Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak Marzenie

Codziennie idąc do pracy mijam taką rudą dziewczynę, nie wiem co robić

Polecane posty

Proszę nie usuwać tego tematu, ja naprawdę piszę prawdę, no może nie chcę z nią seksu uprawiać już na 1 randce. To was boli dziewcyzny? Że piszę to co czuję? Za to ma być usunięty ten topik? Za moją szczerość? Wiem wiem jurny jestem, ale obiecuję, że nie będę wykorzystywał tej dziewczyny, tylko nie kasujcie tego topiku :)

Jeśli to nie prowokacja to co piszesz póżniej jest jakieś chore.Człowieku na początku piszesz o niej ciepło i można wnioskować,że coś się będzie fajnego między Wami rozwijało,a póżniej wszystko temu przeczy,bo myślisz o seksie już po pierwszym otwarciu do niej ust.Wybacz,ale żadna normalna dziewczyna na to nie idzie. A póżniej tyle topików o samotności.........

To ci dwaj samce mnie podpuszczali do takich zachowań, normalnie jestem romanyczny, tylko tyle pokładów seksu we mnie siedzi. To jest dobre, o ile nie stawiam tego na pierwszym miejscu. Dla mnie jak i dla ciebie liczy sie uczucie. I przy tym pozostańmy, ostatnie posty to fakt moje posty, ale one nie są prawdziwe. Liczy się dla mnie miłosć przede wszystkim. Chyba mnie rozumiesz?

Gość emcia34
Czy Ty w ogóle jesteś całkiem normalny?- chyba nie. Po prostu jakiś obleśny zboczeniec popdszywa się pod romantycznego młodego chłopca wstydź się!

ha! To że facet myśli o dzieweuszce mijanej na ulicy i fantazjuje na jej temat uważam za całkiem ZDROWE!!! ;) nie łudźmy się, faceci inaczej okazują romantyzm niż nam kobietom się wydaje..a szkoda.....