Gość Dagga 56 Napisano Maj 22, 2012 Mam spore zaufanie do sklepów internetowych,a jednym z lepszych jest www.Dzieckolandia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lizaaa 0 Napisano Maj 22, 2012 witam, fajny sklepik z zabawkami dla dzieciaków w którym robię zakupy i zawsze jestem z nich zadowolona to www.zabawki-dla-dziecka.pl polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola_alegro Napisano Maj 22, 2012 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20195644 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nakorbke Napisano Maj 30, 2012 to jest też fajne, że w sieci można dowiedzieć się czegoś więcej o sklepie, niż tylko jego nazwa i asortyment. i tak np. trafiłam do esselte, które wspiera działania ekologiczne :) zresztą w ogóle ciekawy towar mają, głównie biurowy, ale przydatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasianowak. 0 Napisano Maj 30, 2012 Skusiłam się ostatnio na zakup podgrzewaczy zapachowych MAXI o średnicy 30 mm http://www.e-kalia.pl/podgrzewacze.html wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannamajster Napisano Maj 31, 2012 do sprawdzonych sklepów oczywiście, że mam zaufanie. mam już swoją własną bazę sklepów, do których regularnie zaglądam w poszukiwaniu promocji. przykładowy krakvet - takiego wyboru karmy jak u nich chyba nigdzie nie widziałam. no i ceny jedne z najniższych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaa luska Napisano Maj 31, 2012 Dziewczyny a jak z artykulami gospodarstwa domowego. Obrusy wazony scierki kuchenne ? Kupujecie takie rzeczy w internecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Maj 31, 2012 zabawki owszem, kupowałam.... chemię nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaMija 6755 Napisano Maj 31, 2012 Pewnie że mam zaufanie,ważne jest aby sklep był dobry i sprawdzony,a do nich należy http://www.desirebutik.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowskimtargiem 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Arowana14, jesteś pewna, że w tych kolorach będziesz dobrze wyglądać? jesli jesteś blada, to moga zupełnie przytłoczyć Cię takie krzykliwe barwy. natomiast w kwestii zaufania... allegro nie ufam w dalszym ciągu. kupuję tam, gdzie wiem, że towar mi wyślą w całości i na czas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaga15 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Kupuję tylko w sprawdzonych sklepach. Mogę wam zdecydowanie polecić sklep http://www.e-kalia.pl/ bez żadnego ryzyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 kupuję rzadko, przeważnie kosmetyki których nie mogę dostać stacjonarnie...nigdy natomiast nie kupiłabym ubrań czy butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :-)))) Napisano Czerwiec 15, 2012 Sprawdzone i godne polecenia: dla dzieci http://esklep-dla-dzieci.pl/ubranka-dla-niemowlat.html coś do kuchni http://akcesoria-kuchenne24.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bs cklbc Napisano Czerwiec 15, 2012 ja sporo kupuje przez allegro. ostatnio fajne japoneczki kupilam, za 20 zl sliczne. kosmetyki tez przez all zamawiam, wybieram w dogerii odcien podkladui kupuje za polowe ceny na allegro podklady z revlonu, z maxfactora, rozne zalezy na co mam ochote;) ostatnio kupilam perfumy lolita lempicka i sa oryginalne. w sklepie 50 ml kosztuje 300 zl a ja za 130 mam 100 ml tester, sa extra kocham je po prostu, znalazlam sprawdzonego sprzedace, mial chyba 3 tys pozytywnych komentarzy, tylko perfumy sprzedaje wiec stwierdzilam ze musi miec oryginalne, zaryzykowalam i bingo;) natomiast kiedys kupilam tusz z bourjois i musal byc podrobiony bo to byla jedna wielka klucha na szczoteczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karooolciagam Napisano Czerwiec 15, 2012 Ja również korzystam tak naprawdę z wygody. Kupuje przez internet chyba wszystko oprócz jedzenia:D:D nie stać mnie na to haha a ostatnią moją zdobyczą jest sukienka:D http://www.bhclub.pl/Sklep/Moda/Sukienki/Rozmiar-42-XL/Sukienka-w-stylu-lat-50-mietowa-rozmiar-XL-42 z tego względu że jest taka i elegancka i taka normalna że tak napiszę a idę na wesele więc zainwestowałam. Podoba wam się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniwa7a Napisano Czerwiec 15, 2012 sorki że troszkę zaśmiecam Wam topik ale zobaczyłam, że dyskutujecie na temat zakupów w internecie a ja akurat do szkoły potrzebuję ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/89350/zakupy-w-sklepach-internetowych.html gdyby ktoś wypełnił byłabym dozgonnie wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniwa7a Napisano Czerwiec 15, 2012 a ja tak w temacie waszej dyskusji to za bardzo sprawdzony sklep uważam asos.com kupiłam juz tam bardzo dużo ubran i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czachurka Napisano Czerwiec 16, 2012 Polecam E-atramenty.pl tam zawsze kupuje zamienniki tuszy do drukarek i mogę z pewnością powiedzieć że to mój sprawdzony sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karooolciagam Napisano Czerwiec 18, 2012 jedyny i naprawdę zaufany to mam od pół roku http://www.bhclub.pl/Sklep i mogę śmiało wszystkim mówić że jest wspaniały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyjan87e Napisano Czerwiec 18, 2012 oczywiście :) i jest to allegro.pl , ale głównie w sklepach internetowych, a ostatnio zamawiałam kilka razy na magicznaplaneta.pl i też jestem zadowolona. Sprzedają sprzęt AGD i RTV znanych firm, a do tego zamówienie jest realizowane szybko i sprawnie, dają 24dniowy czas na zwrot oraz jest możliwość monitoringu realizacji zamówienia. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miła krystyna Napisano Czerwiec 18, 2012 Ja polecam: www.ubierzszpilki.pl mają fajne aukcje. ostatnio kupiłam takie zielonkawe, miętowe platformy i jestem bardzo zawodolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akurat_nie Napisano Czerwiec 19, 2012 jak się korzysta ze sprawdzonych sklepów to można mieć zaufanie, pewnie :) ostatnio nawet wyczaiłam sobie sklep ze stołami bilardowymi - proyasport. fakt, nie są to profesjonalne stoły za iks tysięcy złotych, ale to i tak nienajmniejszy wydatek. tak czy siak, sprzęt mają wysokiej jakości jak na potrzeby amatora 'pukania w bile' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyjan87e Napisano Czerwiec 19, 2012 od siebie dodam jeszcze krakvet.pl :) to dla fanów zwierzaków. Wczoraj właśnie przyszła do mnie przesyłka z zamówionymi akcesoriami i jestem zadowolona. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, a i ceny mają nie wygórowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 a ja od dwóch lat kupuję zabawki w www.zabawki-dla-dziecka.pl i zawsze jestem zadowolona! Szybko i profesjonalnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala9999 Napisano Czerwiec 19, 2012 Ostatnio zamawiałam wizytówki na stronie amb.net.pl i mogę śmiało powiedzieć, że to profesjonalny dobry sklep. na dodatek zrobili wizytówki z wzoru mojego pomysłu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jablova Napisano Lipiec 4, 2012 a firmę broil king kojarzycie? mają rewelacyjny sprzęt do grillowania w ofercie :) świetna sprawa na rodzinne spędy, czy ogrodowe imprezy. wiadomo, że mięcho z grilla nie dość że smaczne to i znacznie zdrowsze od smażeniny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okkraglinkaa Napisano Lipiec 25, 2012 do sprawdzonych i polecanych sklepów oczywiście zaufanie mam. ale jak wychodzi nagle coś nowego, to raczej czekam na opinie forumowiczów, nie lubię testować czegoś w ciemno, po co się nacinać ;) tak z polecenia znalazłam sklepal-ko.pl i zamówiłam sobie sprzęt do koszenia :) bardzo fajna obsługa, mogę polecic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlenkaa1111 Napisano Lipiec 25, 2012 Bardzo często kupuję przez Internet, głównie prezenty, torebki i kosmetyki. Jeszcze do niedawna bałam się jednak kupować bieliznę, bo wiadomo że takie coś lepiej przymierzyć, zobaczyć na sobie... Ale ostatnio koleżanka kupiła mi na urodziny bieliznę z internetowego sklepu www.krisline.com i okazało się, że pasowała idealnie :) Nawet kumpela była zdziwiona, bo przyznała się, że miała trochę stresa... Tak więc teraz już nawet bieliznę kupuję przez neta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anguis Napisano Lipiec 25, 2012 ja nie do wszystkich sklepów mam zaufanie, ale moge polecić www.2future.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anguis Napisano Lipiec 25, 2012 ja nie do wszystkich sklepów mam zaufanie, ale moge polecić www.2future.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach