Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia24

czy znacie pylek kwiatowy?? Czy moze dzialac na spedk wagi lub odwrotnie??

Polecane posty

Witam. Chciała się zapytac czy pyłek kwiatowy (ktory kuplam w sklepie zielarskim) może działać na spdek wagi. wiem ze ma duzo cenncyh witamin i mineralow. Czy twez moze odwrtonie, moze dziala a zwiekszenie wagi i zwiekszenie apetytu?? Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

Gość taaaaaak
Działa. pod warunkiem, że będziesz jadła TYLKO pyłek. Zeby mieć spadek wagi, to trzeba mniej jeść, więcej się ruszać, nie kombinować, co działa odchudzająco. Pozdrowionka.

Bo pisze tam ze ten pylek dziala na brak apetytu. Tz zeby schudnac trzeba jesc tylko ten pylek no to chyba raczej niemozliwe albo przyjamniej jec bardzo malo.dzieki za odpwoiedz.

Gość polał smarem na noge
Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez półroku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuśćiłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało okolo 10 minut a pies siorpał smarem jak pojebany. Jak się wznieciłi wyspermil to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego sluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!