Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salome-dama

stare panny atakują nasze rodziny ...

Polecane posty

Gość i teraz ich celem jest nie
zamążpójście i urodzenie syna, tylko cudzy mąż! Zawsze to prościej :p

Gość hahahahhahhahaaaaaaaaaa
zamążpójscie???? hahahahaha co za oślica to napisała?????? pewnie jakas głupia zonka, ktora wczesnie sie puściła, szybko wpadła złapała faceta na dziecko wyszła za mąż

Gość nic nie zmieni faktu
że staropanieństwo to wyjątkowo plugawy stan. Stare panny odrażające są całym jestetstwem swoim, a ogólną degrengoladą i demoralizacją szczególnie !!!

Gość wiecie co
wyszlam za maz majaz 21 lat wiec chyba nie bylam stara panna nie mam kochanka i maz kochanki raczej tez nie no mysle ze nie ale wiecie co wam powiem te co tak atakuja stare panny?zycze kazdej z was przynajmniej jednej corki ktora zostanie stara panna....mam nadzieje ze zaboli was serduszko jesli przeczytacie takie blazenady...jestescie chore....idzcie do psychiatry...a jesli zrobil wam ktos krzywde wincie ta osobe bo to wasze prawo a robiac to co teraz stajecie sie gorszymi od.....nie dokoncze ale zaden maz nie wytrzyma z kims tak ograniczonym napewno wiec wezcie sie za siebie idzcie do fryzjera kosmetyczki....przyciagnijcie soba tego waszego chlopa a nie palcie na stosie polowe populacji tylko dlatego ze jedna z miliarda ludzi na swiecie zrobila wam krzywde.....zastanowiwszy sie doszlam do wniosku ze wasze corki nie zawinily ze maja ograniczona matke to wy powinniscie w drugim wcieleniu zostac starymi pannami:):):)a jeszcze wczesniej jedna z was majaca wladze ustanowila palenie starych panien:):):)sory za wyglupy ale dostosowalam sie do was:)zastanowcie sie panie i odczepcie od obcych tylko zajmijcie sie wlasnym gniazdem bo JEDNA stara panna wam w nie sra:)sory za slowo:)

Gość salute
no tylko ci współczuć :P

Gość wiecie co
czego?ze mam meza?jak mnie zdradzi pewnie znienawidze wszystkie wolne kobiety na swiecie bede je tepic obrzucac blotem a mezusia przytule ze biedaczek tyle napracowal sie z nami dwiema:)ile te biedaczki sie nacierpia z tymi babami:)

Gość olkaa
do wiecie co - a jak zdradzi cie z mężatką? To tez stare panny będą winne?

Gość wiecie co
olkaaaa:)jakis problem z czytaniem ze zrozumieniem?;):)

Gość olkaa
Wcale nie - twoje słowa "będę nienawidziła wszystkie wolne kobiety na świecie".

Gość ktos znany
no olkaa tym razem popisalas sie :)

Gość zając gdzie jestes
potrzebujemy cie!!!!!

Gość wiecie co
olkaaa :)gdybys przeczytala inne moje wypowiedzi zauwazylabys i zrozumiala w jakim kontekscie to napisalam :)zreszta a co mnie to?:)ale wiesz?nauka ze zrozumieniem wskazana naprawde:)

Gość wiecie co
olkaaaa i wiesz co mysle?ty chyba nie jestestes zagrozeniem dla jakies rodziny?;)co sie pytam ja to wiem:)ale jakby moj maz zamienil mnie na ciebie to wiesz co?nie dostalby w gebe za zadrade ale za cos innego a za co domysl sie:)potraktuj to jak pierwsza lekcje:)

Gość olkaa
nie jestem zbyt domyślna, oświeć mnie

Gość wiecie co
olkaaaa za to ze mnie na ciebie zamienil:)niech spadnie jak zechce ale z porzadnego konia:)

Gość olkaa
:P

Gość przeczytam co nieco
i mniemam, że olkaa to typowa stara pannna będąca kochanką żonatego. Ale takie jak ona nie zagrażają rodzinom, no chyba że facetowi mózg wymiękł i nie dostrzega poziomu, a raczej braku poziomu tego dziewczątka.

Gość dlaczego..

Gość jnk
jestem tzw stara panna - ale z wyboru :-) mam prawie 30 lat i dwukrotnie odrzucalam oswiadczyny - to tak gwoli uprzedzenia ew. atakow i podejrzen, ze pewnie nikt mnie nie chce :-) a teraz w kwestii zdrady i rozbijania zwiazkow, o przepraszam - zwiazkow najwyzszej wagi ;-) czyli malzenstw: drogie zony, zdarzylo wam sie kiedykolwiek zastanowic, dlaczego wasi mezowie zdradzaja was, a czasem nawet porzucaja, dla tych szmat, wywlok, starych panien? co ich tak zaslepia, ze gotowi sa tak wiele poswiecic dla kobiet drugiej kategorii? jak to mozliwe, zeby zostawiac mile, kulturalne, najwyzszej jakosci zony dla zwyklej kurwy??? troche pokory, drogie panie, i szacunku - rowniez dla siebie pzdr i zony i kochanki, i nawet stare panny :-)

Gość nie stara ale panna
fajnie jest byc panną, mozna miec kazdego faceta, i zadnych wyrzutow sumienia !

Gość tezchcestarapannabyc
Czy stara panna to kobieta samodzielna i wolna? Boskie poczucie wolności i braku zobowiazań , nno podoba mi sie tez tak chcę.

Gość można być mężatką
mieć faceta(żonatego) na boku i żadnych wyrzutów sumienia! Nie czepiajcie się więc tylko "starych panien" ;)

Gość stare panny ...
są najlepsze w cipnej robocie

Gość kalowinka
stare panny są najgorsze z kochanek

Gość Firthlady
Ale przecież najwięcej starych panien jest w zakonach. Czyżby Kaczyński coś chciał z tym zrobić ?! Nie sądzę

Gość w zakonach są jedyne
uczciwe stare panny, te poza zakonami są ohydne

Gość NIECH SA NIECH SA
NIE ZAMYKAC! DZIEKI NIM MOZNA SIE PRZEKONAC CO CHLOP WARTY! JAK SWOJA ZONE I RODZINE POWAZA! BEZ TAKICH SIE NIE DOWIECIE! CHLOPOM OBCINAC! CHLOPY DO WIEZIENIA!!! ONI ZWYKLE KALMIA ZE SA WOLNI! CHLOPOM WSTAWIAC W DUPE PLONACE ZAGWIE A KOBIETY NAGRADZAC ZE WYKRYLY OSZUSTA I CH...

Gość NIECH SA NIECH SA
tu cel do starej panny, cel do starej panny poddaję się powtarzam poddaję się wychodzę z opuszczonymi gaciami ....to jest z podniesionymi rękami nie strzelać, powtarzam, poddaję się... bez odbioru