Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość PRABABCIA
DZIWNY TOPIK.TAK OBSERWUJĘ GO OD CZASU DO CZASU I CZYTAM.CIEKAWE CZY SIĘ ODNAJDĄ GŁÓWNI ZAINTERESOWANI TEGO TOPIKU. MIŁE, MIŁE

Gość normalny gość
Dziewczyny mam pytanie, jako mężczyzna.O czym najbardziej lubicuie rozmawiać z mężczyzna, np.na niezobowiązującej kolacji ..? Liczę , że spotkam jakieś normalne odp.

Gość kobieta32.
...na kolacji..... mmmmmmmmmm piekny watek , czy jeszcze cos takiego mi sie przytrafi??????????????;)

Jak sama nazwa mówi;) skoro niezobowiązująca - ta kolacja to o wszystkim ...tylko nie wiem czy zobowiązanie lub jego brak dotyczy zapłaty rachunku czy też uczuć ...doprecyzuj temat ;)

ja jednak pracuję :) nie naukowo co prawda:) \"facet30 to ściema-jakiś podstarzały tatusiek-naukowiec w okularach, niski zapyziały i zakompleksiony, a na forum zgrywa adonisa, kobiety otwórzcie oczy\" - ale mnie to rozbawiło :) adonisa uuuuuuu, nie mogę :) ale jak na ćwoka to słownik ma gość niewąski temat: czy facet 30 to realny byt czy eksperymentalny program do podrywania kobiet na forum? do Trenty zdobycie kobiety jest łatwe i nie jest, sama wiesz jak zaiskrzy to nie ma takiej siły żeby nie dała sie dana Pani zdobyć do Anouski ach przejżałaś mnie ;) do Grzesznicy ukłony i względy dla Pani jak zwykle a ta poswiata którą swiecisz to aż mi ekran rozjaśnia ;) do Prababci dziwny topik? a czemu? Do wszystkich jednak Panie lubią kulturalnych facetów przynajmniej takie jak mnie sie podobają i konfrontacji się nie boję, mogę się z wami wszystkim nawet na raz umówić i jeszcze kogoś może przyprowadzę ;)

Do Faceta -> jak zaiskrzy to zdobywa dana panna ;) a nie ona jest zdobywana ;)...skąd u mężczyzn to poczucie, że to oni zdobywają kobiety ;)…jak świat światem – to my kobiety :)…dokonujemy wyboru, nie zawsze słusznego, ale zawsze autonomicznego :) Programy bywają doskonałe i często można je dla przyjemności wykorzystać w życiu, dobrze sie przy tym bawiąc :) Mam chwilkę to się namiętnie udzielam, później znowu porwie mnie wir pracy ;)

do Trenty i jest tak i nie jest, jesli nie pozwolisz sie zdobyć to nie będziesz zdobyta, a słówko \"zdobyć\" to takie tylko określenie ja stawiam na wzajemne iskrzenie i wtedy to nie wiadomo kto kogo bo jest na pół... ja tylko stwierdzam ze sytuacja w której facet mocno działa na kobietę a ona jest siłą tego działania zaskoczona (czego byłem świadkiem ze tak powiem kilka razy) ma w sobie jakiś element zdobywania...

Siła działania…co za dwuznaczność brzmienia :)…aż się cisną na usta;)...słowa: pokaż swoją moc ;)

eeeee nie ma tak łatwo ;) a poza tym to nie na wszystkie działa ;) nie jestem aż tak arogancki by komukolwiek wmawiać ze sie do mnie kolejki ustawiają, no aż tak to nie jest ale jak juz jest to MNIAM! (chyba)

A kto powiedział, że ma być łatwo ;)…poza tym w jaki sposób testujesz czy działa ;)…i jeszcze jedno pytanie dla kogo jest mniam ??? :)

jak testuję?: tu nie ma co testować, to widać chociażby po oczach wpatrzonych i smakowitej uległości, tym bardziej smakowitej jak dana Pani drapieżną jest jak Lwica na przykład ;) a co do łatwości to lepiej zeby było trudno bo bardziej smakuje, ale jak zaiskrzy to płomień odrazu i też smakuje może i lepiej... MNIAM ja lubie rózne dania byle były smaczne MNIAM... np czekolada mleczna LINDT... MNIAM ;) odpowiedź na pytanie o MNIAM: M N I A M...

wyjaśnienie: chodzi o drapieżność oswojoną a nie o jej brak niech ta drapieżność będzie i niech sie nie stępi, niech podrapie ;)

Ależ ja jestem dzisiaj grzeczniutka i...pracowiata taka Ale pracy, to fakt - dużo miałam :D Słyszałam coś o iskrzeniu.... ❤️ Zgadzam sie , super jest jak (dla mnie) ten mój \"upatrzony\" ma w sobie \"to coś\", blizej nie do określenia, bo ja \"to\" mam...i wtedy z kimś takim może być wlaśnie iskrzenie, jakaś magia niesamowita, coś co przyprawia, że ziemia drży ale tak przyjemnie , ach :D Alez się rozmarzyłam, tak już weekendowo pewnie, bo mnie brakuje, a płeć męska działa oj działa, ileż wart byłby świat bez was .... panowie.... buźka dla błyskotliwego facecika 👄

Soada do domku kochani, wszystkich mocno ściskam, życzę szalonego weekendu (bo taki nie będzie nudny) :D Dużo namiętności (bo o to chodzi) Dużo ... sexu ... :D (wedle możliwości) :D I duuuuuuużo słodkich buziaków dla...wszystkich fajnych facetów ...z fajnymi ramionami :classic_cool: 👄 👄 👄

..a ja..tak tylko na chwileńkę..gdyż od początQ do końca topik przeczytałam.. i do tablicy poczułam się wezwana.. ..jako, że.. i ja imię, które grzesznicom podporządkowane noszę.. ..i zastanawiam się tylko...skąd u niektórych tyle zawiści i zazdrości.. ..hmm.. ..i ja..tak na przekór troszeńkę..jako, że przekorny ze mnie ludek..;).. na cześć Wszystkich Madziulek..:).. tych wirtualnych..wierszyk tutaj wkleję.. \"Wymarzona internautko wirtualna Zjawiłaś się na ekranie któregoś piątku Niby zwykła, rozmowa banalna Zdania rwane bez ciągłości wątku Wymiana emaili, może Ona napisze Kolejne na czacie umówione spotkanie Bezmyślnie naciskam nieaktywne klawisze Jeszcze kilka godzin ,przeklęte czekanie Takich spotkań w sieci było kilka Aż dnia pewnego coś zaiskrzyło Spędzane z nią godziny ,to tylko chwilka I dziękuje losowi ,że to się zdarzyło Integralną się stałem częścią komputera Ona po programach mych uczuć buszuje Zawsze kody dostępu trafnie dobiera Niekompatybilne zdarzenia resetuje Wręcz czuję jej palce na klawiaturze I na dysku serce bijące płomiennie Kiedyś compakt w nagrywarkę zanurzę Odtworzę jej miłość i zaloguję we mnie..\" ..dostałam ten wierszyk w pezencie od kogoś..kogo ściaskam.. ..a teraz..już pójdę..pozdrawiając cieplutko.. Ciebie Madziu grzeszna.. no i Ciebie..facecie..;):) ..i Wszystkich forumowiczów..

Lwica nigdy nie ulega daje się tylko czasami łaskawie ;) podrapać za uszkiem…udając, że niby jest oswojona …byleby nikt nie próbował zamknąć ją w klatce…bo wtedy pazury, kły…i inne atrybuty drapieżności ;) ;).. Życzę miłego weekendu…:)

miła Trenty bywa ze lwica trafi na lwa i sie obłaskawi nieco ale tylko jemu jednemu a o klatkach mowy nie ma bo lwy chcą lwicy a nie obłaskawionej ciamajady karmionej przez pracownika zoo ja jestem raczej kot dachowiec ;) i lwicy sie nie boję ;)

a topik sie zrobił niezwykle literacki, poetycki, pełen zadumy i refleksji... powiedzmy sobie jasno to jeden z lepszych topików...

Mentalnie ze mnie lwica ...ale faktycznie ;) strzelec ( bez feministycznego -czyni-) ..więc co mi tam na koty i to nawet;) dachowce ...moge zapolować ;) Czy wszystkim tak trudno \"dojść do siebie\" w poniedziałek czy tylko mnie :( ?

a ja grzbiet prężę, ogon do góry ;) a mentalnie to ja jestem chyba Tygrysek skrzyżowany z Osiołkiem z Kubusia Puchatka... wiesz, dzika namietność zaprawiona melancholią... no tak mi się wydaje... z samego Puchatka to mam upodobanie do słodyczy... i ciągnie mnie do Stumilowego Lasu i do tej dziury do której wpadła Alicja

eeeeee jakoś mnie ten poniedziałek nie uwiera nawet... ale rozumiem stosunek do poniedziałku :) więc wpakuj mi strzałe prosto w serce, miła Trenty z drużyny Marrion i Robina :)

Wybacz mi chaos myśli ;)...jednak to \"dochodzenie\" dzisiaj dłużej potrwa :)..co się zaś tyczy strzał ...to ja z natury humanitarna jestem ...bliżej mi do „Greenpeace”. ...niż się wydaje

to pacyfe mi wymaluj na grzbiecie z podpisem Trenty ;) albo flagę do ogona!

Do ogona ?????? ...to może szkoda trochę ;) ..czy też nie ;) ?...a i bolesne jest nad wyraz ...to w dalszym ciągu kłóci się z moim delikatnym podejściem do ogonów ;) w ogóle ;)

no ładnie z Twojej strony ale odrobina brutalności dobrze mi zrobi ;) odrobina...

Wiesz jak ciężko wyważyć odrobinę ?? …W tej rozmowie coś nas znosi ..nie wiem tylko czy w odpowiednim kierunku :D

Jakże gorąco wszystkich witam :D 👄 Jakiż cudny wierszyk od Bezdomnej Nocy ;))) ... Dziekuję Ci za pozdrowienia i wzajemnie oczywiście :) Ciekawa jestem jak Wam moi kochani weekend minął, bo mi ok, choć mogło być fajniej :classic_cool: No ale cóż, następny zapowiada się bardziej obiecująco ... A jak tam Faceciku dzisiaj w pracy, mnóstwo roboty, czy raczej luzy ? :D U mnie ten tydzień zapowiada sie spokojniej (w pracy) , więc będę częściej pewnie zaglądać ....