Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Witam, czy ktoś może udzielić mi informacji na temat Lukas Banku, słyszałam, że kiepskie zarobki, czy na stanowisku doradcy można zarobić czy lepiej odpuścić sobie ten bank? Będę wdzięczna za jakiekolwiek info. Pozdrawiam

Gość milyhouse
Angela 24 A Ty rezygnujesz z ING, że tak wypytujesz o Lukas?:) Byłaś na szkoleniu już w Bielsku?

Gość assssiula
cześć Angela24..jestem trochę zaskoczona twoją ostatnią wiadomością..chciałam do ciebie i tak napisać, bo dostałam propozycję pracy w Banku Śląskim..a tu widzę, że się łamiesz :( napisz o co chodzi będę ci bardzo wdzięczna ;)

Faktycznie rozczarowałam się ING Śląskim i to bardzo :( oj dużo by tu mówić...Jutro mam rozmowę w Lukasie, a zobaczymy jak bedzie.

Gość asssiula
bardzo cię proszę napisz coś więcej..czekałam na twój post dwie godziny mój mail to aasiula_83 porszę napisz co się stało, bo dzisiaj byłam na rozmowie, mówili o tym szkoleniu i o 2000 brutto..czekam na kontakt, bo naprawdę jestem niemile zaskoczona :( i nie wiem co robić :(

Gość asssiula
bardzo cię proszę napisz coś więcej..czekałam na twój post dwie godziny mój mail to aasiula_83 porszę napisz co się stało, bo dzisiaj byłam na rozmowie, mówili o tym szkoleniu i o 2000 brutto..czekam na kontakt, bo naprawdę jestem niemile zaskoczona :( i nie wiem co robić :(

Gość asssiula

Gość odpisz angela24 na
aasiula_83@o2.pl

Gość czekam na odpowiedź
aasiula_83@o2.pl

Gość czekam na odpowiedź
aasiula_83@o2.pl

Gość czekam na odpowiedź
aasiula_83@o2.pl

Gość fuksik
halo? coś na temat bph w łodzi? zestarzeję się przy klawiaturze, może i lepiej bo wasze wypowiedzi nie nastawiają zbyt pozytywnie. ale do rzeczy, proszę o opinie na temat bph łódź

Gość Jan Lukas
Interesowała by mnie praca w charakterze kasjer-dysponent w Nordea Bank. Dzisiaj znalazłem takie ogłoszenie. Jestem bez doświadczenia w tej dziedzinie i nie mam ukończonego kursu kasjerskiego. Moje pytanie brzmi czy mam szanse dostać kiedyś taka prace ? :)

Gość fuksik
bph łódź halo,halo

Gość milyhouse
Angela24 i Asssiula odnośnie ING Banku Angela24 szkoda, że tak szybko rezygnujesz nie wiem jaki to czynnik cię determinuje do tego by rezygnować na początku nigdzie nie jest łatwo a z tego co słyszałem to w luksasie nie jest fajnie w oddziale mam kolege co tam pracował. ING jakoś sobie chwali i chyba jest większa szansa na większą kase. Nikt od razu nikomu nie daje kokosów na piękne oczy

do milyhouse No cóż, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, wiem że na początku jest ciężko ale to nie są powody dla których che odejść, zresztą wierz mi w ingu nie da się zarobić :( tylko podstawa i nic więcej.

Gość aasiula
angelo proszę napisz więcej mój mail tak jak wyżej..bardzo mi zależy :/

Gość marwoj
Witam, Kilka dni temu pytałam o zarobki w Multibanku i cisza:( czy nikt nic nie wie, please

Gość fuksik
WITAM, SZUKAM OPINI NA TEMAT BPH W ŁODZI. PROSZĘ O INFORMACJĘ

Gość tomaa
specjalista ds. sprzedaży k. hipotecznych w multibanku okres póbny 3500 brutto później 3900 miałem taką ofertę ale w końcu zostałem w wbk pozdrawiam

Gość aasiula
angela24 dlaczego nic nie odpisujesz..mój mail podałam wyżej, czekam na kontakt :)

Gość Inka1
Ja jutro idę na rozmowę do GE Money Bank i nie wiem czego się spodziewać. Rozmowę z gościem od rekrutacji już przeszłam, jutro będzie z kierownikiem o co może pytać?

Gość aasiula
chciałabym wiedzieć dlaczego rezygnujesz i masz takie negatywne nastawienie :( przyjęli mnie na doradcę klienta detalicznego..

Gość aasiula
no niestety w tej placówce stanowiska różnią się tylko nazwami :( i będę również robiła dokładnie to :/ mówili już, wynika to przede wszystkim z "uniwersalności" stanowisk..a dlaczego jest tak jak piszesz? ty jesteś na takim stanowisku?