Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominika21

jakie kwiaty zanieśc na grób ukochanego chłopaka

Polecane posty

ponad pół roku temu pochowałam ukochanego chłopaka. chce codziennie nosic mu kwiaty które pokażą ze był i bedzie zawsze największą miłoscia mego życia myslalam o bukiecie z białych róż? ile powinnam ich nosić? a mogą być czerwone? nie licze sie z kosztami,będę je nosić codziennie pozdrawiam

Proponuje białe stokrostki albo margerytki, swiadczą o szystosci i niezkazitelnosci , a domyslam sie ze takie dla ciebie byl ukochany. Roże to wyraz miłości, ale nie nadaja sie na groby.moga byc tez anturium, tez powazny i sliczny kwiat, dla kogos kogo sie kocha.

Gość Mala ja....
Witaj! Wiesz, gdy przeczytalam Twoj topic to.. :( Doskonale wiem co czujesz.. Ja ponad rok temu stracilam chłopca.. Na grób zawsze kupuję 1 różę.. czasami białą, czasami czerwoną a czasami pomarańczowo-różową w zależnosci od nastroju w jakim jestem i od tego, ktora uwazam za najpiekniejsza.. To tylko i wylacznie od Ciebie zalezy jaki symbol miłości wybierzesz.. Ps. jak sie w ogole trzymasz? dlugo byliscie razem? Pozdrawiam ciepło..

5 lat bylismy razem dziekuje za wypowiedz odnosnie kwiatów bardzo przepraszam ale są to dla MNIE mnie ZBYT ogromnie osobiste i bolesne sprawy ze nie bede o nich mówic na forum ,chcialam tylko o kwiaty zapytac ..przepraszam z szacunku wobec Mojego Kochanego i wobec Uczucia które nas łączyło/łączy. nie będe sie wypowiadać na forum.śmierć nie jest tematem przy porannej kawie ani wieczornym podwieczorku pozdrawiam

Gość Mala ja....
To bylo pytanie grzecznosciowe.. nie chcialam Cie urazic.. Pozdrawiam pa.

Gość Gość 3

Ja też straciłam chlopaka, 5 lat razem. Bardzo przykre 😞 życie już jest inne, boję się zyciq