Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokietka__

faceci nie olewajcie kobiet bo skonczycie jak moj kolega!przeczytajcie!!

Polecane posty

Gość kokietka__

mial kobiete przy swoim boku, inteligentna, bardzo ladna, ktora gotowa byla zrobic dla tego zwiazku wiele. Kochala go i szanowala.Byla normalna, uczuciowa kobieta, szczera. Marzenie wielu. On przestal sie starac. Zmienil sie, stal sie dziwny. Popadl w jakies dziwne nastroje. Zaczal ja traktowac w zaleznosci od swego widzimisie. Ona bardzo to przezyla. Dlugo walczyla az dala sobie spokoj. Minely 2 lata. wyszla z ciezkiej depresji i spotkala faceta,ktory wprost za nia szalal. A moj kolega do tej pory pluje sobie w brode ze tak ja potraktowal. Zauwazyl, ze ona byla przy nim jak wszycy go odtracili. Zauwazyl kim ona byla dla niego. Gadalam z nim i wiecie co? Moze i mi jego szkoda ale trzeba wyciagac wnioski. Kieruje to do wszystkich facetow!

Gość tykawica
bo facet najpierw robi a później myśli :(

Gość kokietka__
Ta dziewczyna jest moja kolezanka a on moim kolega. Dziwne co nie? Wiele razy tlumaczylam jej zeby ona sobie go odpuscila. Kiedy wszyscy go opuscili ,ona byla z nim ale on tego nie docenil. Po prostu ja olal. Cala historia skonczyla sie dobrze dla niej bo ta dziewczyna zasluzyla na to aby ktos ja docenil a on? Ma wiele lat aby to przemyslec i poczuc sie tak jak ona. Chcial o nia walczyc ale po co? Ona i tak do niego nie wroci , za bardzo ja zranil.Ma kogos kto ja pokochal naprawde.

jakbym o sobie czytała. szkoda ze do facetów dociera po czasie! jednak wydaje mi sie ze do mojego nigdy nie dotrze bo za bardzo pokochał siebie!

Gość slonce
ja facetow nie rozumiem zwlaszcza mojego bylego.Ma zachcianki jak male dziecko bo raz chce byc ze mna a potem ...on chyba sam juz niewie czego chce.Jestem cierpliwa osoba ale moja cierpliwosc powoli sie wyczerpuje.Mam tylko nadzieje ze kidys pozaluje tego ze tak postapil i ze bedzie zalowal swojej meskiej,cholernej-DUMY

Znam to z autopsji i do tej pory cholernie żałuje, chociaż to już ponad rok...

Gość ja własnie złapałam depreche
a mój facet dalej mnie olewa i nic sobie z niczego nie robi.... szczerze mówiąc- jemu też nalezałaby sie taka nauczka a mi należałby się jakiś porządny facet

Gość gość
Bardzo ładna historyjka... E sam raz pod choinkę... Cudowna księżniczka bez wad i zły wilk...

Gość gość
Wniosek tego taki, ze kobiety jak sa mlode, inteligentne i ladne leca na dupkow jak twoj kolega a porzadny mezczyzna co najwyzej dostanie ochlap po kims

Gość gość
Z dzieciakiem w pakiecie :D Bo przecież jak każdy pustak powie - nieważne kto zrobił, ważne kto wychowa :D:D

Gość gość
gość dziś Wniosek tego taki, ze kobiety jak sa mlode, inteligentne i ladne leca na dupkow jak twoj kolega a porzadny mezczyzna co najwyzej dostanie ochlap po kims x wniosek z tego taki, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, tepy osiol:O

Gość gość
Dobrze mu tak. Zawsze tak jest ze jak juz po ptakach to człowiek sobie sprawę zdaje z własnej głupoty.

Gość gość
Osiol? Haha wlasnie ja jestem porzadny i jak ten opisany w temacie co dostal ochlap ale nie chce byc wyjsciem awaryjnym tylko kims wybranym.