Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam gdzie kruki

to co nas kręci-czyli jaka zemsta jest najlepsza?

Polecane posty

Gość tam gdzie kruki

Hm...... chodzi o to ze chlopak z którym była po raz pierwszy zakochana było różnie, czesto zrywaliśmy ale wracaliśmy tego samego dnia. Ostatnio on powiedział ostatecznie dość i teraz w tajemnicy zaleca sie do mojej kuzynki której podkradł nr tel i prosi ja w tajemnicy o spotkanie ze ona go bardzo zauroczyła. Ale moja kuzynka mi oczywiście o tym powiedziała. Czy bawić sie w zemste na nim, czyli ze niby ona sie z nim umawia ale na spotkanie przyjde ja i dam mu list od kuzynki w którym bedzie napis "mamy Cię"? czy cos innego? Co wy proponujecie na zemste w takim wypadku?

Uwazasz, że chłopak nie ma prawa powiedziec dosyć. Nie może mu sie podobac ktoś inny, nie może juz sie zakochac w kimś innym .... Pomyśl, przeciez on nie jest twoją własnością, nie jest rzeczą tylko człowiekiem, który ma prawo do wlasnego zdania, do uczuć ... Uważam, że mściwość może ciebie zaprowadzic w ślepy zaułek. Powinnaś przyjąć do wiadomosci, że cos było i się po prostu skonczyło. Najlepiej dla ciebie bedzie jak się z tym pogodzisz, jeszcze nie raz się zakochasz :-D i bedziesz szczęśliwa :-D Daj spokój z zemstą, tylko się osmieszysz, pozdrawiam :-D