Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sleepy cat

Czego nauczyłyście się......o facetach?.....

Polecane posty

ja sie nauczylam ze... faceci jako kumple o wiele lepiej sprawdzaja sie niz kobiety :)

ze rozrzucaja skarpetki brudne i smierdzace po calym pokoju, ale kolo ich ukochanego komputerka czy na monitorze nie moze byc grama kurzu:P

Gość Nic sie nie nauczylam
nie bylo czego - niestety :(

Gość Ja sie nauczyłam
że facet stara się tylko na początku, jak zdobywa kobietę. Potem to juz tylko mysłi jak najwygoniej się w tym związku urządzić iustawić kobietę.

udaja twradzieli, a w gruncie rzeczy wcale tacy nie sa - uwielbiaja sie przytulac, calowac, uwielbiaja kiedy sie mowi do nich czule, chca zeby sie nimi opiekowac... jak maja lekki kaszel i katar to sa ciezko chorzy... moj jak jest chory to udaje przy mnie tak srednio, bo wie ze sie nie nabiore, ale jak tylko mamusia do niego zadzwoni to mowi takim slabym zachrypnietym glosem jakby za chwile mial umrzec;P:P:P

oj nieprawda:) moj sie nadal stara:) potrafi mi zrobic pyszna kolacyjke jak wracam zmeczona kupic ulubione winko i wypozyczyc jakis film z gatunku moich lubianych a jego niezbyt:)

Gość Ja sie nauczyłam
a ile jesteście razem?

Gość Ja sie nauczyłam
a ile jesteście razem?

fACECI TO: 1) duze dzieci - uwielbiaja bajki, mecze, zabawki typu kolejka czy autka, 2) tak jak juz wspomniano - uwielbiaja jak sie nimi opiekujemy gdy sa chorzy, przykladamy zimne oklady na czolko, robimy herbatke, 3) chcieliby, zeby ich ciagle chwalic, glaskac i mowic jacy sa wspaniali i wyjatkowi, 4) i niestety potrafia zniknac w najmniej spodziewanym momencie :( nie wiedzac czemu

Gość ja myślę
że facetów trzeba trzymać na odległość aby nigdy nie poczuli się zbyt pewnie,ciągle pokazywać że kiedy jest to dobrze a jak nie to też dobrze - to dobry sposób. Ale..no właśnie kiedy już stanie się pewny swojego to przestaje zabiegać o kobietkę,nie bywa tak romantyczny jak na początku,zapomina o ważnych datach,w łazience leżą brudne skarpetki, w nosie ma co będzie na obiad, piwko,pilot,kumple.To duże niewyrosnięte i niedojrzałe emocjonalnie rozwydrzone dzieciaki.

Gość to zle myslisz
:)

Gość oooooooooooooo
pierdolicie hipolicie -bez facetów byśmy zginęły, kto jest śmieszniejsz? oczywiście że faceci

Gość kompromis
Nie wazne kto jaki jest, i dotyczy to obu plci. Wazne jest to aby oboje starali sie o siebie :) Jestem zdania ze kobieta powinna byc przy mezczyznie a mezczyzna powinnien dbac o kobiete :)

Nauczyłam się o facetach tego, że nieważne jak bardzo by nas skrzywdzili, jak sponiewierali to i tak wciąż i wciąż szukamy tego jednego jedynego. Po prostu żyć się bez nich nie da..... Ja kocham bardzo mojego P. i on kocha mnie - to wiem na pewno i nie ze słów, a z czynów w trudnych dla mnie sytuacjach. Choć czasem kłócimy się i są między nami ciche dni to i tak jest dobrze. Faceci są prości, mało romantyczni, wszystko biorą wprost... To czasem wada, a czasem wielka zaleta. Co jeszcze? Najprościej dotrzeć do faceta poprzez pyszny (wg niego) obiad. Najłatwiej się dogadać po sutej kolacji....

Gość facet niemłody już
cóż za osobliwy zlot czarownic, prawie jak na Łysej Górze:) tylko mnie rozszarpcie - juz sobie idę

hej hej:):):):) facecie niemlody juz...nie uciekaj:) zakladajac ten topic spodziewalam sie ze bedzie duzo wypowiedzi negatywnych o facetach,ale pojawiaja sie tez mile:)i o to chodzi:) zeby bylo obiektywnie:) Zachecam do dlaszej dyskusji!:) No i oczywiscie pozdrawiam facetow ;)

Gość tego żeby
zeby nigdy nie okazywac jak wiele jest się w stanie dla niego zrobić, że jest najwazniejszy, że kocha się go najmocniej na świecie :( to był mój największy błąd, ale jak tu ukrywać skoro tak się kogoś kocha?

tego żeby ...i tu sie z Toba zgodze...wtedy faceci wchodza nam na glowe!!!Trzeba zachowac dystans i trzymac swoje opiekunczo-matczyne instynkty na wodzy;) chociaz to baaaaardzo trudne...:(

Gość tego żeby
już za późno :( mam nauczke... boli, mimio iż mnie ranił, robił rzeczy których ja bym nigdy nie zrobiła :(

Gość JAWNOSIK
drogie panie,mylicie osobowość z płcią.Czyż możne mężczyzna ocenić każdą blondynkę jako" głupią cipę" która ma dwa zwoje więcej od kury i nie sra po kuchni?Takie też się zdażają jak i faceci myślący mięśniami.Tak więc nie spłycacie swoich obserwacji.Więcej obiektywizmu-mniej żalu do innej płci

Gość popolinka
Myślę, że oni nie lubią jak kobieta jest zbyt uległa i daje do zrozumienia, że nie może bez niego żyć i i tak wszystko wybaczy. Facet chce szanować swoją kobietę, a na to ona sama najpierw musi sie szanować.

Gość straszna materialistka
i trzeba gnoja od razu nauczyć, że kobieta kosztuje, bo jak nie to później w jednej kurtce cztery lata, w jednych butach aż się zedrą, w podróbkach perfum i w majtkach z bazaru

i trzeba gnoja od razu nauczyć, że kobieta kosztuje, bo jak nie to później w jednej kurtce cztery lata, w jednych butach aż się zedrą, w podróbkach perfum i w majtkach z bazaru

zaczełam pracować jako dziwka i stać mnie już na kurtke z biedronki :)

Gość ----------------
.............up................