Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasimodka

Brzydcy ludzie, łączmy się!

Polecane posty

Tu raczej sobie nie porozmawiasz......raczej popiszesz.... Wiem....brak Ci kogoś obok siebie..kogoś bliskiego. Na kafe...trudno o to,choć nieraz się zdarza. Ja to wiem:)

Ale się uparłeś ! I co ja mam z Tobą zrobić? Uwiązałeś się tej myśli o samobójstwie czy co?

Tylko że ja nie wiem jak Ci pomóc..... BLE BLE.....nie uwierzę,że nie masz też dobrych dni..

chcial bym zeby mi sie zycie inaczej ulozylo zeby nie miec tych wszystkich problemow czy to tak wiele

To nie jest wiele.... Ja też chcę tego samego.....w sumie jak każdy... Znajdź jakąś \"pokrewną duszę\" wypisz lub wygadaj się i może to w jakimś stopniu też Ci pomoże :)

A ja byłam bliska...bylam juz umowiona z dilerami we Wrocławiu, miałam alkohol i 50 tabletek aviomarinu...chcialam to wszystko pomieszac z narkotykami gdzies w ustronnym miejscu ale moj facet mnie powstrzymal. Teraz zaluje ze tego nie zrobilam i przymierzesie jeszcze raz. Bo dzis mialam znowu taki dzien ze tylko ryczec. BYlam juz u wszystkich chirurgow plastycznych kazdy mnie zbywa po 5 minutach a te suki przepiekne trzyma po 20 minut. Niech mi ktos k... wytlumcczy jedna rzecz. Chirurgia plastyczna jest po to ze sie chce ktos upiekszac to czemu nie wezma sie za taka brzydule jak ja tylko jeszcze upiekszaja piekna jak juz nie ma jej jak bardziej> Czemu tak jest? Zostal mi ostatni lekarz w nim jedyna nadzieja. JEsli on mnie tak potraktuje to wtedy to robie. NIe mam juz sily

Paszteciara---------a masz zdrowie?Widzisz?Słyszysz?Poruszasz się o własnych siłach?......nie doceniasz tego ani trochę..?