Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość do facet 30
a tu tu sie szwendasz? kurna tyle Cie szukałam, niby taki zapracowany? wiecznie mi gderasz,że się z praca nie wyrabiasz, a Tobie grzesznic sie zachciewa, niewdzięczniku jeden, dla mnie i dla dzieci to nie masz czasu? nie wspomne o naszym żałosnym sexie, wróc tylko do domu , to ja Ci dam!juz Ty się doczekasz grzesznicy! o żesz w mordę!

Gdzieżeś Ty ?? brzmiałoby lepiej i może odniosłoby pożądany efekt;)…a tak zostało tylko yyyyyy….i niewzruszona adresatka wezwania ..pewnie czuła na poprawność stylistyczną ;)

Gość zona faceta 30
Trenty niom,starałam się, żeby stylistycznie dobrze wyszło masz rację, popatrz zwiał mi, gdzie ja go biedna teraz mam szukac???

wydało się mam żonę w Kielcach i w Radomiu drugą i 4 kochanki w Krakowie, Mławie, Kaliningradzie i pod Bydgoszczą co ja teraz pocznę???

Gość dżezi
a w irkucku nie masz? ;)

Doświadczenia w szukaniu facetów nie mam :(…ale moja samarytańska natura karze mi wysilić się na jakiś pomysł ..co byś już ani chwili dłużej biedna być nie musiała ( hihihi stylistyka ;)…może poszukaj Go- na lub pod- jakimś grzesznym tematem ;)…skoro taki otwarty to może…Go gdzieś zamknęli ;) …daj znać jak Ci poszło :)

Gość magdalenaaaaaa
Miedzy nami nic nie bylo Zadnych zwierzen,wyznan zadnych, Nic nas z soba nie laczylo Procz wiosennych marzen zdradnych.............

Gość zona faceta 30
to masz az tyle zon oprócz mnie? a ile dzieci o matko! nie wspomnę, ze mną masz czwórkę, Ty bigamisto jeden, zamkna Cie za to, i co ja biedna pocznę? Trenty popatrz znalazl sie niewdzięcznik jeden no sama tylko poczytaj, co ten mój chłop tu wyczynia

w Irkucku nie ale 2 pod Tobolskiem i jedną w Ałtajskim Kraju i tą jak jej tam Jelizawietę w Petersburgu, a i jedną jeszcze na Kurylach...

Gość zona faceta 30
facet 30 ja Ci tego nie daruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wroc tylko do domu...........

Służę pomocą prawną co prawda nie moja specjalizacja;)...ale ...takiej podłości puścić płazem nie można ;) :)

Gość dżezi
ejjj facet- normalnie ci się mnożą jak bakterie na pozywce :P zaraz dobijesz setki ;-)

a zapomniałbym! jeszcze żona w sekcie Muna czy innego Moona idę do domu... cholera te alimenty... Trenty jest dla mnie za wysoka ale Liss może być, chyba... ;)

Gość liss
ale sie załapałam.... to która już bede??? kurcze... chyba co rano... trzeba bedzie zbiórke zrobic i kolejno odlicz .. żeby policzyć jakoś ten przychówek...

A do Faceta --> Ty się lepiej martw co z Tobą poczną ;)...a w ogóle to dużo pociech się w tych związkach poczęło ;)...?? Co do wysokości ...to jak najbardziej ....Wyskoki Majestat czy cos takiego ;)

Gość zona faceta 30
no wreszcie wraca do mnie............... ja jemu to chyba wybacze co o tym sądzicie?

Gość dżezi
wybaczysz;)

Gość liss
Ty sie tak nie ciesz ze wraca.... bo zanim obróci .... po tych wszystkich innych to juz niewiele dla Ciebie zostanie...... i jak zwykle wróci do żony z podkulonym ogonkiem...

Gość zona faceta 30
liss ale dzieci czekają, skąd mam im wziąc nowego tatusia, czwórkę mi facet naklepał

Gość liss
no widzisz bo jednak przysłowiowa szklanka zimnej wody to za mało..no to teraz moja kolej .. wlasnie dzwonił ze za 10 min przyjedzie..... zobaczymy co bedzie..... paaaa ide sie na bóstwo zrobić.... szpileczki... pończoszki...te sprawy.......

ja nie wiem jak to jest ale z notatek wynika ze mam jeszcze jedna żonę w Rio i 2 kochanki w Los do dzieci sie stanowczo nie przyznaję bo wszystkie moje kochanki i żony stosują kalendarzyk strażacki na rok1968 ewentualnie taki do wyrywania kartków na lata 1977 - 86 do Liss Ciebie wpisałem na listę oczekujących ale dam Ci fory bo... do Trenty Twój facet mi nie przeszkadza nie bedzie używał mojego kubeczka to sie dogadamy, a jak mi włożysz szpilki niższe niż 10 cm to koniec! z naszą znajomością do domniemanej żony a idź w cholerę dziecków nasprowadzała z całej wsi i myśli ze sie przestraszę...

Gość zona faceta 30
a widzisz, juz sie boisz

Gość liss
acha dodam że wcześniej niż koło piątku nie wypuszcze wiec....droga żono poczekasz sobie troche.....

Gość liss
a tam.. całkiem dobrze jest bez niej.... a ona jak nie chce to a i łaski bez.... on sie nie nudzi....

Żono a gdzie antykoncepcja ...feminizm...równouprawnienie ...kreatywność... samospełnienie;)..charyzma...pewność siebie ...partnerstwo …i inne takie ;) Cholera muszę zacząć czytać inny rodzaj literatury …bo normalnie zaczynam w to wierzyć ;)

Gość liss
a pani żona to chyba w ramach oszczędnosci ..to prezerwatywy na drutach robiła i jest efekt.... na zdrowie nasza kochana żono