Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Polki mieszkajace na stale w Niemczech

Polecane posty

Gość do laborantki pomaranczki
wyobraz sobie,ze porownuje wyniki robione tutaj i robione w Polsce i sa identyczne okreslenia.Polska to nie Afryka.Jezeli masz jakies problemy z wynikami to udaj sie do lekarza swego.A co do mojego czarnego nicka-to go nie mam i miec nie bede ,bo mi jest niepotrzebny.Nikt mi nie zabroni pisac tutaj lub gdzie indziej na pomaranczowo!!!!Uwielbiam ten kolor.Wyrazilam sie chyba jasno-prawda??????

Gość niestety nie sa jednakowe
okreslenia, tak samo jak jezyk polski nie jest identyczny z niemieckim :-( Nie wiem, dlaczego mnie tak odjezdzasz za postawienie pytania? Prosze pomóz mi znalezc cos na temat CRP i PSA, bo w polskiej tabelce nie znajduje tego, a nie sa to moje wyniki lecz wujka, wiec nie moglam sie od razu lekarza spytac. To PSA i CRP chyba cos z prostata maja wspólnego?! Dzieki z góry za pomoc :-)

Gość piszcie jak chcecie
ale cieszylabym sie, jakby któras mi pomogla z tymi badaniami.

Gość Hej dzieki ci serdeczne
dalam do ulubionych *

Gość hej dziewczyny
mam pytanie-czy macie jakies namiary na tanie numery tel. do Kanady.prosze o odpowiedz.dziekuje bardzo.

Gość arleta38
witam jestem tu po raz pierwszy i chetnie poznam osoby z okolic bad kreuznach mam na imie arleta 38 lat , od 8 m-cy mieszkam z dziecmi w niemczech pozdrowionka

Hello ale sie pomaranczowo zrobilo nie wiem o co chodzi z ta Kanada ale dzwonic mozna przez petra-tak jak kiedys do PL-Kanade zostawili,chyba malo zainteresowanych:)..pozdrawiam wszystkie dzielnie pozostale na starym topiku...szkoda ze sie rozlecialo...no coz...taki lajf....

Gość do Gingera i Max-Mara
To petra to sa te tanie numery? Max-Mara nie moge narazie rozmawiac przez Skypa/ja mam/ale kumpela dopiero bedzie go instalowac a ja juz w niedziele musze do niej zadzwonic.Dzieki

Gość do Gingera i Max-Mara
dziewczyny podziekowalam a wy jak zwykle robicie z igly widly.Piszecie tak jakbym to ja byla ta z Kanady-byla tepa i nie potrafila zaistalowac Skypa.Mnie to zajelo mniej niz 5 min.I ja naprawde nie wiem dlaczego ona jeszcze tego nie zrobnila. Gingera dzieki jeszcze raz.pa

Gość grundzik
czesc mam na imie kaska i mieszkam od 9 lat w hannoverze .mam meza i 3 letnia corke Juliane .chetnie nawiaze jakis kontakt z babeczkami z hannoveru.ja przyjezdzajadz do niemic jezyka nie umialam ni w zab.chodzilam na kursy i z telewizji.w tym momencie moj niemiecki jest OK.ale bywalo ciezko.pozdrawiam

Gość do Max-Mara
sory Max-Mara ,chyba mi sie ta nerwowka na tych stronach udzelila.

Gość arleta38
no coz, troszke mi smutno ,że nikt sie nie odezwal.Jednym slowem zostalam nie zauwazona..

a tak nawiasem chyba umiera forum smiercia naturalna-opieka medyczna sie zmyla na inny plac i kto ma reanimowac....moze limes-Ty cos w medycynie sie znasz troche jak sie nie myle;)

Gość huuuurrrra
szefowa wrocila :D Ale fajnie !!!!!! Moze sie wreszcie forum znowu rozrusza !

Gość czyzby
ah, Limes teraz mariechen sie wybila ;)

Gość A GDZIE JEST PRAWA REKA
SZEFOWEJ LIMES , CZYLI MARIECHEN??????

Gość HEHEHHEEHHE
I KOGO TO OBCHODZI LIMES? MYSLALAS ZE WSZYSTKIE NA CIE BIE CZEKAJA HEHHE ?

Gość arleta38
limes-inferior dziekuje za powitanie,bardzo mi milo.Szkoda ,ze nie ma tu nikogo z okolic Bad Kreuznach

Witam-limes czekalam na Ciebie z chlebiem i sola,ale zglodnialam i zjadlam,a potem usnelo mi sie a Ty nadeszlas:P arleta-ja niestety tez daleko co widac pod nickiem :( ale witam :)-najlepiej jakbys sie zrobila na czarno ,bo zaraz ktos zapewne sie znajdzie co napisze cos pod Twoim nickiem...

Gość arleta38
a jak mam to zrobic

Gość arleta38
i witam serdecznie