Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małżeństwo

Oburza nas to co sie tu dzieje. Naprawdę jesteście prymitywni.

Polecane posty

Gość ciocia Stanisława ta z KLANU
Bożesz ty Mój,co też te ludzie tu wypisują??? Idę czaju napażyć!!! Może Władzio się też ziółek napije na skołatane nerwy???

Gość fruuzia
mowie ze w oczy KOLE :P

Gość tak fruuzia
nie powiedziałaś świętojebliwe :D nie wszystko co tu poiszemy jest do ciebie, wypowiedziały się też inne osoby :D

Gość rzeczywiście może
e, przepychanki i nic konstruktywnego nikt nie pisze. Szkoda.

Gość do fruuzi
ciociu Ty tez wypierdalaj bo Ci samowar rozpierdole i tyle tego czaju bedzie;) a wladkowi wsadz butelke w dupe to mu pamiec wroci:D

Gość fruuzia
ok czyli jak taka oblatana jestes w PS to podaj werset gdzie pisze zeby ksieza zyli w celibacie, o spowiedzi, choince, jajkach i baranku na wielkanoc - i o wielkanocy tez -- czekam w napieciu

Gość fakt dość tego
miłego życia normalni. 🖐️

Gość fakt dość tego
to jeszcze raz 🖐️

Gość do fruuzi
kurwa no nie moge, niech ktos te idiotke wreszcie zdejmie! nudzisz mnie wojujaca ateistko! jestes rownie nudna jak wojujacy katole i masz tak samo wiele GOWNIANYCH argumentow, bo kompletnie nie czaisz ze to czlowiek jest sprawca i to czlowiek ustala zasady! obie strony rozmawiaja o wyzszosci kawy nad herbata, a nie o czyms autentycznie realnym podlegajacym empirii! dlatego morda w kubel i wypierdalaj do somalii!

Gość ciocia Stanisława ta z KLANU
i jeszcze ja ciocia Stanisława też wam pomacham 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość robi się tu niesmacznie

Gość fruuzia
jestem normalna bo jem kupy :classic_cool:

Gość fruuzia
dziwne - człowiek ustala zasady - pierwszo słusze :D a potop to tez czlowiek ustalił???? :P

Gość fruuzia
na drugie mi "pustka egzystencjalna z Biedronki" :classic_cool:

Gość fruuzia
dla podszywacza dziekuje za rozladowanie atmosfery!!! 🌻 lubie go juz mu to kiedys pisalam 😘

Gość o czym wy w ogóle piszecie
niezły kabaret tu urządziliście :D:D:D:D:D zwolennicy małżonków - założycieli do Biblii zgłębiac jedyną słuszną prawdę pozostali - do łóżka szerzyć zgniliznę moralną:D, ja też idę , już sie nie mogę doczekac uhhh

Gość podszywaczka_
jakie "mu" ćwierćmóżdżku, buhaha :classic_cool:

Gość do fruzi
jak zwykle nie zrozumialas ograniczona kobieto! czlowiek ustala zasady w takich zabawach jak koncepcje Boga, duszy czy poprostu religii! tego nie daje nam natura, to jest czesc kultury, ktora jest w 101% dzielem czlowieka! dlatego kretynizmem jest spor na temat dlugosci brody Boga, skoro wszyscy wiemy, ze go wymyslono aby nazwac pewne zjawiska i nazwac pewna sile sprawcza!!!

Gość fruuzia
a dla mnie niesmaczne jest to : - zony zdradzajace mezow -mezowie zdradzajacy zony -sex grupowy -pedofilia -zoofilia i wiele wiele innych

cześć Mnie też nie podoba się co się dzieje na kafeterii. Ze stwierdzeniem - naprawdę jesteście prymitywni - też się zgadzam. Zaglądam na kilka topików, gdzie mam znajomych, ale mam je w ulubionych, żeby nie musieć przebijać się przez spis tych wszystkich bzdurnych i nieapetycznych tematów, które trzeba przeczytać, żeby znaleźć coś co można bez odruchu wymiotnego przeczytać. Pozdrawiam wszyskich

Gość fruuzia
no nie wiem dla mnie BÓG jest nie jest wymyslem a naukowcy juz pisza co poniektorzy ze ewolucja jest niemozliwa tak jak powstanie swiata bez ingerencji boga co wy ludzie wierzycie w BOGA i wierzycie ze pochodziecie od małpy??? to gdzie lezy prawda???

Gość do fruuzi
kurwa jeszcze jedna! jacy naukowcy kretynko? wiesz co znaczy slowo "naukowiec"? to jak mozesz nazywac naukowcem czlowieka ktory sie wypowiada o mozliwosci badz niemozliwosci kreacji wszechswiata przez siwobrodego starca? skad on taka wiedze wytrzasnal? ciotka z grupy lokalnych dewotek mu z fusow wywrozyla? ja pierdole!! co za bezmozg!

po srodku moja droga, jak zawsze po srodku :o

Gość fruuzia
oj biedna dziewczynko troszke rozszerz swoje horyzonty!!!! czyli pochodzisz od małpy ??? czekam na potwierdzenie

Gość do fruuzi
nie idiotko! wszyscy pochodzimy od jednokomorkowego organizmu ktory jako pierwszy "zywy" pojawil sie na tej planecie! ja bezposrednio pochodze od homo erectus ktory byl ostatnia forma czlowiekowatych przed homo sapiens o ile dobrze pamietam:) niech ktos mnie poprawi!! a Ty od czego/kogo pochodzisz? myslisz ze Bog stworzylby istote ktora musi pochlaniac scierwo martwych zwierzat zeby zyc, musi srac i szczac, a czasami nawet pawia rzucic:) oj dzieciaku! przemysl sobie te koncepcje Boga:)

Gość fruuzia
do dzis nie ma potwierdzenia w wykopaliskach ze pochodzimy od malpy - chociaz niektore "AUTORYTETY" by bardzo bardzo chcialy! niestety takiego nie ma................

do mnie????? pochodzę od swoich rodziców, dziadków , pradziadków - dalej mnie nie interesuje. Nie ma dla mnie znaczenia czy życie zaczęło się od konglomeratów białkowych , czy tchnięcia Ducha Świętego. I tak nikt nigdy nie bedzie wiedział tego na pewno ... Co i rusz pojawia sie nowa teoria - tylko jakie taka czy inna "prawda" ma znaczenie ??????

Gość fruuzia
Francis Hitching ewolucjonista i autor ksiazki "The Neck of the Giraffe" oswiadczyl : "momo ze naukowcy uznali darwinizm za wielka, powszechna zasade biologii, po 125 latach popadl on w niezwykle ciezkie tarapaty"

no i co z tego??????????????????????????????????????????????????????????????