Gość Viviana89 Napisano Marzec 10, 2018 A czemu nie? Jak widać, że sklep tak jak ta drogeria online https://puderek.com.pl oferuje produkty popularnych mark, takich jak przykładowo Golden Roses, Loreal, NeoNail itp to wiadomo, że warto w takim miejscu kupić przykładowo krem do twarzy, produkty do pielęgnacji ciała, czy włosów i wszelkie inne opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baska J Napisano Marzec 12, 2018 Oczywiście, że tak, tym bardziej jak jest z polecenia czyli juz sprawdzony. Wczoraj koleżanka dała mi taki właśnie będę zamawiać tą http://www.jagodowykot.pl/shop/wozek-kolyska/komplet-poscieli-z-wypelnieniem-wyscigowy-krolik/ dla synka. Skoro ona jest zadowolona to i ja powinnam. Zobaczymy jak to będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia270 0 Napisano Marzec 12, 2018 Pewnie, że tak! Ja bardzo lubię sklep https://cosmosmoda.pl/ Jestem tam stałą klientką, nigdy nie miałam żadnego problemu z zamówieniem. Fajne ciuszki, szybka wysyłka i ceny są lepsze niż w sklepach stacjonarnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mishonne Napisano Marzec 28, 2018 Ja raczej mam. W miarę często kupuję w internecie, na przykład w teletorium i za każdym razem byłam zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagut3213 0 Napisano Styczeń 10, 2019 ja kupuję kosmetyki n stronie hedoni.pl i zawsze wszystko szybciutko przychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagut3213 0 Napisano Styczeń 10, 2019 5 minut temu, agagut3213 napisał: ja kupuję kosmetyki n stronie hedoni.pl i zawsze wszystko szybciutko przychodzi też już u nich zamawiałam byłam zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina d Napisano Styczeń 10, 2019 Różnie to bywa z tym zaufaniem. Kilka razy niestety ale nacięłam się, ale np ostatnie moje zakupy okazłay się bardzo udane. Zamawiałam https://scandicsofa.pl/pl/p/Lozko-Almar-200X200/140 , które juz na stronie zrobiło na mnie ogromne wrażenie, ale jak mi je przywieźli stwierdziłam, że wygląda jeszcze lepiej. Najważniejsze jednak, że jest solidne i wygodne. Takie zakupy to przyjemność, a do takiego sklepy jasne, że będę miała zaufanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lajfka Napisano Czerwiec 24, 2019 Ja ostatnio zrobiłam większe zakupy na nico.com.pl – i uważam że to jest bardzo fajny sklep. Można wiele upić w całkiem fajnych cenach. Dlatego ja wolę w jednym miejscu zrobić większe zakupy i mieć to z głowy! Lubie nico.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalia21 0 Napisano Listopad 25, 2019 Ja przede wszystkim najpierw patrze na opinie sprzedawcy. To choć troche zawsze mnie uspokaja jeśli jakieś przypadki z problemem dostawy sie zdarzyły. No i jak zamawiam przez allegro to też patrze skąd idzie przesyłka, bo 2 razy sie natknełam (niestety już po zamówieniu) że z chin i dwa razy w sumie takiej przesyłki nigdy na oczy nie widziałam. a tak to raczej sie nie boje, jak idzie z polski gdzieś to żaden problem. zawsze jest to 2 tyg na oddanie rzeczy bez podawania powodu jak sie kupuje przez internet, więc nawet jakby jakiś produkt jakościowo odbiegał od tego co było na zdjęciach to zwracam i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rokus12 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 ja mogę polecić sklep firmy Happy Babies ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgiełka091 0 Napisano Listopad 7, 2020 Zakupy przez internet, są teraz bezpieczniejsze . Jeżeli chodzi o świetną stronę z biżuterią na prezenty czy też święta to bardzo polecam AnKa Biżuteria, szybka dostawa, produkty bardzo dobrej jakości , dużo oryginalnych projektów. Jest i biżuteria dla kobiet, mężczyzn oraz dzieci , kosmetyki z bursztynem i nie tylko . Zachęcam bo ja jestem mega zadowolona , a tak to allegro i smyk . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Listopad 16, 2020 Ja kupuję u już sprawdzonych np. texasclub.pl jeansstore.pl crossjeans.pl Tak dziś zamówiłam spodnie Judy oraz koszulkę jeansową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Listopad 18, 2020 Oczywiście, że kupuję w sieci ale tak tylko w tych sklepach, które już sprawdziłam i do których mam zaufanie. Tak jak wczoraj w superwnetrze.pl gdzie kupiłam śliczny stojący wieszak na ręczniki od zack i to w super cenie. Takie promocje sprawiają, że raz można całkiem sporo zaoszczędzić, a dwa zakupy stają się przyjemniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The best of 0 Napisano Lipiec 7, 2021 Gorąco polecam ten sklepik https://posciele-alex.pl/ , super towar fajne promocje ,super wysyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette9797 0 Napisano Sierpień 4, 2021 maaaam i lubie zamawiac internetowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach