Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość noxxxman
Witam, po raz kolejny byłem na rozmowie w banku ale coraz bardziej przekonuję się że bankowość w naszym kraju to tania, agresywna akwizycja a banki to bezduszne instytucje wyciskające ze swoich pracowników siódme poty nie dając im w zamian prawie nic. Byłem w Millennium i jestem szczerze zbulwersowany rozmową. Kierownik oddziału ds kredytów hipotecznych przy ul. Szkolnej w Poznaniu zadzwonił do mnie dziś po południu czy pasuje mi dziś rozmowa najlepiej już od razu. Jako że pracuję powiedziałem że po pracy. Ok. Poszedłem na miejsce. Moje cv czytał dosłownie na miejscu przy mnie. Praktycznie musiałem mu je recytować bo nie był w stanie tak szybko czytać. Po tym zaczął mi pierdolić jakieś farmazony o tym jacy to ludzie przyszli do Millennium i podźwignęli dział kredytów hipotecznych ze zgliszczy i jaki to bank jest och i ach bo tak zajebiście płaci swoim pracownikom. Po chamskiej propagandzie sukcesu rodem z faszystowskich Niemiec zaczął pierdolić niestworzone rzeczy o zarobkach że u niego w oddziale to ludzie zarabiają kurwa minimum po 10 000 brutto mc hahahahahahahahaha. Jak się zapytałem o podstawę to po cihu i z uśmiechem sprzedawcy na ruskim targu powiedział że owszem jest ale zmniejszająca się hahahahahaahahahaha i teraz najlepsze : 1 mc 3000 brutto, 2 mc 2000 brutto, 3 mc 1200 brutto Jak to usłyszałem myślałem że z krzesła spadnę!!. Zapytany o możliwości awansu spotkałem się z miłym uśmiechem i gadce o zajebistym rozwoju intelektualnym w ich firmiem oraz o tym że trzeba klientami manipulować tak żeby kupili to co my chcemy a nie to co potrzebują!!! Zapytałem jaki target. Powiedział że jedyne 1,5mln miesięcznie hahahahaahah hahaha. Sam obecnie pracuję w nieruchomościach i przy obecnym kryzysie na tym rynku trochę to wyśrubowane kurwa jest!!!. Zapytałem się co firma oferuje to odburknął pod nosem, komórka, laptop, siano na benę a na końcu z dumą dodał że biurko i telefon stacjonarny. Już nie chciałem się pienić tam i mówić mu że biurko i telefon stacjonarny to ja mam w domu i mogę se przy nim leżeć i kwiczeć dowoli a nie zapierdalać jak jeleń na pensje skretyniałych prezesów i innych cwaniaczków. Millennium moim zdaniem to bagno i nie wróżę przyszłości tej instytucji z takim podejściem do klienta i pracowników. Sorka za przekleństwa ale jestem zły po całym dniu pracy i zmarnowanej godzinie w towarzystwie kretyna z millennium.

Gość zniesmaczonyklient
co wy sobie wyobrażacie..że za siedzenie na d**pie chcecie 3000? Za łopate sie brać. teraz robota w banku to jakbys swoj biznes miał . Ile sprzedasz tyle masz. Za siedzenie nikt nie placi. Rozpieszczone bachory, gdzie wszystko na tacy macie. W prl-u za siedzenie w banku kasa była a teraz sie trzeba nazapier...ać. Budowlaniec więcej zarobi niz wy w banku, tylko że on haruję a wy za piękne oczy chcecie mieć 3000

Gość e tam 3000
ja w banku mam 5 tys za siedzenie i pierdole budowe :D kwestia tego gdzie trafisz :D

Gość budowlańcy hehe
Budowlańcowi żal dupę sciska :) TRzebabyło się uczyć to by nie musiał jebać na budowie tylko siedzieć w ciepełku za 5 tys :)

Witam ponowie wątek odnośnie doradcy leasingowego?? czy ktos wiec jaka to praca ?? czy realne są cele i jak z wynagrodzeniem czy naprawde nikt na ten temat nic nie wie?? Widze, że tylko na innych stanowiskach ludzie sie wypowiadają czy to oznacza że leasingi są ok?? proszę o odpowiedz?/ pozdrawiam

Gość kika1313
zniesmaczonyklient......do roboty i kopania rowów nie potrzebne mi były studia i 5 lat męczarni, ani studia podyplomowe.....więc może zastanów się co za głupoty wypisujesz.....ci co zarabiają pieniądze po parę tysięcy i siedzą na kierowniczych studiach dopiero się opieprzają!!!!!

Gość budowlańcy hehe
i dobrze że sie opieprzają - mają to na co zasłużyli. Jedni się opieprzają, inni zapierdalają za grosze :P

Gość zniesmaczonyklient
Tak, tak. Mam firme budowlana a tacy bankowcy to mi w d**ę włażą zeby tylko u nich lokate założyć

Gość bida bida w bankach
Teraz to fryzjerzy więcej zarabiają niż bankowcy. ha ha Narobiło się co???/

Gość do zniesmaczony
przyznaj ze zal ci dupe sciska ze musisz jebac a nie jak inni siedziec w ciepelku i dostawac kilka tysięcy :) taki twój żywot - tumany tak mają :D

Gość zniesmaczonyklient
Takich wypierdków mamuta to aż żal. Szkoda że twoi klienci tego nie słyszą. Naiwny rozpieszczony bachor w tanim garniturku du**ę liże. A ja tylko przerzucam kaskę między bankami i śmieję się z tych małolatów napalonych na premijki. Moje odsetki są większe niż ta twoja premijka. Teraz najgorszy tuman wiecej zarobi niż taki gówniarz w banku :):):):)

Ludzie opanujcie się. Po co tyle tu bydła. No ichyba każdy ma tu trochę racji. PS. Nie chciałabym trafić na takiego klienta....

Gość hehehehhe
to nam przyszedł Pan z budowy i chce nas zniżyć do swojego robotniczego poziomu :) idź cegły przerzucać nieudolny robolu - jak widac tylko to osiągnąłeś w życiu :D :D :D co zazdrość potrafi z ludzi zrobić :D :D :D :D

Gość zniemaczonyklient
nie moja wina że po podstawówce niepełnej tylko na budowie się realizuję !!!! Tata mi załatwił tą posadę. Na nocki cegieł pilnuje i mam 2 zł za godzinę !!!!!!!! później wpłacam to do banku !!!!!! a wy jesteście wypierdkami bo zarabiacie w spokoju i bez wysiłku !!! moja praca jest najlepsza - na komunię synowi kupię sanki !@!!!

Gość zniemaczonyklient
no i jak juz upilnuje tych cegiel to ide do getin banku na dwa lata zeby mi 8 procent dali . a pan mi daje prezerwatywy w slicznym pudeleczku zebym bachorkow nie narobil bo wyrosną takie przyglupy jak on sam

Gość reklamaaa
słyszeliscie o tych prezerwatywach w getinie, juz to gdzies czytalem

Gość zniemaczonyklient
Pan mi daje żebym nie spłodził takiego robola jakim jestem :D

Gość zniemaczonyklient
tylko szkoda że twoi rodzice prezerwatyw robionych na szydełku używali:):):)

To wyżej to podszywy ~!!!!!! Pracuje przy cegłach 32 lata - jestem starszym serterem ds używek i zarabiam 23 zl na tydzień !!!!! Jestem dumny a mój niedorozwinięty syn będzie robił to samo !!! To tradycja rodzinna - być popychaczem na budowie :P

Gość Maro
Ludziska co Wy piszecie 2 000 zł brutto w banku? Cencie się! Ja pracuję w Millennium i zarabiam 4000 brutto podstawy + miesięczne premie....2 000 to chyba na umowę zlecenie. Jak ktoś pisze o zarobku 2 tys w centrali to chyba jakiś żart?

Gość buziorek
Maro. Asystenci tyle dostają.

Gość zniemaczony
podszywa się zaczerniła??/

Gość Maro
Buziorku, w MSE asystent w katowicach 3,5 tys.

Gość buziorek
w MSE to tak, ale nie w detalu

Gość kretkaa
mro, asystent w Millennium ma 2000 brutto i to od tego roku,ci z 2007 maja 1850 brutto, w mniejszych miastach jeszcze mniej

Gość vvvvvvvv
asystentem jestem na pocz. 2300 br + premia

Gość kika1313

Gość kika1313
Maro....na jakim stanowisku zarabiasz te 4000zł? mi ostatnio baba, która rekrutuje, odmówiła na i nie zaprosiła na drugi etap, bo chciałam dostać 2000netto, powiedziała że nie może spełnić moich wymagań finansowych.....myślałam, że się babie roześmieje w twarz.....

Gość Maro
W mille w biznesie

Gość dori70
dziewczyny w biznesie biorą po 8 tys miesięcznie premii