Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

jasne ze tak!! na poczatku mielismy tyle trudnosci zeby w ogole sie spotykac a co dopiero mieszkac razem!! bardzo chcielismy byc ze soba ale mialam takie momenty ze w ogole watpilam ze nam sie uda... przez pierwszy rok widzielismy sie tylko 3 razy bo dzielily nas kilometry. zostawal tylko telefon i internet. ale to dzieki temu ze sie kochamy postawilismy wszystko na jedna karte i jak widac oplacalo sie :)

Gość nikca
sorki, nie było mnie przez chwilę, jestem ze Śląska, czyli tez południe

beznadziejnie hehe w necie :o mialam kiedys bezsenna noc, bylam wkurzona na caly swiat i takie tam..weszlam na jakiegos czata (dziwne to o tyle ze niegdy nie wchodze na czaty bo ich nie cierpie) wylosowalam jakiegos nicka na \"chybil trafil\" i to byl on i tak juz zostalo ;) mimo ze to poznanie bylo beznadziejnie glupie i banalne to jednak magiczne poniewaz jak mi powiedzial 10 sekund przed tym jak ja sie do niego odezwalam zobaczyl mego nicka i sam postanowil ze mna porozmawiac :) przeznaczenie hmmmm? a moja bezsenna noc pokryla sie z jego pierwszym wejsciem na neta..nie pierwszym w zyciu ale byl wtedy za granica i mial problem z dostepem..wlasnie wtedy mu podlaczono :):)

Gość Trochę podobna
A nie boicie się, że Wasi panowie mają więcej takich jak Wy? Zreszta to chyba bardzo powszechne u starszych, szukanie młodych dziewczyn na necie. Mój tez miał mnóstwo koleżanek z netu, ale my sie poznaliśmy na imprezie, na urodzinach wspólnej znajomej. Ale wiem, ze on cały czas ma kontakt smsowy z innymi poznanymi w necie.

a młody chłopak to nie ma młodych przyjaciolek:> ?? zawsze jest ryzyko ale jesli sie komus nie ufa to po co byc w takim zwiazku??

dla mnie poznanie na czacie jest takie banalne... U Ciebie ten czat tez byl jednoczesnie magiczny? :) ja wiem o wszystkich jego przyjaciolkach netowych...mam za jego pozoleniem wglad w jego gg, maile itp...zreszta odkad mieszkamy razem nawet nie mamy czasu siedziec na gg...

zeby było smieszniej ja zawsze miałam ochote wejsc na taki czat ale jakos mnie nie ciagneło az pewnego dnia sie skusiłam i to był strzał w dziesiatke i od tamtej pory sie zaczeło ;)

ja mojego nie poznałam na czacie, on wogóle nie czatuje - także z tym mam spokój. a znałam go juz duuuuzo wczesniej, bylismy tylko znajomymi, mamy wspólne hobby i przez to sie poznaliśmy, a potem zaczęło coś iskrzyć i nawet nie zorientowałam się kiedy się zakochałam

nikica---> troche ci zazdroszcze ;) ale w sumie ja wszystkich swoich facetow poznawalam zwyczajnie i zawsze zwiazek sie konczyl hehe teraz poznalam niezwyczajnie i jest cudownie ;) a ja na czatach dalej nie siedze :) niechcaco \"zlowilam\" moja milosc i starczy ;) dodam jeszcze ze nikogo wtedy nie szukalam..bylam wtedy w zwiazku od roku :D

no ja musialam zrobic szybko jedna rzecz :) ale juz znowu moge pogadac :D

jest niezle :P praca jest fajna...a co najwazniejsze ekipa jest swietna :)

temat rzeka...mozna powiedziec ze prztrwa.......ale ona mając 30 lat a on ma 60 lat to co to za para skoro on juz nie moze;)))juz powoli zapomina czy paste do zębów połozył w szafce z pastą do butów czy do lodówki........no powoli chodzi, ma straa skórę.......zwiotczałe ciało........i tylko siedzi i ogląda tv.......owszem moze miec duża emeryturę, moze byc czuły i dobry...ale on szuka opiekunki i pielęgniarki.....to super dobre dla faceta ale nie dla młodej kobiety........która szybko zostanie wdową..a moze o to chodzi ? potem jego emeryturkę przejmie, dom..i wyjdzie znów za mąz..........nonoo dla wyrachowanych kobiet dobre.

ojej tu forumowiczka jest ze starszym panem.kochją się....ale ona szuka własnie opiekuna który będzie\"jej tatą\"........ale ten \"jej tata\" jest w wieku jej prawdziwego taty więc poco miec dwóch ojców?.........

Filomenka---> gwarantuje Ci ze nie potrzebna mi jego emeryturka, a do starego i zwitczalego ciala, tudziez zanikow pamieci jeszcze duuuuuuzo mu brakuje :)

Filomenka -> szkoda gadać? Byłaś z takim facetem? Wiesz że już nie może? że tylko siedzi w fotelu przed tv? Nie wygłaszaj opinii jeśli możesz powtórzyć tylko kilka nędznych stereotypów.

nikica no wiesz...przeciez trzeba nam dokopac bo my tylko na kase polecialysmy...zapewne mamy tez w planie zamordowanie po slubie naszych mezow i zgarniecie majatku :o normalnie jak amerykanski kryminal buehehe :P

nic się nie bój, najbardziej zaintresowane osoby nadal żyja w błogiej nieświadomości - plany zawsze można zrealizować;)

teraz to sie pewnie naraze ale powiem ze nasi rodacy to w wiekszosci glupcy... nie dosc ze mysla stereotypami to ciagle narzekaja, wietrza podstep itp.. wyniki wyborow parlamantarnych i prezydenckich utwierdzily mnie w tym przekonaniu :o