Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tati_

zmotywujcie mnie, bo inaczej nie wiem co będzie

Polecane posty

Gość dorrka
To ja podaję NICK......WZROST....WAGA....TALIA....BIODRA......UDO......CEL lushinka....170cm.....58........65........89............48,5......54kg dorotka....165cm.....---........66........94............56........52kg tati..........170cm....---........73........92.............55........53kg. Dorrka......174cm....65........73........97.............56........60kg to chyba wszystko napisze coś troszkę póżniej pozdrowionka pa pa pa

hej :) taka mała propozycja od \"szefowej topicu\" :D tabelka niech zostanie, będziemy na niej zmieniać nasze wymiary i wagę i to będzie takie ogólne zestawienie, żeby porównać nasze dane i zobaczyć ile jeszcze brakuje nam do celu (a będzie coraz bliżej! :) ) A w stopce możemy zrobić coś takiego jak kiedyś miałyśmy z lushinką, czyli data mierzenia i wymiary, w ten sposób będzie widać w jakim tempie spadają nam obwody :) Dorotka i Dorrka, musiałybyście tylko zarezerwować swój nick i po sprawie :) Myślę, ze tak będzie najbardziej przejrzyście. i proszę mi się nie wymigiwać od mierzenia! :) wiadomo, że są różne przypadki i czasami obwód stoi w miejscu a czasem rośnie, ale taka jest natura kobiety :) jak mamy się mierzyć co tydzień, to co tydzień! albo sobie NARZUCIMY DYSCYPLINĘ albo będziemy nadal \"przy sobie\" :P a tego chyba żadna z nas nie chce :P mały kop zawsze dobrze robi ;) Dobra, koniec mojego wywodu ;) Teraz pytanie czy mierzymy się w poniedziałki czy w jakis inny dzień? :)

dorotka, do twarzy Ci w czarnym!!! :) ja dzisiaj też padnięta, cały weekend w pracy. Bęzie dobrze z Twoją jutrzejszą głodówką :) daj znać jak się czujesz. u mnie jutro ostatni dzień na sokach! :) także trochę jeszcze \"pogłoduję\" z Tobą :) A na razie relaksuję się olejkiem lawendowym wlanym do kominka :) i zaraz chyba idę spać, bo ledwo już kojarzę gdzie jestem :D

dziendobry wiec poprawilam na dzisiejsza date dlategoz e wyniku w suie sa z soboty ...wiec w przyszlym pon dopisze nastepna sobota ... musze sie uczyc...gldowka sie zaczela!!!!

ok Dziewczyny, to ja już po mierzeniu i wprowadzam zmiany do tabelki i stopki :) NICK.......WZROST.....WAGA.....TALIA.....BIODRA......UDO......CEL lushinka....170cm........58........65.........89............48,5......54kg dorotka....165cm........---........66.........94.............56........52kg tati.........170cm........---........70.........92.............53........53kg. Dorrka......174cm.......65........73.........97.............56........60kg. Dorotka, daj znać potem jak Ci dzieńmija na głodówce :) Dorrka, co z Twoim opisem w stopce? :) lushinka, na jaką dietę się zdecydowałaś? :)

o boze tati chudniesz ladnie ja tez tak chce ...wlasnie sie zmuszam do nauki jeszcze 1,5 godziny( juz 1,5 h mam za soba) prysznic , make up i spacer z ukochanym sloneczko swieci .....pozniej na w sumei bardzo inetsywny trening 2h ...plus sauna przyjde i pewnie padne ...a ukochany jeszcze chce innych cwiczen:) a ja na glodowce....jutro owocowo-warzywny dzien wiec dzis kupie jakies owocki i warzywka:) buzka

tak dorotka, tylko zauważ, że cały mój zeszły tydzień to była głodówka i wychodzenie z niej, więc efekty są raczej mierne:/ Ale jak od jutra wprowadzę pokarm stały, to czas zacząć jakieś ćwiczenia! bo na głodówce jestem jednak zbyt osłabiona i w ogóle nie mam chęci do wysiłku. Mam nadzieję, że jak się trochę poruszam, to wszystko będzie ładnie spadać :) A świętami to już w ogóle się nie przejmuję, bo mam w domu taką atmosferę, że nie wiem czy w ogóle jakieś święta będą:/ jedynym plusem jest zero pokus ;) ale i tak nie mam na nie najmniejszej ochoty :) Też powinnam się zacząć uczyć, a jeszcze w piżamie jestem :P Miłego spacerku z ukochanym! :)

heheh..ja tez w pizamie ale sie uczylam przez 1,5 h ale teraz juz nei moge , troche sciska w brzuszku tym bardziej ze bylam tydzien na tej diecie , a wczesniej na warzywach i owocach .....wiec pusto w zoladku , hmmm od pol godziny nic nei robie .....chba wezme teraz prysznic i jak wroce ze spaceru to poracuje te 1,5h buzka

hej! jak narazie szybka dietkę aż do celu i mysle jeszcze po swietach o głodówce ok 4-8 dni :) i później po dobrym wyjściu 2 tyg. diety SB choć jeszcze niewiem :P NICK.......WZROST.....WAGA.....TALIA.....BIODRA......UDO......CEL lushinka....170cm........59........65.........89............49......54kg dorotka....165cm........---........66.........94.............56........52kg tati.........170cm........---........70.........92.............53........53kg. Dorrka......174cm.......65........73.........97.............56........60kg. waga dziś 58,7 ale już wpisze te 59. Kurcze przez takie tabletki od ginekologa strasznie tyje poprostu brałam od czwartku do dzis na wyowłanie @ i odrazu cera w złym stanie, dziwne apetyty i ogólnie. Musze teraz dać sobie w kośc :P

Gość dorrka
Czesc ale wziełyście sie wzieły do pisania nie wiem o co chodzi z tym nickie nie wiem co z nim zrobic jak zmienic kolor to dajcie znać bonie wiem jak to zrobic waga w miejscu dzis głodówka jest wpół do drugiej a ja ajadłam pomarancza i 3 plasterki sera. ciekawe co bedzie dalej pozdrowionka pa pa pa

ja tak na szybko poinformować,że w głowie mi sie przestawia spowrotem na głodówkę i chce ja przeprowadzic wcześniej. Zobacze,ale policzyłam,że do mojego wyjazdu na spływ kajakowy pozostało jeszcze 18 dni czyli tyle mam dni na schudniecie,a wiec głodówka i do dzieła. Narazie myśle,że do swiat i przez swieta bede jesc jak wróbelek elemelek zaraz jade autkiem na aerobik i postaram sie wpaśc wieczorkiem :) pa pa p.s. ja wiem,że ciagle sie zmieniam tzn. o odchudzanie moje plany,ale ja jednak chce tak jak na koniec marca i poczatek kwietnia czyli głodówka i pół głodówka :)

hej lushinka mi wyglada na to ze juz super wygladsz prosze cie eni zapedzaj sie w tej glodowce nie chce brzmiec nudnie ale sprobuje juz teraz tylko dietowac bo boje sie ze sie zapedzisz i nei daj boze nabawiszs ie czegos ...:( wiec sie zastanow i spojrz an rzeczy z perspektywy ....ja jestem z was najnizasza i jak bym mila w udzie 49 cm to bym sie juz bardzo cieszyla ........ mi dzis gldowka idzie dobrze ...wypilam kawe ale musialam bo jakos slabo mi bylo ale po kawie bylo lepiej i nadal jest wiecej energii i wogole ...poszlismy na spacer i 2h spacerowalismy poszlismy do kaweiarenki usiedlismy poczytalismy magazyny taki relaks super mowei wam .... za godzine lece na swoje cwiczonak .....plus sauna!!! ah juz si enei moge doczekac poszlam na zakupy i kupilam warzywka i owocki i juz nie moge sie doczekac by sobie cos zjesc :) jabluszko albo pomaranczke..... ah kocane wlasnei pije herbatke z cytrynka i korzeniem imbiru ...pychotka!!!! buziaki:)

dorotka, jutro nam się pokrywają dni, bo u mnie też warzywa :) kupiłam dziś sałatę, ogórki, pomidorki, rzodkiewkę.. i już się nie mogę doczekać jutra :) lushinka, opracuj sobie plan dietowy i się go trzymaj, dobry plan to połowa sukcesu :) bo takie zmiany to też robią swoje i w końcu organizm wariuje. Dorrka, już Ci piszę jak masz się zaczernić :) 1) wchodzisz na podany link http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?id_f=12 2) Potem w punkcie A) klikasz na \"kliknij tutaj\". 3) Wpisujesz swój pseudonim, hasło i wciskasz \"potwierdzam\" i już :) Jak będzie chciała zrobić opis w stopce, taki jak my mamy - o swoich wymiarach, to wchodzisz na podany wyżej link, wpisujesz swój zarezerwowany wcześniej nick, hasło i potwierdzasz. A potem w miejscu na \"stopkę\" wpisujesz swoje dane :) Trochę długa instrukcja, ale chciałam dobrze Ci wytłumaczyć, żebyś nie miała żadnych problemów :)

dziewczyny luz,ale to nie jest takie proste. ja do celu mam 5kg,a na głodówce chce się oczyscić, same wiecie jak ona działa. juz postanowiłam i bede się tego trzymać. Od jutra zaczynam przygotowania. Teraz biore takie tabletki od których strasznie sie tyje, byle co zjesz i juz dupa. niestety hormony. Widze jak brzuch mi sie zaokragla i wracam spowrotem do punktu wyjście :( a tego niechce :( ja dziś mam 49cm,ale za tydzień moge mieć już 53,bo ja mam takie skoki niestety :( nic nie poradze. Ja mam pewien plan. Musze schudnąc do celu i wtedy bardzo sie umięśnić,aby skóra się sciagneła,bo ja od ciagłych diet mam rozciagnieta i do tego zapisuje sie na hypoxitrainera to taki rowerek na podciśnienie. i ja sie tez dobrze nie czuje w swoim ciele, najlepiej mi pomiedzy 56-53kg,bo wiem co było 2 tyg temu jak doszłam do tej wagi po prostu ekstra :)

lushinka najwazniejsze zebys ty widziala ze caly czas to kontrolujesz i jest ok ...podziwiam cie za wytrwalosc i ze tak ladnie ci sie udaje schudnac ja jak narzie mimo bardzo scislej diety i mnostwo cwiczen to tak niezbyt ale sie nei zalamuje ..bo jest ukochany i bedzie jeszcze tydzien wiec mi pomaga sie nie martwic wszytskim :) tati tobie tez ladnie idzie...ja dzis kupilam suszone sliwki , ogorek , salate , szpinak , pieczarki, rzodkiewke, pomidory , cebulke czerwona, czerwone winogrona, kiwi, truskawki:) wiec bedzie super a i jeszcze cukinie!!! takze na jutro ladnie juz sobie ulozylam jadlospis a w sumie to na caly tydzien :) dorrka ze wzkazowkami tati poradzisz sobie nie martw sie , do uslyszenia ...do lata w bikini bede szla...;)

hej! :) dziewczyny życze wam miłego dnia i wytrwałości :) ja jade do szkoły i tak mi się niechce :( od dzis warzywka i 2 owoce max dziennie :) trzymajcie się kochane

mi się też nie chciało i stwierdziłam, że mam w nosie i nie jadę :D takie małe wagary ;) Właśnie pałaszuję sałatkę z warzyw, jeny jak ja już dawno nic nie gryzłam :D udało mi się wczoraj kupić super sałatę, takiej wielkiej i zdrowej to chyba jeszcze nigdy nie widziałam! :) Słoneczko tak ładnie świeci, że aż nie można się nie uśmiechać :) a mimo to zimnica straszna brr :o Wypadałoby dziś zacząć ćwiczenia, zobaczy się jeszcze ;) Miłego dnia Dziewczyny!! :) i do \"uklikania\" :)

dziendobry dziendobry wczoraj po cwiczeniah padalm , dzis mnie bola miesnie....rzadko sie to zdarza ...ale pierwsze zajecia to gownie na nogi i brzuch ...mnowsto taz przysiadow , wypadow ....pozniej mialam intensywny step , w ciagu nocy czulam jak mnei wzytsko boli , ja z rana jem owoce bo zastrzyk energi i z rana sa szybko trawione...takze czekaja mnei truskawki i czerwone winogronka....pozniej zjem salatke plzu grzybki :) pozniej kiwi i nerkowce plus 2 suszone sliwki , a wieczorem tzn o 17.30 zrobie osbie zupke pomidorowa!!! ach juz si enei moge doczekac teraz popijam ciepla wode z cytrynka i korzeniem imbira!!! i zaraz moje owocki , dzis tez czeka mnei spacerek z ukochanym , jak rowniez aerobik i zajecia z body scuplt..czyli tym razem brzuszki, nozki i rece...chyba padne ale w srode mam wolne nie chodze na zadne zajecia .....tym bardziej ze moj ukochany ma urodzinki ...wiec idzimy na bardzo light lunch ....sushi!!! a pozneij idziemy na kolacje...bede jadla albo rybke z grilla, albo salatke .....po kolacji idzimy do kina....:) wiec taki mily dzien bedzie ale sie rozpisalam .....ale do tego musze sie uczyc i staram sie codziennie od wczraj cos zrobic ;) buzka dla wszytskich .......ach w poniedzialek wazenia i mierzeniem nei ukrywam ze chce zobaczyc jak bedzie z mierzeniem w przyszly w pon ...:) buziaki:)

hej dorotka :) ja na razie jeszcze 3 dni same warzywa, ale zawsze coś można sobie z nich wyczarować, chociażby jakąś zupę :) Owoców to jeszcze przez jakiś czas sobie nie pojem, bo po głodówce wprowadzam co tydzień produkty według określonego schematu i na owoce poczekam jeszcze kilka dobrych tygodni. Ale co nagle to po diable ;) trzeba być cierpliwym, a efekty w koncu przyjdą :) ja to nie wiem jak Ty dajesz radę z tymi ćwiczeniami!! :) mnie to by z podłogi zbierali :D To jutro sobie trochę poświętujecie :) Moja połówka ma urodziny w maju :) A Wy Dziewczyny kiedy macie?? :)

ha! no i jednak poćwiczyłam :D wagary się przydały ;) ja to muszę mieć nastrój, żeby się poruszać, bo inaczej to tylko się męczę i zniechęcam, a nie o to przecież chodzi :) Właśnie pichci mi się zupa warzywna i za chwilę będą ją zajadać :) ale pachnie :)

hej kobitki wlasnie zjadlam moja slatke ze szpinaku i grzybkow i pomidorkow teraz jem jabluszko a zaraz lece na cwiczenia tzn za 1h , a tak ogonie to kupilam na sprobowanie cappucino ( ma 40kcal tylko !!!) i ukochanemu goraca czekolade ma (45kcal) i jutro zrobie to ozbacze jak smakuje bo norlNIE KAWY NEI PIJAM BO NEI LUBIE ale czasami czuje sie ospala i jak pojde na kawe latte z ukocanym to jakos jest lepiej wiecej energii mam wiec od czasu do czasu ta kawka chba nei zaszkodzi ( nei slodze)....dizs dzien na owocach mija ladnie juz mialam moj ostatni poislek czekam do rana gdzie jutro mam dzien ormalny z wykluczeniam mnostwo tam innych jak chleb itp dlatego jzu sie nei moge doczekac jak zjem sobie moj jogurcik z rana, ozniej sushi, i ide na obiad do restauracji ale i tak jest alno ryba z grilla z warzywami albo salatka ...takze sie ciesze ....:) buziaki

ej kobitki lwasnie wstalam ...tuatj jest 8 !!!!wszystko mnei boli ...rece nogi po tych cwiczeniach ale to dobrze ...pije sobie ciepla wode z cytrynka..ziolka a pozneij jogurt ...juz sie doczekac nei moge .....oprocz tego moj ukochany ma urodzinki wiec ja mu robie omleta!!!!! buzka, powowdzenia dzisiaj

hej, hej! :) Już po ćwiczeniach, uzmysłowiłam sobie, że jak się nie zmuszam do ćwiczeń, które mi \"nie leżą\", to od razu jakoś lepiej mi idzie :) Kolejny dzień na warzywach leci, a od piątku nasza dietka, dorotka :) tylko nie ze wszystkimi produktami, ale kolejność dni i w ogóle - zachowana :) To dzisiaj sobie poszalejesz! :) jeszcze nigdy sushi nie jadłam, ale jakoś kuchnia chińska mało mnie pociaga, za to kocham włoską! :) szkoda tylko, że tyle tam wysokokalorycznych pyszności:/ A gdzie reszta, czemu się nie odzywacie?! :)

chodze jakas glodna od rana wlasnie zjadlam 3 jogurciki( 60kcal kazy) no ale nei o to chodzi by liczyc kalorie...glodna jestem ale zaraz ide na psacer wypije wode i minie i za 3h sushi.... czekam na okres ale sponia mi sie 2 dni tylko ze ostatnim razem dostalam po 2tyg ...wiec sama nei wiem ....nic nei chudne sprawdzam centymetrem i wazylam sie wczoraj ( ale juz nei bede ) i nic nie schodzi :( a tyle cwicze i bola mnie miesnie .....i do tego ladnei trzymajs ie tej dietki ...ale nei poddaje sie ...tylko nauka mi jakos nei idzie a za dokladnie 2 tyg mam wystawe swoje projetku ...ups:)

hej, a co tu taka cisza?? :) dorotka, nie mierz się, ja dziś też chciałam sprawdzić jak tam obwody i załamka. Nie warto się denerwować :) prędzej czy później cm. polecą :) Napisz jak się udał wypad na sushi :) ja cały dzień ciagle na warzywach, byle do soboty, potem już mam dzień nr.2 i 3 :) marzy mi się jajko z pieczrkami :)