Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

katarzynka_m

Internetowe zakupy?Macie zaufanie?

Polecane posty

Go艣膰 Dagga 56
Mam spore zaufanie do sklep贸w internetowych,a jednym z lepszych jest www.Dzieckolandia.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
witam, fajny sklepik z zabawkami dla dzieciak贸w w kt贸rym robi臋 zakupy i zawsze jestem z nich zadowolona to www.zabawki-dla-dziecka.pl polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nakorbke
to jest te偶 fajne, 偶e w sieci mo偶na dowiedzie膰 si臋 czego艣 wi臋cej o sklepie, ni偶 tylko jego nazwa i asortyment. i tak np. trafi艂am do esselte, kt贸re wspiera dzia艂ania ekologiczne :) zreszt膮 w og贸le ciekawy towar maj膮, g艂贸wnie biurowy, ale przydatny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pannamajster
do sprawdzonych sklep贸w oczywi艣cie, 偶e mam zaufanie. mam ju偶 swoj膮 w艂asn膮 baz臋 sklep贸w, do kt贸rych regularnie zagl膮dam w poszukiwaniu promocji. przyk艂adowy krakvet - takiego wyboru karmy jak u nich chyba nigdzie nie widzia艂am. no i ceny jedne z najni偶szych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaa luska
Dziewczyny a jak z artykulami gospodarstwa domowego. Obrusy wazony scierki kuchenne ? Kupujecie takie rzeczy w internecie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaMija 6755
Pewnie 偶e mam zaufanie,wa偶ne jest aby sklep by艂 dobry i sprawdzony,a do nich nale偶y http://www.desirebutik.pl/

Udost臋pnij ten post

Arowana14, jeste艣 pewna, 偶e w tych kolorach b臋dziesz dobrze wygl膮da膰? jesli jeste艣 blada, to moga zupe艂nie przyt艂oczy膰 Ci臋 takie krzykliwe barwy. natomiast w kwestii zaufania... allegro nie ufam w dalszym ci膮gu. kupuj臋 tam, gdzie wiem, 偶e towar mi wy艣l膮 w ca艂o艣ci i na czas ;)

Udost臋pnij ten post

kupuj臋 rzadko, przewa偶nie kosmetyki kt贸rych nie mog臋 dosta膰 stacjonarnie...nigdy natomiast nie kupi艂abym ubra艅 czy but贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bs cklbc
ja sporo kupuje przez allegro. ostatnio fajne japoneczki kupilam, za 20 zl sliczne. kosmetyki tez przez all zamawiam, wybieram w dogerii odcien podkladui kupuje za polowe ceny na allegro podklady z revlonu, z maxfactora, rozne zalezy na co mam ochote;) ostatnio kupilam perfumy lolita lempicka i sa oryginalne. w sklepie 50 ml kosztuje 300 zl a ja za 130 mam 100 ml tester, sa extra kocham je po prostu, znalazlam sprawdzonego sprzedace, mial chyba 3 tys pozytywnych komentarzy, tylko perfumy sprzedaje wiec stwierdzilam ze musi miec oryginalne, zaryzykowalam i bingo;) natomiast kiedys kupilam tusz z bourjois i musal byc podrobiony bo to byla jedna wielka klucha na szczoteczce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karooolciagam
Ja r贸wnie偶 korzystam tak naprawd臋 z wygody. Kupuje przez internet chyba wszystko opr贸cz jedzenia:D:D nie sta膰 mnie na to haha a ostatni膮 moj膮 zdobycz膮 jest sukienka:D http://www.bhclub.pl/Sklep/Moda/Sukienki/Rozmiar-42-XL/Sukienka-w-stylu-lat-50-mietowa-rozmiar-XL-42 z tego wzgl臋du 偶e jest taka i elegancka i taka normalna 偶e tak napisz臋 a id臋 na wesele wi臋c zainwestowa艂am. Podoba wam si臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agniwa7a
a ja tak w temacie waszej dyskusji to za bardzo sprawdzony sklep uwa偶am asos.com kupi艂am juz tam bardzo du偶o ubran i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czachurka
Polecam E-atramenty.pl tam zawsze kupuje zamienniki tuszy do drukarek i mog臋 z pewno艣ci膮 powiedzie膰 偶e to m贸j sprawdzony sklep

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karooolciagam
jedyny i naprawd臋 zaufany to mam od p贸艂 roku http://www.bhclub.pl/Sklep i mog臋 艣mia艂o wszystkim m贸wi膰 偶e jest wspania艂y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyjan87e
oczywi艣cie :) i jest to allegro.pl , ale g艂贸wnie w sklepach internetowych, a ostatnio zamawia艂am kilka razy na magicznaplaneta.pl i te偶 jestem zadowolona. Sprzedaj膮 sprz臋t AGD i RTV znanych firm, a do tego zam贸wienie jest realizowane szybko i sprawnie, daj膮 24dniowy czas na zwrot oraz jest mo偶liwo艣膰 monitoringu realizacji zam贸wienia. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艂a krystyna
Ja polecam: www.ubierzszpilki.pl maj膮 fajne aukcje. ostatnio kupi艂am takie zielonkawe, mi臋towe platformy i jestem bardzo zawodolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akurat_nie
jak si臋 korzysta ze sprawdzonych sklep贸w to mo偶na mie膰 zaufanie, pewnie :) ostatnio nawet wyczai艂am sobie sklep ze sto艂ami bilardowymi - proyasport. fakt, nie s膮 to profesjonalne sto艂y za iks tysi臋cy z艂otych, ale to i tak nienajmniejszy wydatek. tak czy siak, sprz臋t maj膮 wysokiej jako艣ci jak na potrzeby amatora 'pukania w bile' ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyjan87e
od siebie dodam jeszcze krakvet.pl :) to dla fan贸w zwierzak贸w. Wczoraj w艂a艣nie przysz艂a do mnie przesy艂ka z zam贸wionymi akcesoriami i jestem zadowolona. Wszystko przebieg艂o szybko, sprawnie, a i ceny maj膮 nie wyg贸rowane :)

Udost臋pnij ten post

a ja od dw贸ch lat kupuj臋 zabawki w www.zabawki-dla-dziecka.pl i zawsze jestem zadowolona! Szybko i profesjonalnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala9999
Ostatnio zamawia艂am wizyt贸wki na stronie amb.net.pl i mog臋 艣mia艂o powiedzie膰, 偶e to profesjonalny dobry sklep. na dodatek zrobili wizyt贸wki z wzoru mojego pomys艂u :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jablova
a firm臋 broil king kojarzycie? maj膮 rewelacyjny sprz臋t do grillowania w ofercie :) 艣wietna sprawa na rodzinne sp臋dy, czy ogrodowe imprezy. wiadomo, 偶e mi臋cho z grilla nie do艣膰 偶e smaczne to i znacznie zdrowsze od sma偶eniny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okkraglinkaa
do sprawdzonych i polecanych sklep贸w oczywi艣cie zaufanie mam. ale jak wychodzi nagle co艣 nowego, to raczej czekam na opinie forumowicz贸w, nie lubi臋 testowa膰 czego艣 w ciemno, po co si臋 nacina膰 ;) tak z polecenia znalaz艂am sklepal-ko.pl i zam贸wi艂am sobie sprz臋t do koszenia :) bardzo fajna obs艂uga, mog臋 polecic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marlenkaa1111
Bardzo cz臋sto kupuj臋 przez Internet, g艂贸wnie prezenty, torebki i kosmetyki. Jeszcze do niedawna ba艂am si臋 jednak kupowa膰 bielizn臋, bo wiadomo 偶e takie co艣 lepiej przymierzy膰, zobaczy膰 na sobie... Ale ostatnio kole偶anka kupi艂a mi na urodziny bielizn臋 z internetowego sklepu www.krisline.com i okaza艂o si臋, 偶e pasowa艂a idealnie :) Nawet kumpela by艂a zdziwiona, bo przyzna艂a si臋, 偶e mia艂a troch臋 stresa... Tak wi臋c teraz ju偶 nawet bielizn臋 kupuj臋 przez neta ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anguis
ja nie do wszystkich sklep贸w mam zaufanie, ale moge poleci膰 www.2future.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anguis
ja nie do wszystkich sklep贸w mam zaufanie, ale moge poleci膰 www.2future.pl

Udost臋pnij ten post