Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salome-dama

stare panny atakują nasze rodziny ...

Polecane posty

Gość NIECH SA NIECH SA
Tu stara panna...zamachaj gaciami, powtarzam, gaciami... ok, jesteś bezpieczny... uuuu, bardziej niż bezpieczny... "Punkt strategiczny" celu mało widoczny, powtarzam, mało widoczny... zwracamy cel wrogowi, powtarzam cel może odejść...i włożyć gacie stara panna do starej panny...prosze zachować powagę!

Gość INK FD
jestem tzw stara panna - ale z wyboru mam prawie 30 lat i dwukrotnie odrzucalam oswiadczyny - to tak gwoli uprzedzenia ew. atakow i podejrzen, ze pewnie nikt mnie nie chce a teraz w kwestii zdrady i rozbijania zwiazkow, o przepraszam - zwiazkow najwyzszej wagi czyli malzenstw: drogie zony, zdarzylo wam sie kiedykolwiek zastanowic, dlaczego wasi mezowie zdradzaja was, a czasem nawet porzucaja, dla tych szmat, wywlok, starych panien? co ich tak zaslepia, ze gotowi sa tak wiele poswiecic dla kobiet drugiej kategorii? jak to mozliwe, zeby zostawiac mile, kulturalne, najwyzszej jakosci zony dla zwyklej kurwy??? troche pokory, drogie panie, i szacunku - rowniez dla siebie

Gość arnulfik
stare panny są jak piranie, jak się faceta uczepią to nie puszczą dopóki nie zniszczą jego małżeństwa

Gość No trzy pierwsze wpisy boskie
Arnulfka, ty nienormalna jestes, wiesz?

Gość No trzy pierwsze wpisy boskie
chodzilo mi o wpis numer 3, 4 i piec :-D

Gość to przez zazdrosc
tak pisze te nie-stare panny dzisiejsze 'stare panny' to z wyboru, to atrakcyjne kobiety, dobrze ustawione i prowadzace zycie wygodne i bogate. Sa wolne!!!!!!!!!! wiec moga miec the best. nie potrzebuja sie czepiac zadnych facetow - chca byc wolne. W przeciwienstwie do tych zon-kobiet DESPERADO, ze na sile trzymaja chlopa, stare panny sa odwazne, dumne, chodza z wysoka podniesiona glowa, nie potrzebuja chlopa aby byc szczesliwa. To podejscie do zycia, brak desperacji. podnieca facetow, nie czuja sie "zlapani" i probuja swego szczescia, no bo kto wie. W ich mniemaniu, my MUSIMY (tak jak ich zon) miec... chlopa My ich mamy, kiedy zdecydujemy, ze OK moze, znajde czas dla niego Zonatych nie chcemy, bo brak moralow to odpychajace. Wiem to wszystko, bo jestem ta z wyboru stara panna :D (w nawiasie dodam, mialam ponad 30 propozycji malzenskich) ()wiec jestem z wyboru wybor ;p))

Gość do INK FD
WOW bardzo akuratny wpis moj to ten ostatni "to z zazdrosci" Zycze wygodnego zycia i dobrej zabawy.

Gość a te stare panny
maja kolejny PLUS + + + nie boja sie, ze facet od nich odejdzie "niech idzie jak mu zle" a ten i tak zostaje, i trudno go przegonic...... a latwo odchodza od zon, ?????? jak to jest? zony-desperado, trzymaja ich na sile, placza, winia za swoja glupote, nielad w domu, zaniedbanie siebie... kogo??? stare panny..... bo tak latwiej, niz poszukac winy u siebie. raz zonata, chlop wraca do domu do ... fluji .. a nie dziewczyny z ktora sie ozenil. brudny dom. ona 20 kg grubsza, bo juz nie musi sie martwic juz go zlapala:D:D:D:D:D::D a tu,,,, kto ,,,,,,,,, stara piekna panna ... obok w apartamencie

Gość
Autorko topiku,dlaczego Ty taka głupia jesteś.Pewnie jesteś jedną z wielu porzuconych żon i w dodatku w Twój mózg został w wyniku flustracji zaatakowany przez mózgojada,który dokonał już strasznych, nieodwracalnych spustoszeń.Winisz kobiety za to,że związek Ci się rozpadł,a Twojego mężusia jakaś panna pewnie na siłę zaciągnęla do łóżka i uwiodła bezbronnego baranka?Zdrada działa w obie strony.Chłopy i baby gdyby nie chcieli zdradzić,to nie zdradziliby.Proste jak budowa cepa.

Gość gdyby tak stare panny
nagle stały się uczciwe ... chyba byłby to koniec świata

Gość Kalinka-Malinka
...to jest koniec swiata. Zakladajac,ze jestem stara panna (za pol roku 30 mi stuknie), to jestem jakas dziwna :D :D :D oczywiscie w skali tego wielce 'inteligentnego' topicu. Nigdy nie rozbilam zwiazku i nie rozbije, bo mam swoje zasady. No i wierze w sprawiedliwosc dziejowa... Ale nazywanie starych panien (ale brzydkie okreslenie i passe) szmatami i zdzirami, to juz lekkie przegiecie... Nie zycze sobie, bo na to nie zasluguje.

Gość rzót makaronem
stara panna do wrzót na zdrowym ciele narodu

Gość gość
stare panny to walniete debilki ktore mysla ze cale zycie beda mialy 20 lat wiec uzywaja ile wlezie preferuja nieformalne zwiazki i przygodny seks z jakimis debilami jak leci pozniej koncza 40 lat i wielkie damy zostaja same bo masa zmarszczek i uroda nie ta za to wymagania nadal z upy wziete albo ciut nizsze. Dzieci juz nie moga miec wiec czasem jakis desperat je zaliczy ale zwiazek z taka jedza to nikt juz sie nie kwapi Cala prawda o niezaleznosci byciu bizneswoman i innych bredniach. Nikt normalny nie bierze sobie 40 letniego przechodzonego tr****a taka prawda

Gość gość
jeśli Twój maz naprawdę Cie kocha żadna stara panna nie straszna ,co to za satysfakcja ze nie idzie w tango bo nie ma gdzie,o ile wieksza jeśli ma gdzie a nie idzie bo nie chce

Gość kobietazkrainyOz
jeszcze dodam ze po planecie chodza kanalie bez względu na to czy to zony czy panny ,jak i wspaniale jednostki tez bez względu na stan cywilny,a ze niestety jest moda ze każdy z każdym nawet bez milosci to coz ,to nie mój swiat tylko wasz

Gość gość
A co z prawami czlowieka? Kazdy chce miec troche przyjemnosci! Tak pisze w oredziu ONZ :-)

Gość gość
Ty Autorko to upośledzona jesteś? Bo wierzyć mi się nie chce, że tak tępe jednostki chodzą po świecie Ale należą ci się gratulacje za najbardziej debilny temat na kafe

Gość gość
ależ moje drogie złość piękności szkodzi:* gdybyście były takie wspaniałe i kochane mąż na pewno za inną by się nie obejrzał:P Wiecie ilu już żonatych za mną się oglądało , o mnie zabiegało ? Widocznie czegoś brakuje mu przy was:p

Gość gość
To wasi mężowie najczęściej wychodzą z inicjatywą :P Popracujcie nad sobą, nad swoim wyglądem, i zachowaniem :P