Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość kretkaa
Joasia, a ile placa za karte, my dostalismy premie, ale jakas polowkowa, nie wiem o co chodzi, zabralko nam 5 % w depozytach, ale premia jest

Jeśli zabrakło wam w pasywach to pewnie dostaliście premię za wykonanie pozostałych targetów oprócz pasywów oczywiście

Gość guder
joanna71 ---> to kawał czasu się "bawisz" w te klocki. ja też najchętniej własny interes bym otworzył - nie miałbym durnych szefów i ich ambicji i planów. brak tylko pomysłu na firme no i środków.

Mąż ma przychodnię rehabilitacji dla dzieci i dorosłych ale wiesz jak to z NFZ tem, a ja niestety nie mogę patrzeć na niepełnosprawne dzieciaczki wiec ja chciałabym ootworzyć coś związanego ze spa.

Gość as199
Miśka 1312 jak Ci poszła rozmowa ???

Gość guder
joanna71 ---> nie wiem jak ty, ale ja wysłałem dziś 2 pierwsze CV na stanowiska PH. zobaczymy co będzie ;)

Ja wczoraj też wysłąłam ale też bankowość tylko szczebel wyżej niż jestem

Gość maje
ja mam też dosyć banku, ale gdzie tu znaleźć normalną pracę.

do maje Ja całe życie pracuję w banku , 13 lat stuknie. MAm już dosyć klientów, planów itp. Zaszyłabym się w jakiejś księgowości ale nikt mi tyle nie zapłaci

Gość Asie_exmille
Witajcie W millennium pracowałam chyba niecałe pół roku i odeszłam- zwracając oczywiście połowę kasy za szkolenie (do d. jak nieszczęście, ale wycenione na pewną kwotę) . Odeszłam jako praktycznie wrak człowieka, znerwicowany, zapłakany,spłukany, krew z nosa leciała mi po 3-4 razy dziennie, zaczęły wypadać włosy. Pracowałam w dwu placówkach z hienami, które myślały tylko o własnym interesie a gotowe były drugiego człowieka wrobić nawet w kradzież pieniędzy z kasetek. O premii mogłam zapomnieć a moje dwie przełożone ... aż strach o tym myśleć. Z całego serca odradzam pracę w tym Banku, nie wspominając o harówce w nadgodzinach, za którą nikt nie płaci. Mille-owszem, ale zapomnijcie o życiu prywatnym, rodzinie, zainteresowaniach,w o życiu w ogóle.

Witam wszystkich Mam bardzo ważne pytanie. Jakie są zarobki średnie doradcy leasingowego???i jak ta praca wygląda??? Bardzo proszę o odpowiedź?? Dziękuje i pozdrawiam

Gość katinkak
Czy ktoś pracuje w Fiolet S.A jak wygląda tam praca?

Gość Raiffeisen
Witam wszystkich. Czy ktoś pracuje w tym banku. Jak się tam pracuje jakie plany czy sa do zrobienia, jaka atmosfera? I jekie pieniądze? Stanowisko doradca klienta. Jaka jest tam podstawa za kilka dni mam rozmowe i nie wiem ile krzyknąć. Byłam już na dwuch rozmowach na wyższych stanowiskach niż to i mówiłam 2500 netto. To od razu mówili że zadużo chce. Błagam o pomoc, nie chce sie znów wpakować w jakieś bagno... Pozdrawiam

Gość Private Banking
Hej! Na czym polega praca specjalisty ds Private Banking? CZy trzeba jeździć czy tylko siedzi się w oddziale. Czy może to i to? Dzięki za info pozdrawiam

Gość Millennijna
Asie_ wspólczuje. Niestety można trafić na "dobry" oddział jak wszędzie. Jednak racja to co się zaczyna robić w mille to można nazwać jednym słowem "SYF". Czy wszyscy dostają piękne maile od swoich koordynatorów? Takie "motywujące"? Jak to nic nie robicie? Teraz standardy i coaching ... śmiechu warte. Miejsce pracy takie, że jak się zakleszczysz krzesłem to wyjśc nie możesz (warunki BHP na "najwyższym" poziomie). Jak wstać do klienta skoro krzesło się zakleszza w ciasnocie? Uśmiechaj się, uśmiechaj, pytaj o potrzeby, polecaj. Kto zapyta o to czy ja mam potrzebę chociażby odejśc na śniadanie na 5 minut od komputera? Pewnie nikt bo kogo to obchodzi, przeciez zarabiam 1200 zł więc nie mam prawa się uskarżać, mało tego usłyszałam ostatnio, że mille to "łaskę" nam robi, że nas jeszcze nie pozwalniał. WIECIE CO? Podobnie jak joasia71 zaszyłabym się najchętniej gdzieś " na tyłach" . Nie wspomnę o szkoleniach w sobotę, które naprawdę "polotem" nie grzeszyły. Chyba starano się nam uzmysłowić, że nikt nas nie nauczył "dzień dobry" i "dziękuję". Mille do DNO! Biedronka wśród banków !

Gość maje
joanna71 ....Ty chociaż mam jakieś konkretne zarobki. Moje zarobki są po prostu smieszne, aż wstyd się przyznać,że zarabiam może tyle ile pani w podrzędnym sklepie. Księgowość też nie dla mnie. Nie lubię ślęczenia w cyferkach. Chyba musiałabym całkiem zmienić moje wykształcenie by robić to co lubię.

Ja na pensję nie narzekam, ale ja pracuję 13 lat w banku a w mille 6. W moim oddziale jest spoko i nie mogę na mille narzekać , jesem z małego miasta gdzie jest jeden oddziała i premie bierzemy prawie co miesiąć od kilku już lat. Zespól też mam stały i to ja dobierałąm sobie ludzi. Mój szef tylko to akceptował i już. Wiem,że w większych miastach jest trwgedia, bo siostra pracowała. Kiedyś była w moim oddziale na zastępstwie, to stwierdziła ,że jakby była na urlopie. Ja przez 6 lat wychowałam sobie klientów i wszyscy się znamy. Każdego nowego uszę obsługiwać konto przez net imamy potem spokój. Ale tak jak już mówiłam to mały oddział i małe miasto.

Gość wbk
do Joanna71 Witam, masz doświadczenie w bankowości, pracujesz na kierowniczym stanowisku. Czy orientujesz się ile zarabia się w Dominet Banku. Mam mieć rozmowę na kierownika oddziału w średniej miejscowości. Mam obraz zarobków na stanowiskach kierowniczych w WBK ale ciekawy jestem czy taki kierownik oddziału ma wysoką podstawe. Pisząc wysoką podstawe mam na myśli 6tyś brutto pozdrawiam i proszę o odp. Porównując np takie banki jak eurobank i DB kredyt mam tam znajomych pracją jako kierownik oddziału i ich podstawa wynosi 4tyś brutto Pozdrawiam erdecznie i jeśli ktoś wie coś na ten temat to też proszę wrzucić swoje 3 grosze;)

do wbk sądzę ,że na początek nikt nie da ci takiej kwoty. 3500-4000

Gość *Anulek*
Witam, mam do Was pytanie, chcę wyprowadzić się do większego miasta i w związku z tym szukam pracy. Pracuję w banku prawie 3 lata, wysyłam swoje cv na różne stanowiska oczywiście do różnych banków m.in. na doradce. Czy możliwe jest to że mnie odrzucają na wstępie jeżeli nie jestem z tego miasta? Bo to troche dziwne, że mając takie doświadczenie w bankowości nikt do mnie nie dzwoni. Straciłam już nadzieję.. Pozdrawiam

Prawdopodobnie tak włąśnie jest. Jeśli chcesz być doradcą ( takim mobilnym zwłaszcza) to musisz znać rynek. Oczekują również że masz włąsną bazę klientów

Gość *Anulek*
bardziej stacjonarnym, miasto dobrze znam ale niestety nie klientów a u siebie oczywiście tak. Proszę może Ty mi powiesz jak mam zdobyć pracę?

Gość *Anulek*
Joanna71- moja dobra koleżanka pracuję w mille zajmuje się kartami kredytowymi. Jej kierowniczka zaproponowała mi również taką pracę. Zastanawiam się, bo ja raczej wolałabym siedzieć w oddziale niż jeździć po miastach:-(

Ja pracowałam już na każdym stanowisku, ale wolę stacjonarnie. To tzw. wycieńczenie bankowca. Moim zdaniem w liście motywacyjnym musisz coś napisać o mieście w którym masz zamiar pracować. że tam mieszkasz czy coś w tym stylu.

Gość kretkaa
hej! ja dzis tez ponarzekam na mille:( no zaczelo sie robic nierzyjemnie, ochronka sie skonczyla, wiec wszyscy mysla, ze juz wszystko umiem(niektorych rzeczy po prostu ne robilam jeszcze albo ktos mi pomagal)probuje sie sama doksztalcac, ale na to nie ma czasu, bo mamy straszne kolejki. ostatnio coraz czesciej leca teksty-a ta pani uslugi sprzedaje, a powinna kase obslugiwac, MASAKRA!!!!!znowu odchodzi kolejna osoba, przez jakis czas bylam sama jako asystent i sie rozchorowalam, nie wiem co mi jest, caly czas mi sie w glowie kreci, mam goraczke czesto, nie mowie o cerze, ktora jest szara. exmille-napisz, ile zaplacilas dokladnie za wypowiedzenie?

Gość Millennijna
Madry_glupiec przeciez pisałam, że kierownik z zewnątrz nie siedzi w obsłudze bo by wsytd sobie przyniósł. Nie umie nawet przelewu zrobić. Nie wie nic a pracuje już z rok. Ja nie wiem jak można aż tak się ukryć i przetrwać :)

Gość miska1312
kretka współczuje Ci, ja miałam iść na rozmowe do mile ale zrezygnowalam

Gość Kamisss
Czy warto pracować na stanowiku doradca ds. kart kredytowych w mille? Jakie są zarobki na tym stanowisku?