Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Go艣膰 zmieniamprace
Czy kto艣 m贸g艂 by poda膰 jak膮艣 艣redni膮 kwot臋 zarobk贸w w Meritum Bank , podstawa 2500 brutto z p贸藕niejsza podwy偶k膮 . Ale zastanawiam si臋 ile na prowizji mo偶na tam wyci膮gn膮膰 ?? Ka偶da informacj膮 b臋dzie dla mnie bardzo pomocna. Zastanawiam si臋 偶eby tam przej艣膰 ale narzazie mam prace z niekiepskimi zarobkami .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Expocztowa
Skoro jest tu taki temat,to dla zainteresowanych dorzuce swoj膮 opini臋.Bank Pocztowy-nie,nie ,nie i jeszcze raz...uciekaj p贸ki mo偶esz ;-) Jesli kogos rajcuje praca za najni偶sz膮 krajow膮,na sali g艂贸wnej Poczty ,zaczepianie ludzi w kolejce,latanie po mie艣cie z ulotkami i 艂owienie po klatkach nowych klient贸w plus kilkana艣cie spotka艅 tygodniowo z firmami ...a jeszcze oczywi艣cie trzeba w tym samym czasie obs艂u偶y膰 klient贸w(wiecznie niezadowolonych,bo kto widzia艂 innych na Poczcie?),za艂atwic mase spraw i uzerac sie z systemami komputerowymi-to tak...to jest praca w艂asnie dla ciebie ;-))) A teraz serio-wszystko to prawda,a na dodatek ci膮g艂y mobbing mailowy i telefoniczny od prze艂ozonych (notabene by艂ych pan z okienek pocztowych,kt贸re zosta艂y obsadzone na stanowiskach menad偶erskich z 艂apanki i po tzw plecach,wiec nie maja pojecia o niczym realnym w tej pracy),wieczne niezadowolenie i brak perspektyw rozwojowych. P艂aca op艂akana,warunki -koszmarne. W wielu bankach jest podobnie,ale ten jest specyficzny ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Expocztowa
Skoro jest tu taki temat,to dla zainteresowanych dorzuce swoj膮 opini臋.Bank Pocztowy-nie,nie ,nie i jeszcze raz...uciekaj p贸ki mo偶esz ;-) Jesli kogos rajcuje praca za najni偶sz膮 krajow膮,na sali g艂贸wnej Poczty ,zaczepianie ludzi w kolejce,latanie po mie艣cie z ulotkami i 艂owienie po klatkach nowych klient贸w plus kilkana艣cie spotka艅 tygodniowo z firmami ...a jeszcze oczywi艣cie trzeba w tym samym czasie obs艂u偶y膰 klient贸w(wiecznie niezadowolonych,bo kto widzia艂 innych na Poczcie?),za艂atwic mase spraw i uzerac sie z systemami komputerowymi-to tak...to jest praca w艂asnie dla ciebie ;-))) A teraz serio-wszystko to prawda,a na dodatek ci膮g艂y mobbing mailowy i telefoniczny od prze艂ozonych (notabene by艂ych pan z okienek pocztowych,kt贸re zosta艂y obsadzone na stanowiskach menad偶erskich z 艂apanki i po tzw plecach,wiec nie maja pojecia o niczym realnym w tej pracy),wieczne niezadowolenie i brak perspektyw rozwojowych. P艂aca op艂akana,warunki -koszmarne. W wielu bankach jest podobnie,ale ten jest specyficzny ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Expocztowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bank sp贸艂dzielczy
witam, orientuje si臋 kto艣 mo偶e jak pracuje si臋 w banku sp贸艂dzielczym? jaka atmosfera i zarobki? pozdrawiam serdecznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CA
a czy kto艣 si臋 mo偶e orientuje ile mo偶na dosta膰 w Credit Agricole na stanowisku doradcy biznesowego w Warszawie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bla bla123
czy kto艣 si臋 orientuje jakie s膮 stawki wynagrodzenia na stanowisku dyrektor plac贸wki w Credit Agricole, sprawa pilna, z g贸ry dzi臋ki za info,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bla bla123
czy kto艣 si臋 orientuje jakie s膮 stawki wynagrodzenia na stanowisku dyrektor plac贸wki w Credit Agricole, sprawa pilna, z g贸ry dzi臋ki za info,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca w invest bank
Bardzo prosz臋 o info jak wyglada drugi etap rozmowy w Invest banku. Zosta艂am zaproszona na rozmow臋 i nie wiem czego si臋 spodziewa膰. Jak膮 kwot臋 poda膰 odno艣nie zarobk贸w na opiekuna klienta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiissnia
w invest proponuja 1800 z艂 butto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca w invest bank
ok dzi臋ki, a czy kto艣 pisa艂 mo偶e test w invest banku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polbank14
hej:)jutro ide na rozmowe do polbanku w 艂odzkiem i mam pytanie jakie proponuja wynagrodzenia ? doswiadczenie ma bo pracowa艂am poprzednio w 3 bankach:) i co dok艂adnie sie pytaja na rozmowie i z ilu sie sk艂ada etap贸w rozmowa rekrutacyjna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sgsdgd
Praca w banku sp贸艂dzielczym, 藕le wynagradzana, bez szans i perspektyw na rozw贸j, coraz wi臋cej obowi膮zk贸w i odpowiedzialno艣ci za tyle samo, czyli nic. I na koniec robisz wszystko co ci si臋 trafi , bez wzgl臋du na to czy si臋 na tym znasz czy nie. O szkoleniach praktycznych mo偶ecie zapomnie膰, macie znajomo艣ci to mo偶e si臋 ustawicie, nie macie to siedzie膰 cicho i nie podskakiwa膰, a kreatywno艣膰 w艂asn膮 mo偶ecie sobie w buty wsadzi膰.Ot i ca艂a prawda, strata czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Steffen Kreuz
Oj laski laski, 偶al mi was. Forum powsta艂o 7 lat temu, a 90% post贸w dotyczy mniej wi臋cej tego, w kt贸rym banku mo偶na wyrwa膰 200 z艂 wi臋cej... A w ka偶dym jest teraz syf - takie czasy i lepiej nie b臋dzie!!! Bronicie si臋 przed w艂asn膮 DG jak przed rze偶膮czk膮, a to w艂a艣nie w po艣rednictwie finansowym s膮 najwi臋ksze pieni膮dze!!! 3000 brutto to ja mam z jednego ma艂ego kredytu hipotecznego! Robi臋 2 dobre kredyty w miesi膮cu i mam 10.000 z艂! A wy dajecie si臋 osiod艂a膰 przez ponad 20 dni w miesi膮cu po 8 h za 2000 brutto... Niczym durne blondynki!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Polbank
te偶 zaczynam szkolenie 02/04 w Polbanku :) m贸j adres: izka.im25@gmail.com P.S. nie lubie sama jada膰 lunch'u :) a szkolenie dwutygodniowe :( mo偶e si臋 jako艣 zintegrujemy? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozmowa Invest Bank
Invest Bank: I etap: test zachowa艅 w pracy - test online II etap: rozmowa, moja trwa艂a ok. 40 min z Pani膮 z HR i Dyrektorem Oddzia艂u, rozmowa fatalna, szukaj膮 naganiaczy i sprzedawc贸w telefonicznych, cho膰 stanowisko opiekun klienta, kazali sprzeda膰 przez tel. kart臋 kredytow膮, zaproponowali 3000 brutto, odm贸wi艂am i podzi臋kowa艂am, za stara jestem na bieganie z ulotkami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik mellon poland
praca dla Polbanku. Czy ktos w koncu zainteresuje sie tymm co dzieje sie w tej firmie i pomoze zastraszonym pracownikom?? zastaraszanie, krzyk, nie wolno chorowac, nie wolno braz u偶, wmawia sie ludziom, ze sa do niczego, musisz sie tlumaczyc na co jestes chory jakie leki bierzesz, a jak na cos sie nie zgadzasz zostajesz zwolniony. Pracownicy faszeuja sie tabletatkami uspokajajacymi, bo musze sie utrzymac i chca pracowac nawet w takich warunkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 dawniej mellon
w Mellonie wytrzyma艂am 3 tygodnie, 2 tyg szkolenie z produkt贸w Polbanku i kilka dni na s艂uchawkach. Poprosi艂am o odej艣cie za porozumieniem stron, kierownik si臋 nie zgodzi艂 wi臋c nast臋pnego dnia wr臋czy艂am L4 na tyle dni kiedy mia艂a sko艅czy膰 mi si臋 umowa :D co za cholerny wyzysk, to ob贸z pracy, kto艣 powinien ukara膰 tak膮 firm臋..

Udost臋pnij ten post

Witam, czy kto艣 by艂 na ozmowie o prac臋 w ing w ostatnim czasie? Kto艣 wie jak wygl膮da dugi etap rekutacji....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CA BANK
Troch臋 przesadzacie z tym "obozem pracy" ja pracuj臋 w CA i jest naprawd臋 ok!!!! zarobki powy偶ej 艣redniej krajowej! zarz膮d t臋pi mobber贸w, ale nie zamierzam nikogo przekonywa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 x x xx x xxx
ja pracuje moze dopiero rok w bankowosci, ale to ciezki kawalek chleba, plan na marzec wykonany a tu od nowa sie zaczyna, bylas ok a mozesz byc na wylocie jak teraz planu nie zorbisz, takie czasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamparamparam
Ja aktualnie pracuj臋 w IB na stanowisku kasjera. CV wys艂a艂am bezpo艣rednio do konkretnej osoby, rozmow臋 mia艂am z Dyrektorem, na drugi dzie艅 telefon, 偶e zosta艂am przyj臋ta. Moja praca to g艂贸wnie siedzenie na necie. Nie ma w og贸le klient贸w. Luz. Pensja 2500brutto, 偶eby dorobi膰 to musisz si臋 dogada膰 z bankierem, obdzwania膰 jego baz臋 i jak kto艣 przyjdzie i on spisze tego klienta to wtedy mo偶na si臋 dzieli膰 po po艂owie. Pracowa艂am w Citi - masakra. Wytrzyma艂am 4mce. Strach przed prac膮, wieczna biegunka, wymioty. Odesz艂am. Pensja 3000bruttow a premia - osza艂amiaj膮ca 12z艂 !!! W Eurobanku pracowa艂am (szkoda, 偶e odesz艂am) - pensja 2400brutto + premia na poziomie 1200z艂 netto + 100% stawka za nadgodziny czyli np kolejne 700z艂. Odesz艂am z EB bo my艣la艂am, 偶e 艣wiat zawojuje w Citi. Jak偶e si臋 pomyli艂am.. A to wszystko w Warszawie. Teraz aplikuj臋 do innych miast. Jutro mam rozmow臋 w Polbanku. W Polbanku w Warszawie by艂am w HR ju偶 na rozmowie ale nie przesz艂am. Pr贸buj臋 dalej ;) cho膰 wiem, 偶e ten bank jest te偶 syfem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hania123123
A na czym dok艂adnie polega praca na stanowisku Asystent Klienta w Plac贸wce Detalicznej (Millennium). Czy to zwyk艂y doradca klienta??? Jakie s膮 plany i jakie wynagrodzenie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Polbank
starszy sprzedawca ds. produkt贸w hipotecznych Warszawa - 3700 brutto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rainbow(Eurobank)
Hania 123123 Asystent siedzi na kasie i sprzedaje, praktycznie wszystko oprocz hipotek. Fajna sprawa bo uczysz sie wszystkiego i masz staly kontakt z klientem wiec i mozliwosc sprzedazy. Zarobki od 2400 brutto. Z tym ze masz tylko 3 miesiace zeby sie wykazac, pierwsza umowa na tyle wlasnie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izka_82
Zbieram opinie na temat stanowiska w ING - Przedstawiciel Bankowy ds. Produkt贸w Hipotecznych. Pomozecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gromo
p艂aca w ca zaczyna si臋 od 1700 brutto a nie 3000 chyba ze jest to duze miasto!

Udost臋pnij ten post

Witam, je偶eli ktokolwiek z Was jest zainteresowany prac膮 w charakterze doradcy finansowego to szukam ludzi. Co mog臋 Wam zaoferowa膰: - biurko:) - niewielk膮 baz臋 potencjalnych klient贸w na start (tel./mail) - fajne stawki - du偶o ciekawych produkt贸w (zar贸wno kredyty got贸wkowe jak i hipoteczne, inwestycje, oszcz臋dzanie, itp.) - darmowe szkolenia z Bank贸w i innych firm sektora finansowego Czego Wam nie zaoferuj臋: - umowy o prac臋. Wsp贸艂pracuj臋 na zasadzie umowy agencyjnej (musicie otworzy膰 w艂asn膮 dzia艂alno艣膰 gospodarcz膮) i szczerze uwa偶am to za o wiele lepsz膮 form臋 zarobku dla potencjalnego pracownika. je偶eli ktokolwiek jest ch臋tny to prosz臋 o przes艂anie aplikacji na adres biuro@concierge-finanse.pl

Udost臋pnij ten post