Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Polki mieszkajace na stale w Niemczech

Polecane posty

Gość proba

Gość limes ogląda ale
PROewangelicki 7 a tam jak zwykle modlitwy

Gość No nie dziwne ze na tym
Nie dziwne , ze na tym topiku atakuja masowo pomarancze, same je nakrecacie zamiast ignorowac. Limes po swoim tygodniu obrazania powrocila i zaprzysiegala , ze juz nigdy ale to nigdy nie podejmie dyskucji i klotni z pomaranczowymi bezosobowymi wpisami a co robi ? Mariechen nie lepsza, tez taka co wszystko wie najlepiej na swiecie, po co dyskutyuje z bezsensownymi wpisami pomaranczy skoro taka niby inteligentna. A pomarancze sie z was smieja , bo dajecie sie wciagac w ich bezsensowne gierki.

Gość No nie dziwne ze na tym
WIEC NIE ZARZEKAJ SIE NA WSZYSTKIE SKARBY SWIATA , ZE JUZ NIGDY NIE BEDZIESZ DEBATOWALA Z POMARANCZOWYMI BO CIAGLE TO ROBISZ, TAKA JUZ TWOJA NATURA I NIE WYMIGUJ SIE DOBRYMI POMARANCZKAMI BO WCIAZ DYSKUTUJESZ ZE ZLYMI. PO PROSTU JESTES NIEKONSEKWENTNA W TYM CO MOWISZ I OBIECUJESZ. WIEM WIEM PRAWDA W OCZY KOLE I NAJLEPIEJ MNIE WYGONIC NA INNY TOPIK.

Ja odladam wlasnie cos takiego jak Hochzeit z Gölckan czy jak sie ona nazywa. Roberts jest taka sama babka jak i ja czy inna.Nie o to chodzi kto jest slawniejszy tylko o to czy sie takim tematen wogöle interesuje. A ja sie interesuje.

Czesc, czesc:) A my wczoraj wrocilismy z Polski.calkiem nie planowany wyjazd to byl.Akumulatorki naladowane! :) Nawet brzydka pogoda nie zepsuje dzis humorku:)

Jak tak czytam wstecz to ostatnio bardziej czarne sa ta agresywna strona, a co niektore rzeczywiscie sprawiaja wrazenie jakby wszystkie rozumy zjadly.Och , nic sie na tym topiku nie zmienia, wiekszosc jak byla popaprana tak jak jest.

Gość rysiek z klanu....
pada u was dziewczyny?

Och te ponizej pasa to tak, tylko do kasacji.Ale wiesz mariechen, czasem naprawde fajne dziewczyny pisza na pomaranczowo.Gorzej jak wchodza i zaczna od krytyki( co nie jest niczym zlym i nie moze byc traktowane jako minus na wejscie), wtedy zaczyna sie na nie zmasowany atak.A szkoda.

Gość rysiek z klanu....
:) co u was w ogrodkach rosnie?

Absolutnie nie uwazam zebym pozjadala wszystkie rozumy.To twoja domena.Och jak duzo rzeczy jeszcze nie wiem i ucze sie kazdego dnia.A bywam tu dla tej mniejszosci, jest na tyle interesujaca i tak duzo moge sie od niej nauczyc, ze w imie tego bez problemow mozna znosic te wiekszosc.Nawet twoje przemadrzale wywody i \"dyskusje\" z pomaranczami.:P)

To prawda, musze sie jeszcze duzo nauczyc , i wciaz to robie.Szkoda mi takich jak ty , co to juz nigdy niczego sie nie naucza.Ale z drugiej strony nie ma co zalic, nie masz nawet tego swiadomosci, wiec i poczucia straty :P)

Gość a ja powiem tak....
Mariechen co ty pleciesz kobieto za bzdury, zadna z pomaranczy ani dzisiaj , ani wczoraj nie wjezdzala na tematy zwiazane z zyciem w niemczech, logiczne ze wszedzie trzeba pracowac aby zyc i miec pieniazki.

Gość a ja powiem tak....
I nie mow na pomarancze ze sa glupie i nie inteligentne, to nie sa obce osoby, to sa te same z ktorymi piszesz codziennie na czarno.

Gość a ja powiem tak....
Tyle tylko , ze nie odwaza sie napisac nic zlego pod swoim nickiem, bo nie warto, przyklad -dzisiejszy wpis Cafeterianki, powie cos madrego prawdziwego- od razu zostanie zbluzgana przez Lines, bo nie mozna obalac pogladow przywodcy Lines, strzezcie sie i uwazajcie.

Mariechen, ale tlumaczenie tego zachowania zazdroscia, tez obrazuje stereotyp.\"Jestes dla mnie nie mila bo mi zazdroscisz\".Mysle ze w niektorych przypadkach jest tak jak piszesz, ale nie mozna uogolniac.

Gość a ja powiem tak....
AAAA i jeszcze jedno, Lines piszesz ze nie dasz soba pomiatac przez pomarancze a juz zapomnialas jak pomiatalas i wycieralas sobie gebe niektorymi uczestniczkami tego topiku, jezeli mialy odmienne zdanie od ciebie? Moge zaraz przytoczyc i skopiowac kilka twoich super kulturalnych popisow, elegancja i kulturka powiewa z nich ze tylko brac przyklad hehehhe.

Gość a ja powiem tak....
testuje tylko twoje przysiegi i obiecanki, pamietasz : "obiecuje , ze pod zadnym, ale to zadnym pozorem nie dam sie wciagnac w dysputy z pomaranczami" no i co i jak tu wierzyc twoim slowa, ja nie napisalam ze jestem tutaj takze pod czarnym nickiem, ale wiem ze wiekszosc pomaranczy to czarne dziewczyny, miedzy innymi i ty i mareiechen tez, sprawdzone zrodlo.

Tez nie przepadam za ludzmi ktorzy jak szybko sie zarzekaja tak szybko o tym zapominaja.I do tego w tak bzdurnych sprawach.To swiadczy tylko o tym , ze w naprawde waznych nie mozna na nich polegac tym bardziej.Tak, dla niektorych slowo jest wazne, obojetnie czy to na forum czy w zyciu poza nim. No tak, to ja pedze do obowiazkow, a ty Limes mozesz teraz tworzyc swoj nastepny wywod, nie bede ci przerywac.:) Tylko prosze zeby nie byl bardzo smieszny, ostatnio troche przesadzilam z cwiczeniami i bola mnie miesnie brzucha kiedy sie smieje.:P)

Gość rysiek z klanu....
dziewoje gdzies was podwioze na kawe

Gość a ja powiem tak....
z czego masz ucieche ??? Ze przynajmiej kilka razy w tygodniu ludzie (tak bo pomarancze to tez tacy ludzie jak i ty-i tez maja swoje wlasne poglady) przepuszczaja na ciebie zmasowany atak, dziwne nie ze tylko ciebie tak potwornie sie na tym topiku czepiaja, ja bym juz dawno wysunela wnioski ze nie jestem zbytnio lubiana w tych kregach.

Gość rysiek z klanu....
mozecie sie do woli ciagnac za wlosy...a o co wam wlasciewie chodzi w tej klotni?

Gość a ja powiem tak....
wczoraj i przed wczoraj nie bylo kafaterianki a byly pomarancze, masz tak krtotka pamiec??? a przyklady twego hamstwa owszem ale nie da sie w 2 minuty przewertowac 700 stron, ty napewno potrafisz bo uwazasz siebie za supermenke i swieta krowe, no Mariechen lec do smietnika zaraz zglosic, ze ci ktos obrazil twego idola, no i oczywiscie jak zglaszasz na smietnik to robisz to na pomaranczowo , zeby nie wyczajili ze to ty , myslisz , ze nie wiemy?

Gość rysiek z klanu....
moze ktoras sensownie napisze W PUNKTACH o co chodzi? jakies zmasowane ataki bronia masowego razenia? Gra w podchody/?

Och , nie moglam sie powstrzymac i zajrzalam jeszcze :) Limes , ja nie widze nic dziwnego w tym.Nie wysilaj swojego mozdzka i nie kombinuj na darmo.Mowie przy wszystkich--mozesz sie zapytac moderatora czy ja i pomaranczowe ataki na ciebie to ta sama osoba.Moderatorze--nie mam nic przeciwko , jesli zechcesz to wyjasnic :) ja nie musze pisac na pomaranczowo zeby wyrazic swoje zdanie na twoj temat:P)Och, ty wszedzie doszukujesz sie spisku na tle twojej osoby.naprawde nie jestes az tak interesujaca.

Gość rysiek z klanu....
no jest coraz glosniej...

Gość rysiek z klanu....
kto teraz kogo bije?

Gość Cafeterianka winna
Limes ma racje nie blo Cie ta tym forum i byl spokoj, jak tylko sie pojawilas co chwile wybuchaja klotnie ktore TY prowokujesz ! Do tego momentu musialysmy sie zadawac z upierdliwymi pomaranczami a teraz Ty srasz we wlasne gniazdo ! Sama jestes glupia i pusta jak wyschnieta studnia a zazdroscisz innym wiedzy albo tylko tego ze sa bardziej popularni od ciebie ! Sama jestem stale na forum na czarno ale juz mam dosc Twojego wscibskiego jezyka, czepiasz sie tylko dla przyjemnosci zeby komus przykrosc zrobic i tyle bo zadnych konkretnych rzeczy tym nie osiagasz ! I jestem pewna ze wszystkie atakujace pomarancze TO TY !!!! Bo nikt inny na tym forum nie jest tak wredny i zawziety jak TY !!! Stara baba a glupia jak dziecko - oj przepraszam bo obrazam dzieci - glupia jak pantofelek - oj przepraszam bo obrazam pantofelki ! TY jestes poprostu ordynarnym, zawzietym i zmierzlym babsztylem bleeeeee Limes - lubie Cie czytac, czasem sie nie zgadzam z tym co piszesz i juz kilka razy o tym napisalam ale nie takim tonem jakiego uzywa Cafeterianka - byc moze u niej w domu to takie rzeczy sa normalne