Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość aadam80
Witam:) Jak pracuje się w POLBANKU ? Konkretnie chodzi o stanowisko DORADCA KLIENTA W ODDZIALE BANKU. Jakie sa możliwości rozwoju, jak wygląda szkolenie, czy podpisuje się też umowę lojalnościową, jaka jest generalnie atmosfera pracy, jakie plany sprzedażowe, jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na początku i później?

Gość dycha
czy ktoś pracuje w skoku i jak odbywa sie tam rekrutacja

Gość dycha
czy ktoś pracuje w skoku i jak odbywa sie tam rekrutacja

Gość polbank
polecam, super praca. Tylk oszustów nie lubią, ale jak będziesz pracował uczciwie to bedzie dobrze. Ja pracuję w SBB. Fraudy strasznie straszą, ale ja oszukiwac nie zamierzam

Gość dycha
a o co mogą pytać przy rekrutacji

Gość dycha
moze ktos podpowie o co moge pytać podczas rozmowy rekrutacyjnej w skok

Gość shfkfjalfbajlbsb
a jak wygladaja zarobki w dziale prawnym, windykacji itp.? tez na poczatku sa szkolenia? trzeba miec doswiadczenie?

Gość Assja
Witajcie, Pracowałam w Invest-Banku, płacą ok. 1600 netto na start, możesz awansować, doceniają ludzi. Oczywiście, czasy siedzenia za biurkiem i czekania, aż Klient sam przyjdzie - w zasadzie minęły. Teraz manager i/lub pracownicy szukają możliwości pozyskiwania Klientów przez telemarketing, kontakty z uczelniami, zakładami pracy. Czasem, jak jest ładna pogoda, trzeba wystawić stolik przed oddziałem i rozdawać ulotki. Uważam, że to jest normalne, ze wymagają przedsiębiorczości. Inna sprawa, to środowisko pracy. Raz trafiłam do Lukas Banku i przeżyłam prawdziwy koszmar. Nie chodziło o to, czy to ciężka praca. Przełożeni reprezentowali tak żenujący poziom merytoryczny, że wstydziłam się tam pracować. Odeszłam, pomimo podwyżki. Myślę, że ludzie, którzy potrafią znieść tę atmosferę, z czasem wybiją się. I też bez wątpliwych moralnie zabiegów.

Gość talka5
witam, pracowaŁam 3 lata w Lukasie - nie polecam, pranie mózgu, wyzysk i ciągŁy stres, teraz pracuję w WBK i nie jest zle ale ide na rozmowe do BPH czy ktoś się orientuje ile płacą na stanowisku doradcy klienta, czy realne jest dostac 2500 netto?

Gość a.25
Witam wszystkich :) Czy jedzie może ktoś na szkolenie z POLBANKU do Warszawy w terminie od 16 listopada 2009r.?

Gość pati172003
Witam wszystkich. Jutro mam rozmowę w Polbanku. Jak może wyglądać rozmowa? Jakieś 'podchwytliwe' pytania? Jest to stanowisko: Przedstawiciel ds. sprzedaży prod. bankowych. Czy oznacza to akwizycję? W ogłoszeniu nie było nic o tym.. Choć jest zaznaczone pozyskiwanie klientów-ale to można też robić na miejscu-w banku.. Zacytuję: "Osoby zatrudnione na tym stanowisku będą odpowiedzialne za pozyskiwanie klientów biznesowych lub indywidualnych, sprzedaż szerokiej oferty produktów oraz wprowadzenie unikalnych produktów na rynek, a także kształtowanie pozytywnego wizerunku banku" Ile mogę "zawołać" na takim stanowisku, żeby się nie skompromitować

Gość NobertDeRiro
Pewnie, ze akwizycja ... pytania na pewno standardowe, np.: "Czy uwazasz, ze produkty strukturyzowane maja przed soba przyszlosc?", "Czy w zwiazku ze spadajacym tempem wzrostu gospodarczego RPP zdecyduje sie na bardziej "golebie" podejscie do polityki pienieznej?", itp. Nic trudnego.

Gość pati172003
hmm..ok..ile można zarobić na takim stanowisku?? a ile można "zawołać"?

Gość NobertDeRiro
Przeciez to wszystko zalezy od Twoich predyspozycji i umiejetnosci. Jesli jestes wybitna osoba, wiesz, ze pozyskasz dla banku duzo klientow i masz spora wiedze to mozesz zawolac nawet 5000 brutto, jesli "obronisz" przed nimi te kwote i ukazesz im, ze zarobek dla nich bedzie o wiele wyzszy, niz Twoje wynagrodzenie. Jesli czujesz sie niepewnie, nie jestes zbyt mocno zaglebiona w sprawy finansowe i sa to Twoje pierwsze kroki w tej dziedzinie to raczej w granicach 2000-2500 brutto.

Gość pati172003
Właśnie na taką odp. liczyłam ;) Dzięki. :)

Gość pati172003
Właśnie na taką odp. liczyłam ;) Dzięki. :)

Gość NobertDeRiro
To ile "zwolasz"? ;)

Gość NobertDeRiro
"zawolasz"*

Gość czarownica Marta
Pracuję w BS już piąty rok na obsłudze klietai i zarabiam na rękę 1.300,00 zł miesięcznie. Nie mam już siły, jestem na etapie szukania nowej pracy. Chociaż byłam wyróżniona wiele razy to o awansie nie mam co marzyc, bo w tym Banku liczą się znajomości. Jeśli chodzi o podwyżkę to niestety nic z tego-kryzyz......................................ble ble ble bleeeeeee bleeeeeeeeeee presja bleeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeee plany bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ukłony w stronę innych pracujących tak jak ja na ladzie ;-)

Gość czarownica Marta
Dodam, że Bank ten zajął czołowe miejsce w kategorii "Banki o największych zyskach" -z dziennika Rzeczpospolitej z 2009 r.

Gość NobertDeRiro
Marta ... jak jestes dobra to prace znajdziesz raz - dwa. Nie myslalas o franczyzie? Chetnie wejde w spolke z ludzmi, ktorzy sa profesjonalistami :)

Gość romanista
moze mi ktoś napisac o pracy asystenta ds. sprzedaży w multibanku(najlepiej Poznań)warunki pracy, płaca itp

Gość pati172003
Nic nie zawołałam, bo oczywiście okazało się,że to akwizycja.. chociaż próbowali mi naściemniać, że nie.. jednak jak zadawałam im pytania-okazywało się,że jednak tak..w końcu sami przyznali, że w 70% procentach jest to praca poza 'biurem'.. więc podziękowałam im, bo szkoda ich i mojego czasu, jeśli nie jestem taka pracą zainteresowana.. ;)

Gość pati172003
ale napisałam "w 70% procentach" oczywiście miało być "w 70 procentach" lub "w 70%" a wyszło mi masło maślane ;)

Gość NobertDeRiro
Oj to nieladnie Tobie wyszlo, jestes dda? Skad takie podejscie do wlasnych bledow?

Gość pati172003
Nie rozumiem o co Ci chodzi..? Poprawiłam się, bo uznałam, że napisałam coś bez sensu..a że jestem umysłem ścisłym dla mnie to znaczące przejęzyczenie.. To tak jakby polonista napisał, że np. "samochód cofa do tyłu".. jeśli rozumiesz o co mi chodzi.. To,że zauważyłam błąd i go poprawiłam, nie upoważnia Cię do takich uwag pod moim adresem.. Może sam jesteś dda i chcesz się przez to dowartościować?

Gość zakręcona100
a.25 ja także wybieram się do wawy na szkolenie Polbanku (16 listopad). Skąd będziesz jechać? A moze wiesz coś nt umowy lojalnościowej? jesli ktoś jeszcze się wybiera na to szkolenie prosiłabym o kontakt:) może wiecie coś więcej na temat wspolpracy z Polbankiem:)

Gość Nyx2408
Czy ktoś z Was orientuje się jak wygląda praca w BPH/GE na stanowisku Doradcy Klienta z funkcją kasjera? Czy warto na nie aplikować? BPH jest w trakcie fuzji z GE. Z tego co wiem na tą chwilę BPH proponuje całkiem dobre warunki swoim przyszłym potencjalnym pracownikom (moja znajoma była ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej - nie zakwalifikowała się, teraz ogłoszenie pojawiło sie ponownie i zastanawiam się czy startować czy narazie się wstrzymać ze względu na ta fuzję). Czy ktoś z obecnych na forum pracowników tego banku orientuje się czy coś w kwestii warunków zatrudnienia itp ma się zmienić? Z góry dziekuję za odpowiedź

Gość Maciek07850
A czy ktoś wie może czy dział HR Alior Banku w ogóle funkcjonuje? ;D Wysyłałem już kilka razy CV na rózne stanowiska. Mam dosyć spore doświadczenie w bankowości (pracowałem już w dwóch bankach na stanowisku Doradcy Klienta) - nikt się nie odzywa. Gdyby to dotyczyło tylko mojej osoby, to bym się nie dziwił, ale CV wysylamy co jakiś czas systematycznie z kilkoma innymi osobami z mojej firmy, ktore moim zdaniem mają troche większe doświadczenie niż ja ;)

Gość Nyx2408
talka, i jak poszło na tej rozmowie w BPH? Na jakie stanowisko się zgłosiłaś?