Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tati_

zmotywujcie mnie, bo inaczej nie wiem co będzie

Polecane posty

Gość dorotkastokrotka
hmm przyjechalam do domu a rodzice kupili tort specjalnie z okazjii urodzin i jak tu nei zjezc ...zjadlam kawalek niestety ale zostalam zmuszona:) pracy jeszcze nei zaczelam pisac ale po podrozy zmeczona jestem buziaki

Gość przerwa na reklamę
Uwaga,przerwa na reklamę ;) choć pewnie tego nie lubicie;) Zimą oczyść jelita,żeby wiosenne odchudzanko lepiej szło ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=85677406 pozdrawiam i życzę powodzenia(czegokolwiek używacie w celu osiągnięcia wymarzonych efektów) ;)

Gość Dorrka
Cześć Wczoraj przeżyłm koszmar o 11 25 wyjechała z katowic i planowo miałam byc o 12 25 w moim miasteczkua tu niewspodziewanie spadł snieg dziwne żeby w zime padało z nieba cos takiego i w domu byłam dopiero i 14 myslalam ze zabije kierowce było zimno jak kos powiedział zeby włączył ogrzewanie to sie doiwedział ze to nie taxi i jak chce ciepło to ma sie do niej przesiąść. koszmar. dieta ok waga sie ruszyła w sobote urodzinki mamy. w dodatku zamówiła torcik u takiej babaki która mi piekła na ślub pychotkai chyba sie skusze na kawałeczek. Pozdrowionka Dzisiaj przyjezdza mój kochany wreszcie!!!! juz sie nie moge docezkac mama nadzieje ze go nie udusze przypadkiem. pozdrawiam pa pa pa

Gość dorotkastokrotka
hej wlasnie zaczynam dzis pracowac nad moim projektem i mam nadzieje zakonczyc rozdzial mam trzy rozdzialy ale jeden juz napisany ....drugi w polowie..ale konczyc mi sie go nei chce...no wiec dzis zajme sie trzecim i go skoncze... jesli chodzi o diete to w sumie jest dobrze buziaki...caluski

hej słoneczka:) tylko na sekundkę wpadłam, bo jestem w biegu:D wczoraj zawaliłam dietę, ale znowu zaczynam. Po prostu coś mnie napadło na jedzenie, długo się trzymałam, ale w kuńcu spasowałam:/ Chciałam Wam powiedzieć, że tamten egz, który był taki bardzo ważny - zdałam!:) i cieszę się ogromnie:) a więc sesja już zakończona:) ale i tak pełno roboty jak nie związanej z uczelnią to innej:P Pozdrawiam cieplutko i do uklikania:) dorotka, podziwiam, że tak szybko idzie Ci ta praca, ja to jak muszę coś takiego napisać, to idzie mi jak pod górę:P papa

Dorrka, ładne miałaś przeboje w podróży, nie ma co:/

Gość dorotkastokrotka
hej ja juz jestem z powrotem w anglii i padam ze zmeczenia w domu schudlam przez te 3 dni z 63kg na 60,5kg!!! nei wiem jak poprstu bylam zabiegana, ale che trzymac diete dzis zjadlam jedna bulke w podrozy i rano troszke serka waniliowego i tyle caluje was mocno dorrka pewnei juz ukochany ma cie w ramionach tati brawo z powodu egzaminu ... buziaki

Gość Dorrka
Czesc długo sie nieodzywałam nno wiecie czemu..... ukochany przyjechał. Zawaliłam 2 dni diety ale od jutro znowu zaczynam. Dorotko podziwiam mam nadzieje ze waga ci sie nie zepsuła. Zamkneli nam sklep z powodu duzej ilosci śniegu i nie mam gdzie kupic świeżych warzyw. koszmar. tak wogóle pozdrawiam pa pa pa

Gość dorotkastokrotka
hej kochane dorrka ale mnei zmarwtilas z ta waga...ale przez ostatnie 4 dni spalalm po 2h dziennie i praktycznie nie jadlam bo ta praca dyplomowa musialam oddac znaczna jej czesc ja za 2 tyg znowu jade do domku na 3 dni ....a pozneij ukochany przyleci meni odwiedzic na tydzien ....wiec mam dwa tyg i chce sie za siebei wziazc .....wiec przez te dwa tyg musi zejsc ponizej 60kg dlatego zdrowo ale bez chleba !! i troszke wiecej cwiczen .... tati a ty gdzie jestes...jak tam czwartkowe glodowki ?? ja si eprzyznam jeszcze nie mialam zadnej ....:( jak ci idzie ja do konca kwietnia ( an co mam 2,5 miesiaca) chce do 50-53kg mam nadzieje ze sie uda.... lushinka..pewnei do matury zakuwasz po tej studniowce ale napisz co i jak .... czekam na was kochane a ty dorrka ......baw sie z ukochanym wiem jak to jest jaks ie nei widzi przez pewien czas...przynajmneoj troche cwiczen:) buziaki

Myślałam po prostu, że już nie chcecie pisać:/ Poza tym, nie mam się czym chwalić, bo u mnie waga ruszyła, ale nie w tą stronę co trzeba:/ Dorrka, napewno było cudownie móc sie znowu przytulić do kochanej osoby ❤️ Ja to już się nie mogę doczekać wiosny i warzyw bez tej całej chemii, bo jednak różnica w smaku jest:/ dorotkastokrotka, musisz trochę odpocząć, bo się wykończysz z przemęczenia! To co w czwartek robimy wreszcie 1dniową głodówkę?:) bo tak, to nigdy nie zaczniemy;) Daję sobie tyle samo czasu co Ty, a waga docelowa też podobna:) Ale stwierdziłam, że w Walentynki daruję sobie ostatni raz, to w końcu nie wina mojego Słonca, że muszę schudnąć, więc czemu mam jemu też psuć wieczór ❤️ Całuję Was mocno! 👄 i życzę udanych Walentynek!!:)

Gość dorotkastokrotka
hej Happy Valentine's Day!!! Tati......ja nadal chce pisac i teraz obiecuje...musimys ie trzymac razem inaczej sie nei da...tak jak przed swietami , wiec cala para zaczynamy od srody..tak????? moze powinnysmy pisac co jadlysmy?? jak myslisz moze to nam da motywacje...w kazdym razie w czwartek glodowka bo razem razniej a jednodniowa dobrze nam zrobi po walentynkach:)...wiec do dziela mam nadzieje ze dorrka sie dolaczy do nas ...i damy rade ja neistety spedze dzienz kumpela bo mojego ukochanego tuatj nei ma ..ale juz dostalam zyczenia przynajmniej .....znowu go zobacze 3 marca.... w piatek mam mala obrone pracy ale dzis spotykam sie z moim promotorem bo wczoraj mu oddalam prace wiec chce mi dzisiaj powiedzic czy to jest wystarczajaco wiec juz czekam az meni ochrzani a pozniej z kumpela na miasto i lunch ..caluski

hej dziewczyny :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Co tam u was? Ja od tygodnia jestem na diecie i już -5kg. Ale nie głodze sie i jem ok 1000-1200kcal tylko codziennie na orbitreku ćwicze po 1h i siłka, spacerki te sparwy :D steskniłyście się? jesteście jeszcze w starym gronie? Ja myślałam,że już nikt nie pisze,a dziś widze topik :D ja mam ferie i właśnie ide ćwiczyć :D

Gość dorotkastokrotka
lushinka no w koncu do nas wrocilas.......super ale mnei zmotywowalas tymi 5kg!!! brawo!!!

ok dorotka:) to jutro 1 dzień głodówki i tak będzie co tydzień, w końcu trzeba zacząć!:D Tylko żebyś mi się przypadkiem nie wycofała z jutrzejszego planu, bo moje dobre chęci chyba już w ogóle przepadną;) Dziewczyny, zrobiłam sobie rozpiskę diety.. niech spojrzę:D ... do 4 maja:) w każdym tygodniu będę wprowadzać nowy produkt i głęboko wierzę,ze dzięki temu ominie mnie napad na lodówkę. Pamiętam jak w zeszłym roku po schudnięciu 15 kg. rzuciłam się na jedzenie jakbym rok nie jadła:/ tyle poświęceń diabli wzięli, już tak nie chcę! A w ogóle to wydaje mi się, że jak się zbiorę, to waga ładnie mi pójdzie w dół i szybko, tylko zebrać się trzeba:) ja już na serio muszę zacząć. Mój rozpisany plan jedzeniowy zaczyna się od jutrzejszej głodówki, potem robię nieco zmodyfikowaną 1 fazę diety soutch beach. Trochę się obawiam samego przejścia na dietę, bo gdzieś w głowie mam świadomość, że znowu nie będę mogła jeść bezkarnie. Ale przecież nie chcę kolejnego lata spędzić gruba! i chyba będę sobie to w kółko powtarzać, bo zeszłe wakacje naprawdę miałam zmarnowane, wstydziłam się chodzić na plażę i nie mogłam nosić ciuchów, które mi się podobały:/ Naprawdę nie chciałabym tego powtarzać w te wakacje... Jeżeli dziś już nie dam rady nic napisać, to jutro dam znać jak moje samopoczucie na dniu oczyszczajacym:) dorotka, nie zostawiaj mnie!:) Dorrka, co u Ciebie Słonko?:)

Hej Kochane! Hmm..tyle razy szukałam tego watku..ale gdzieś mi się chował..co wiecej nie myslalam o dietach.. peirwsza sesja za mną..zdana na odpowiednim poziomie ;) Co więcej zdalam w końcu egzamin na prawko. W poniedzialek będzie już mojej kieszeni..;) Teraz czas na moje ciałko..qrde..aż mi głupio..bo tyle razy sobie obiecywalam i nigdy nic z tego nie wyszlo..no ..raz schudlam sporo..bylam taka szczesliwa..ale potem wszystko wrocilo do normy.. :((( Hmm...wiecie co,ale postanowilam zajrzec tutaj dopiero wtedy kiedy bede miala jakas motywacje..no i mam :) Tym razem będę silna,dam radę! Dietka 1000 kalorii,codziennie rowerek stacjonarny lub \"ćwiczenia na dywanie\" ;) No i raz w tygodniu basen. Muszę się zmienić..musze zadbać o siebie! Muszę być piękna..haha..piękniejsza! ;) Bardzo bardzo sie cieszę ze jesteście i że Was tutaj zastałam :))) Naprawdę!!! :))) Tak sobie myśle..dla motywacji...moze powysylamy sobie nawzajem swoje foteczki..a potem za np dwa miesiące..haha..znowu..tym razem jako idealy..;);) Co sądzicie o tym pomyśle?:) A moze wymienialyscie sie już??:) Cmok cmok! teraz biegnę na zajęcia../ale potem poczytam co skrobalyście wcześniej ..i uraczę Was jaką długachną notką..;) Wszystkiego dobrego na dzisiaj! :))

dziewczyny jak miło,że nadal jestescie :D tati_ ślepa jesteś :) :) :) :P hej!!!!! jak tam wasza głodóweczka? ja zaraz lece na orbitreka :D

Gość dorotkastokrotka
no hej widze ze powoli stare grono wraca ...super tati...jutro glodowka jak nic tylko na wodzie!!!!!! ja tez musze sobie porozpisywac bo pozniej sie tego trzymam zazwyczaj aggie gratulacje jesli chodzi o sesje!!!!! lushinka w koncu tu jestes!!! dorrka ty to dajesz rade!!! ogolnie czas zaczac......znow!!! aaa tym razem nei robie przerwy na swieta wielkanocne .....koniec z tym ......do lata bedziemy takie jak chcemy caluski

lushinka nie ślepa:D tylko myślałam, że nas opuściłaś na rzecz innych topiców, może nawet trochę się pozłościłam:P że tak bez pożegnania;) ale chyba już mi przeszło:) a głodóweczka to w czwartki:) Aggie, poczytaj kochana i popatrz jak tęskniłyśmy! ja to się nawet zastanawiałam jak tam Twoje egzaminy, trzymałam kciuki:) zdjęć sobie nie robię dopóki nie schudnę! mam jedno z wakacji i chyba sobie je powieszę nad łóżkiem:D ku przestrodze:P i motywacji:D dorotka, z mojej strony totalna ignoracja tłustego czwartku, świąt wielkanocnych itp. już drugi raz nie dam się tak zrobić w balona jak przez \"przerwę w diecie\" na Boże Narodzenie:P:P:P

tati_ niezłość się :P to ja z wami sobie chyba jutro zrobie głodóweczkę,ale jeszcze wieczorkiem napiszę,bo dzis to obudziłam się już o 4,a o 6:30 z głodu nie mogłam. Zjadłam sniadanko,ale pokusiło mnie na 1 morlinke i teraz mi niedobrze. Dostałam apetyt i pewnie mam już za soba jakieś 900kcal,ale dzis jeszcze maślanka i zaraz sie zmobilizuje i pocwicze. Dzis pewnie dojde do 1500kcal ale cóż jeden dzień nic nie przekresla tym bardziej,że pocwicze na orbitreku 1h i do tego dziś siłka i po 17 już niejem,za to moje objedzenie sie na sniadanie i przedchwilką :( ale trzymam sie, musze wieczorkiem pomysle i albo głodówka,albo 1l maslanki przez cały dzień lub kefiru :D a co u was?

ja jutro normalna dietka tylko ogranicze sie do 700-800kcal do końca tego tyg. I przełacze się tylko na lekkie rzeczy. Myśle jutro o samej maślance :D czyli 1l=800kcal + woda :D

Gość Dorrka
Czesc kochane jestem w szoku wreszcie prawie wszystkie. Dorotko nie chciałam cie zmartwić ale kożde mozliwosci trzeba brać pod uwagę. nieprzemęczaj sie tak bo praca i tak bedzie super napisana. Tati uwielbiam jak mój kochany przyjeżdza nie umiem sobie wyobrażić jak to bedzie jak wyjade na ok 5 miesiecy. Chciałm z wami zacząć głodwkę w czwartek ale chyba nie dam rady. Już mam dość tej zimy chciałabym rower spacerki w ciepły letni wieczorek. Lushinka jak masz napad głodu w czasie nocy wypij sobie szklanke wody głód minie gwarantowane. Anggie fotecki chyba nie przejda bo jak wysyłałam dorotce to ich jakoś niedostała. Jakiś błads czy cuś. Gratulacje z okazji zdania prawka teraz to bedzieci sie jeżdzić . Fajnie ze z nami jesteś. Kobietki 06. marca ide na szkolenie stylizacja paznokci. bede z wami żadziej bo chyba bede mieszkać w hotelu. Pozdrowionka całuski pa pa pa

Gość dorotkastokrotka
no to jutro glodoweczka, ja ise ciesze ze powoli wracacie i piszecie.... ja wypije jutro z litry soku ze swiezo wycisnietych pomarnczy .....i woda...caly dzien!!!!do tego ide na 1h stepu i 1h rzezbieia sylwetki tak sie nazywaja te zajecia ale to tak jak silka ...tyle ze po doberj godzinnej rozgrzewce....no zaczynamy ...i jak na spowiedzi popisze co i jak ... dorrka super bedziesz robila piekne paznokietki ...ja tez tak chce... a mam taka propozycje by co tydzn napiac ile sie schudlo ...to bedzie motywujace....ja bede wazyc sie co piatek..wiec w nastepny piatek snapisze, bo w ten piatek nie che sie zalamywac... buziaki kochane

no Aggie gratuluję :D ja odbieram prawko w piatek lub w poniedziałek,bo zdawałam 3.02 i zdałam za pierwszym razem,a Ty kiedy miałas egzamin? Dziewczyny ja jutro owoce i maślanka + 1h orbitreka i siłka :D załatwiłam sobie prace i 13,14,15 ide z siostra na targi. Mam miesiąc na zrzucenie jeszcze 5kg i się wcisne w moje spodnie eleganckie :P no to jutro z rana wpadne, wałasnie wypiłam melise,bo mam problem z zasnieciem :( i umyłam,wyczesałam i wysuszyłam psa. A ja wam juz zdjecia wysyłałam?

hej1 jak wam idzie? ja dzis tylko 15 min na orbitreku,bo humoru nie mam i 3 jajka na twardo + pomarańcza i do końca dnia kefir lub maslanka,a poćwicze wieczorem i lece na zakupy,aby mieć maslanke na jutro. Mam zamiar zrobic oczyszcanie do poniedziałku włacznie. W sobote mysle nawet o 1-dniowej głodówce,a jak bede sie dobrze czuć to 2-dniowej. Musze zrobić sobie plan. Dzis weszłam na orbitreka w krótkich spodenkach i powiesiłam zdjecie z wakacji z wagą o 5-6kg mniejszą i jestem zła :( wyglad godny pozałowania,ale jaka motywacja juz tak długo na tym topicu sie odchudzamy i wreszcie musi nam wyjsc i załóozymy nowy o utrzymaniun wagi :P

Gość dorotkastokrotka
hej kochane jak wam idzie , mi dzis dobrze ....caly dzien sie uczylam normalnei robie sie systematyczna plus zaraz biegne na step plus silka wiec 2h dobrego wysilku....!!!! zmotywowana jestem wiec musi sie udac ... a jak tam wam ? caluski :)

Mam dziś jakiś kiepski dzień:( nie chodzi o dietę, tylko tak mi jakoś nie bardzo... Mam takiego dołaaa i tyle przeróżnych myśli krąży mi po głowie.. czyżby już początek wiosennego przesilenia?;) Piszcie Dziewczyny swoje utracone kg. co tydzień, jak zakupię wagę, to się też dołączę, bo to jakby nie patrzeć daje kopa, zwłaszcza jak kilogramy pięknie lecą w dół:) fajnie będzie popatrzeć jakie laski się z nas robią:) Dorrka, ile będzie trwało Twoje szkolenie? ale będziesz sobie potem super paznikcie robiła:) też bym chciała, pewnie koleżanki będą Cię teraz oblegać i prosić, żebyś im coś wyczarowała:) dorotka, fajnie masz, że sobie śmigasz na te zajęcia:) ostatnio coraz częściej myślę sobie, że chciałabym pójść na siłownię i trochę poćwiczyć, nigdy nie byłam! ale się wstydzę, że nie będę wiedziala jak ćwiczyć na tych wszystkich przyrządach:P lushinka, coś też ostatnio źle mi się śpi:/ już tak 4tą noc się męczę, a rano budzę się zmęczona:/ może mi jakichś witamin brakuje?? bo ten dziwny nastrój i w ogóle.. aha, mam pytanie: czy brałyście kiedyś CLA?? bo się nad tym zastanawiam, nie chcę, zeby włosy mi na diecie wypadały, a mam tak praktycznie na każdej:/ może to CLA pomoże, jak myślicie? Buziaki 👄 !

Gość dorotkastokrotka
hej tati ...oj nei dobrze ze taki sobie humorek, ale ja tez tak mialam dzis rano i jakposzlam cwiczyc choc mi sie nei chcialo jakos mi sie poprawil zaczelam myslec ze przeciez bede wyglada super na lato...zaczelam sobie myslec co bede ubierac itp...i jakos mi sie lepiej zrobilo...moze lwacz sobei muzyke przy ktorej chce ci sie tanczyc lub obejrzyj film ktory zawsze cie bawi dla mnei to Bridget Jones Diary !!! u meni jakis naplyw sil( oby nei chwilowy...) mam nadziej ze was zaraze optymizem..ale ja wiem ze nams ie uda.....po burzy zawsze jest tecza i sloneczko...tak bedzie i dla nas wiec glowa do gory !!! ah cwiczenia byly super!!!

Gość dorotkastokrotka
hejka dzis mi minal nawet nawet dzine, diete trzymam i bylam dzis na slnie a jeszcze ide na funkcy dance aerobik!!! jutro do pracy !!! co u was?

dorotka, dzięki za rady i w ogóle 🌻 Już mi trochę lepiej, wystarczyło się wygadać, wyjaśnić kilka kwestii i od razu mam lepsze samopoczucie, pewnie też zacznę się wreszcie normalnie wysypiać:) od razu mi lepiej:) Chodzisz na takie super zajęcia!!:) jejku, też bym tak chciała, ale niestety finansowo bym nie wyrobiła:/ byle tylko cieplej się zrobiło, to przynajmniej będzie można pobiegać, iść na rower czy chociaż na dłuuugi spacer:) A co tu tak ucichło?!:) Dziewczyny zrobiły wpis i znowu znikły??:)

hej ! odebrałam prawko :D no u mnie zdietka ok. przewaga aślanki i gotowanych warzyw. Byłam u lekarki i na zaparcia zapisała mi czopki i jakieś tabsy ziołowe i przez kilka dni kazała zyc o wodzie,maślankach,jogurtach nat. herbatkach ziołowych i wodzie:P i zakazała owoców!!!!:( nakazała ćwiczyć brzuszki i przysiady, skłony,aby ruszyć jelita i własnie jakiś rowerek orbitrek :D