Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salome-dama

stare panny atakują nasze rodziny ...

Polecane posty

Po przeczytaniu tematu byłam pewna że to kolejna prowokacja jakiejś durnej baby, a tu proszę... temat potraktowano poważnie... W jakiej rzeczywistości przyszło mi żyć..? Wydawałoby się, że mamy XXI wiek, internet jest dla ludzi mniej więcej wykształconych i postępowych a tu proszę bardzo... Poglądy jak z końca nie ubiegłego, ale jeszcze XIX stulecia. Zgroza mnie ogarnia i ręce opadają do samej ziemi.

Gość kwikus
niech zgadnę - jesteś lub byłaś kochanką żonatego, co ? A może dopiero planujesz ?

Gość kwikus
za wikipedią: Nihilizm w filozofii jest odrzucaniem, negowaniem, relatywizacją wszelkich przyjętych wartości, norm, zasad, praw życia zbiorowego i indywidualnego; inaczej, jest to sceptyzm absolutny. Według nihilistów, świat a zwłaszcza ludzka egzystencja są pozbawione jakiegokolwiek znaczenia, celu lub zasadniczej wartości.

Mam się wdać w dyskusję? Chyba nie... szkoda mojego dobrego samopoczucia Wolę sobie popatrzeć na piękny świat i pomyśleć, jak będzie fajnie, kiedy wrócę do domu a mój Misio będzie czekał na mnie z obiadkiem w wysprzątanym domku.

Gość latrynka
za dużo jest tych polowań na cudzych mężów dookoła. Rozumiem gdyby to były wypadki sporadyczne mogłabym powiedzieć - serce nie sługa, trzeba taką zrozumieć. Ale to jest powszechne, ale każda z tych lafirynd robi to nie raz i nie dwa, ale taka nie ma z tego powodu wyrzutów sumienia i deklaruje po kolejnej porażce następne polowanie. To jakieś zdziczenie, zezwierzęcenie, to rządy anomii !

Gość zygula
wasza durnota was przerasta zastanawiam sie czy wy naprawde wierzycie w to co piszecie czy tylko zaogniacie atmosfere??? po co nam jacys zuzycie facei ktory za wiele ni emoga jest tylu młodych bogów na ziemni z umiesnionym cialkiem, gibkim i sprezystym. a i oni chetnie wyladuja w lozku z niejedena z nas -kochanka- niz ze swoja rowiesnica:) przypatrzcie sie stare , brzydkie klepy kolegom swoich córek- cukiereczki nie":) niam niam

Gość meni są piękni całym
jestestwem swoim

Gość kobiety są antysolidarne
każða by drugiej najchętniej oczy wydrapała i chłopa zabrała. Takie są animalne całkiem.

Gość kompański
szczucie żon starymi pannami to ulubiona zabawa sfrustrowanych mężów. Jedyna szansa, że żona zechce się jeszcze wysilić w łóżku.

QRWA,co to jest????Skąd wy jesteście????????????????????????????? Oby was mężowie szybko zdradzili!Tyle jest pięknych i subtelnych kobiet na tym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lotna polka
stara panna niewoląca żonatego swym kroczem to gnojowica jedna, pasożyt seksualny i złodziejka spermy.

Gość kwiatek tobie się trafiło
jak slepej kurze ziarno. Jakby jego żona była ciut mądrzejsza to też byś była stara panna dająca zonatemu. Idż pilnuj lepiej tego swojego ciamciare bo ty w necie będziesz siedział a jemu następna stara panna krok wylizywała.

Gość grams
dlaczego szatan pzrybrał kształt starej panny - bo taka jest sama i jej serce gnije ze smutku, a kiedy zgnije już to ona jest cała jego, cała szatana. Będąc narzędziem w jego ręku dopuszcza się bezeceństw najstraszliwszych pozbawiając prawowitą małżonkę męża jej, a niewinne dzieciaczki ojca i karmiciela. Powinny szczeznąć te panny bez serca.

Gość akpinna
strach wypuścić męża do kiosku po papierosy bo ulicami przewalają się hordy starych panien, które jak piranie tylko czekają na swoje 5 minut w krzakach, za rogiem. Gotowe są na wszstko aby tylko upoić się cudzą spermą, spremą należącą sie innej. To chamstwo, bezczelność i złodziejstwo. Ale to dopiero początek bo taka staropanieńska modliszka chce zdekapitować męża i na zawsze go zatrzymać do kopulacji. Ruja i próbstwo szerzy się wsród staruch panien.

Gość avanta
buahahahha, no nie, normalnie padam :D:D:D ludzie, wy sobie jaja robicie :D nikt zdrowy na umyśle nie będzie takich farmazonów pieprzył. chyba, że bojówki LPRu ruszyły "uzdrawiać" społeczeństwo :D a tak na marginesie, to co to jest stara panna? poprosze o definicję :D

Gość grams
żyjemy w mrocznych czasach gdzie gawiedź bije brawo grzechowi, a szydzi ze sprawiedliwych ...

Gość stara panna to osobnik
płci żenskiej powyżej 25 r.ż. bez stalego wolnego partnera i bez planów na przyszłosć /tych realnych bo to co plecie zonaty kochanek w to nie wierz/. Zazwyczaj kochanka żonatego i takie właśnie plenią sie teraz jak robactwo. Pasożytują na tym co facet ze swoją żoną wypracował przez lata i łudzą się, że założą z nim rodzinę. Takie ściery bez żadnych zasad wspólzycia w społeczeństwie.

Gość avanta
ojej, to ja mam zadatki na starą pannę :D tzn, partnera mam, ale już 26 roczek ucieka a ja planów rodzinnych żadnych nie mam :D i w najbliższym czasie nie zamierzam mieć. ranyy:D ale tego żonatego, co za mną biega to nie chcę :P i mu nie wierzę, bo tak jak mnie, tak pewnie i inne bajeruje. bym go chyba zabiła, jakbyśmy byli razem :D ale na okazjonalną rozrywkę dobry jest :D miło posłuchać czasem tych bajek a i seks jest okej :) ale nic poza tym :P

Gość kimmka
dlaczego żony nie miałyby mieć prawo do obrony z użyciem broni ... przecież "my home is my castle" więc jeśli ktoś próbuje zaatakować moją rodzinę to mam prawo go unicestwić w samoobronie.

Gość och wy zony
jestescie gorszymi grzesznicami jak kochanki bo one robia krzywde jednej zonie a wy wystrzelalybyscie wszystkie niewazne kochanka czy nie jak wolna to na odstrzal uwazajcie bo macie corki i moze beda dobrymi kobietami ktorym tez los kazal byc samym a jakas inna mezatka wam ja zastrzeli....nie sadz a nie bedziesz sadzony a za ten wasz jad mysle ze kochanki beda rozgrzeszone a jak maz was rzuci dla innej bo i tak moze byc tez na odstrzal i niewazne zescie niewinne staniecie sie potencjalnymi grzesznicami....nawet nie zdajecie sobie sprawy ile mozecie takim gegoleniem starych przekupek zrobic niewinnym ludziom przykrosci?wezcie strzelbe i zastrzelcie ta ktora wam zawinila i przestancie byc zalosne bo przestaje was zalowac a co dopiero maz skoro musi was miec na codzien?

Gość zajęta stara panna
Napisałam to na innym topicu, ale i tu wkleję... O co tu biega? A stare panny, które mają WOLNYCH facetów też są plugawe, bo nie łapię? Co to ma za znaczenie stara panna czy mężatka? Ja się chajtać nie zamierzam, ale sobie zyję w normalnym związku ze starym kawalerem . :-D Jedno tylko wam powiem, nie krytykujcie tak lekko osób samotnych. Oby was samotność kiedyś nie dopadła, bo wtedy zmienia sie punkt widzenia. Przecież utyskując na kochanki robice to właśnie ze strachu przed samotnością, czyż nie? Odejdzie i będe sama! Poza tym jakoś mi nie pasuje, że w jednym zdaniu używacie słów: biedne dzieciątko i szmata, kurwa. Nie chciałabym miec takiej mamuski, która w ustach ma szambo. Dochodze do wniosku, że papier niektóre zony ogłupia. Miałam kilku facetów i zawsze po nich widziałam czy jest bawidamkiem czy nie. Wystarczy w towarzystwie zwrócić na to uwagę. Jeden strzela oczami, drugi nie przynosi wstydu i jest skoncentrowany na swojej partnerce. Co do sataropanieństwa, to powiem wam kochane, że jestem zadowolona, że nie odboja mi tak na punkcie chłopa żebym robiła z siebie pośmiewisko wyzywajac sie z jakas kobietą. Nie trzeba sie bać samotności, bo na nią naprawdę trzeba pracować całe życie. Facet może odejść, ale trzeba mieć swój świat, znajomych, o których nigdy nie mozna zapominać. Jesli zapomnisz o całym świecie dla faceta, nie dziw się, że świat zapomni o tobie. Jak dla mnie to jestescie pierdoły straszne. Trzeba mieć godność i w siebie wierzyć. Mielenie jęzorem wiele nie zmieni. A na koniec powiem tylko, że w życiu nie chciałabym być taką żoną! Wszystkim innym, które przezywaja kryzys w małżeństwie, ale potrafią zachowac klasę i radzą sobie z sytuacją życzę jak najszybszego rozwiązania problemu, bo wiem, że zdarda bardzo boli. Oby się udało i było lepiej niż kiedykolwiek :-)

Gość stara panna to żmija jedna
podstępna co smatławo kusi uczciwych mężczyzn

Gość jamoczka
taką co męża podbiera tobym zagryzła włąsnymi zębami, porżnęłabym własnymi rekami

Gość ogólnie zgadzam się że
podbieranie męzów powinno być penalizowane jak kiedyś. Nie żeby od razu kamieniować jak u Arabów ale jakaś kara powinna za to być. Może bracia Kaczyńscy się zdecydują na to. My kobiety żonate powinnyśmy utwozryć jedno potężne lobby w tej sprawie.

Gość zajęta stara panna
E, teraz to już jestem chyba pewna, że to nie piszą żony tylko jakieś małolaty, bo dziś dzień wolny od zajęć. Komentarze mówią same za siebie. Jesli sie mylę....o kurcze, lepiej żebym sie nie myliła, bo żenada.

Gość i proszę kolejna zdzira
próbuje się wybielić. Nie doczekanie twoje ! Będziemy takie piętnować.

Gość do ogolnie zgadzam sie
hahahha my kobiety zonate?nic dodac nic ujac:)