specyfik na przeziebienie, to taki syropek: 3 kiwi rozgniatamy dodajemy sok z 1 cytryny i łyzke miodu. Mieszamy i wcianmy 3x dziennie po lyzce. Ja swojego aniołka tym wyleczyłam. Markotko- wszystko bedzie OK. Ale wierze ze sie boisz. Ja 22 jade na kontrole i juz jak pomysle to mi puls skacze w gore. Ale tak jak mopwie nosek do gory. Bedzie Ok bo musi byc OK :D

Witaj Molus! Nie mam niestety w domu kiwi :-( chyba zrobie sobie na razie z braku laku mleko z miodem i maslem..moze chociaz na to gardlo pomoze...Tylko modle sie zeby mi to swinstwo pod osem sie nnie powiekrzylo bardziej..Jak mojej mamie wyskakuje, to nosi takkie syfy przez bity tydzien..fuj!A ja chce byc piekna i blada, hehehe No, ja tez jetsem zdania ze nie trzeba sie denerwowac na zapas----bedzie dobrze, dziewczeta!

Moluś ja też mam nadzieję, że będzie dobrze. Za Ciebie trzymam kciuki :) Padlinka fantastycznie wyglądasz :)

hej Padlinka wyglądasz super!!!🌻 nawet zdjecie mojej Majki do mnie wysłałas:D

hej dzieczyny odebrałam wąłśnie moje wyniki badań czy ktos pomoze w interpretacji ;) a wiec jestem juz z wynikami chyba w normie ale nei umiem zinterpretować (toxoplazmozy,cytomegali i rózyczki) POMOŻECIE??? Cytomegalia IgG - 2,79 ISR=1,10 wynik pozytywny ISR pomiędzy ),91-1,09-wynik wątpliwy [Cytomegalia IgM -0,60 ISR=1,10 wynik pozytywny ISR pomiędzy ),91-1,09-wynik wątpliwy Różyczka IgG-99,3 wynik 15 IUml wynik pozytywny wynik pomiędzy 10-15 IU/ml wynik wątpliwy RózyczkaIgM-0,06 poziom pzreciwciał ISR 1,10 wynik pozytywny ISR pomiędzy 0,90-1,10 wynik wątpliwy Toksoplazmoza IgG-59,8 wynik9 IU/ml wynik pozytywny wynik pomiędzy 6-9 IU/ml wynik wątpliwy ToksoplazmozaIgM--0,07 poziom przeciwcia ISR=+ 1,00 wynik pozytywny ISR pomiedzy 0,80 a 1,00 wynik wątpliwy teraTSH ---1,26---- (norma 0,47-5,01) wiec to chyba w normie chociaz nie wiem jakie powinny być w ciaży??? reszta dobra

Witaj Agapka Ja niestety nie znam sie na interpretacji wynikow, ale jednego jestem prawie pewna----TSH to hormon tarczycy, i chyba ciaza nie powinna miec wplywu Jak ta robilasm Toxo wyszly mi po 0 oba i babka mnie straszyla ze nie mam przeciwcial wiec moge sie zarazic, hmmmm na rozyczke i cytomegalie chyba nie robilam Moze wez zarzuc to pytanie na takim topicu \"czy jest polozna na forum?\" czy cos w tym stylu A kiedy wyniki his-pat?

o!albo wejdz na ten topic o toksoplazmozie..Bo wyglada na to ze przechodzilas...Kurcze, to niebezpieczne w ciazy...Daj znac co sie dowiedzialas Buziak cieply

agapciu TSH masz w normie dla kobiet w ciazy zalecane normy to 1do 2 a ten hormon ma duży wplyw na ciaze.

hej kobiety padlinus--🌻 wyniki hist.patol. juz napewno sa do odebrania w szpitalu musze po nie tylko pojechac ;) juz wszystko wiem ;) wyniki mam w jak najlepszej formie,pzreciwciała toxo i różyczki mam wiec juz sie nie zararze :) super no i cieszy mnie TSH bo to bardzo ważne a ja mam normalnie ksiażkowe wyniki TSH..:) ssuper to podniosło mnie na duchu i teraz czekam na wizyte u mojej gini którą mam 24 maja ,zobaczymy czy tam w środeczku wszystko ąłdnie sie wygoiło ...jak tak to po drugiej @ zaczynam staranka ;) nie ma na co czekać ;) jakoś sie trzymam stram sie usmiechac bo wiem ze moja Kruszynka nie chiała by widzieć mamy smutnej ;) poza tym szykuje nam sie remoncik w czerwcu wiec zcas szybciuchno bedzie leciał jak sie czymś zajme ;) super a potem wyjeżdzamy na wakacje nad polskie morze ;) heheh ;) chociaz czasami są takie chwile ze trudno sie pozbierac ,ale wiem ze nastepnym razem juz bedzie dobzre ;) dla was🌻