Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość gość
wiesz co nienaiwna a moze to wlasnie ty handlujesz jakims trefnym towarem hm....? To gdzie kto zamawia to jego sprawa. Ja nie reklamuje tylko wyrażam swoja opinie.. po to chyba jest to forum. Akurat to co kupilam na mnie działa a sprawdziłam juz dwa inne srodki, więc... no cóż jeszcze inna jest kwestia ze ja sie nie spodziewam cudów i tego ze bede żarła jak słoń a nagle schudne 10 kilo. Staram sie liczyć spozyte kalorie i nie przekraczać 1500. A tabletki pomagaja stosowac diete, bo nie chce sie jeść i jest łatwiej Zgadzam sie tez z tym ze jest tu masa oszustów ktorzy sie reklamuja podszywając pod niby klientów,ale ja nie jestem jednym z nich.

Gość Nienaiwna
Twój pech że nie handluje i nikogo nie polecam. Uderz w stół a nożyce się odezwą .Myślę że to ty masz coś wspolnego ze sprzedażą bo zaraz zareagowałaś.

Gość Nienaiwna
A inna sprawa ze nikomu nie zabraniam wyrażać swoich poglądów. Jakbym miała lewy towar tobym w życiu słowa nie pisnęła :-)

Gość marryJ
@hubsa1. Efekty uboczne: Hmmm zastanawiam się czy to aby nie efekt placebo no ale rzeczywiście na początku okropna suchość w ustach. Poza tym śpię po 4 lub 5 godzin max a jeszcze 3 tygodnie temu to było niemożliwe. Ale jak byłam głodna tak jestem, i mimo, że staram sie jak mogę jeść mało i bardzo rzadko mam napady i mus zjedzenia czegoś słodkiego to waga nie leci. Jedyna zmiana jest taka, ze budzę się przeraźliwie głodna a jeszcze miesiac temu mogłam nic nie jeść do wczesnego popołudnia, dopiero potem zaczynał się maraton...

Gość MartynaMartyna
Zapraszam do mnie po oryginaly... Mam nowego dostawce ktory przywozi preparaty prosto z Chin darze go zaufaniem i moge polecic wam Wiecej informacji pod mailem martynkax26@onet.pl

Gość Precz cwaniaczkom
Hej a te znowu swoje jak widać naiwnych nie brakuje a pani Martynka dalej łapie naiwnych.

Gość hubsa1
ponawiam pytanie:-) czy ktoś z was kupował na www.zielarka24.pl? jaka opinia

Gość hubsa1
marryJ podejrzewam , że nalezy sie przerzucic na inny specyfik. pewnie suchośc w ustach można przeżyc jak wiele innych efektów ubocznych pod warunkiem, ze waga spada. ja na razie swój M wrzuciłam do szafki, nie czuje zeby był oryginalny...ehhh zaczynam mysleć o czyms w rodzaju hoodi, actislimfa czy novoslim... temat L i M jest chyba dla mnie za trudny i chyba w zyciu nie uda mi sie kupic oryginału:-(

Gość Kasia 33
Witam wszystkie odchudzajace sie :) , biore lide od 3 dni i jestem bardzo mile zaskoczona bo czuje sie swietnie i oprucz suchosci w ustach pierwszego dnia nic mi nie dolega , stosowalam kiedys meridie i czulam sie tragicznie bo serce bolalo , skoki cisnienia , hustawki nastrojow i cala masa innych ! czy ktos wie moze jak dlugo mozna stosowac te tabletki ???

Gość MartynaMartyna
Ja nie musze łapać naiwnych tylko zapraszam po oryginały bo inni sprzedajacy odradzaja jako niby klienci a to zwyczajna konkurencja ale wystarczy sprobowac a zobaczycie ze warto i wrocice do mnie po kolejne zamowienia moje stałe klientki cos o tym wiedza martynkax26@onet.pl www.lida-inne.wizytowka.pl

Gość gość
Uwaga! JaDera i Xiyouji Qingzhi zawierają wycofaną z obrotu w UE, Polsce, ale i również w USA - sibitraminę. Przypominam, że została wycofana ze względu na wzrost ryzyka wystąpienia zawału mięśnia sercowego, udaru mózgu, zatrzymania czynności serca lub zgonu z przyczyn sercowo-naczyniowych, szczególnie u osób obciążonych chorobami układu krążenia lub cukrzycą typu 2. Więcej informacji o tych suplementach diety: http://www.drugs.com/fda/jadera-xiyouji-qingzhi-dietary-supplements-dolphin-intertrade-corp-recall-undeclared-ingredient-13330.html

Gość gość
Jadera czy zi xiu tang to słynne bardzo popularne na zachodzie preparaty .Są cenione ze względu na ich wysoką skuteczność. Wbrew temu co wypisują wszystkie konkurencyjne koncerny (slimfast aquagel itp.). Gdyby były szkodliwe to nie zostały by dopuszczone po wielu latach testów do sprzedaży. Nie dopuszcza się do sprzedaży preparatu tylko bo ktoś tak chce. Zanim preparat trafi do sprzedaży przechodzi wieloletnie rygorystyczne badania a potem niezależna komisja opiniuje o dopuszczeniu go do sprzedaży. Problem był gdzie indziej preparaty na bazie subitraminy stały się tak popularne że co druga osoba wypisywała je u lekarzy i duzi potentacji od wszelkiego badziewia patrz u góry zaczeli liczyć straty bo nikt nie zwracał uwagi na ich nic nie warte preparaty. Tak więc cała wojna jest wokół pieniędzy a sama szkodliwość jest wątpliwa co potwierdzają osoby zażywające to całymi miesiącami............

Gość Oj wy naiwni
Zgadzam się ja biorę z róznymi przerwami subitraminę od bardzo długiego czasu i jestem zdrowa. Robię regularnie badania i wszystko ok . Nie dosyć tego moja matka która cierpi na nadcisnienie po zażyciu preparatu na bazie subitraminy (powód nadwaga) odnotowała znaczący spadek ciśnienia. Ni jak się to ma do tego co piszę przedstawiciele koncernów farmaceutycznych. Tak jak piszesz wszytko chodzi tylko o uciekającą kasę. Przeciez subitramina była tyle lat w aptekach i było dobrze. Inna sprawa że jeśli ma się 18l i 5 kg nadwagi to głupota jest brać coś takiego a tak się działo i laski bez kontroli zatruwały się ale to już kategoria bezmózgowie a w takim przypadku to i aspiryna potrafi zaszkodzić............

Gość Blondynaczkawawa
Hej pytasz o dobry sprawdzony namiar? Ja poszłam za doradą dziewczyn z podobnego forum i kupiłam jeden z preparatów nie podam nazwy bo nie chce robić reklamy ale na pewno znajdziesz rzetelnego sprzedawcę pisząc na maila k.spokojny@gmail.com . Nie dość że sympatyczna osoba i szczerze doradza to z towarem jest podobnie czyli ok.

Gość Gosc000000
ja kupilam na stronce-- www.lida-inne.wizytowka.pl -- i jestem mega zadowolona. Dziewczyny kupujcie tam i nie czytajcie tych falszywych opini bo to wszystko pisze zazdrosna konkurencja!!!!!! Zal!!!!!!

Gość malamyszkami
a ja polecam adres mailowy ja2e3358@gmail.com polecila mi go przyjaciolka i wkoncu to ktos inny nic ci stali sprzedawcy tab dzialaja

Gość Białogłowaaaa
Przecież oba ostanie wpisy to ta sama osoba identyczne reklamy tylko "inne osoby". I jak tu uwierzyć że to ataki konkurencji?

Gość madziahaba
A ja napisalam do tej osoby o mailu ja2e3358@gmail.com bo ciagle szukam czegos oryginalnego szybko dostalam odpowiedz osoba okazala sie bardzo mila zamowilam u niej meizi czerwony dzis ma byc wyslany zobaczymy co to...jak tylko odbiore to napisze

Gość madziahaba
hej odebralam tabletki. Wygladaja na oryginaly zobaczymy jakie beda skutki

Gość Naiwnaja
Zamówiłam u tej osoby 3 dni temu wczoraj odebrałam i widzę że ktos tu prawdę pisał to są podróbki .............chodzi o ja2e3358@gmail.com

Gość gość
Tak potwierdzam ja też się na ciełam u tej osoby.......uważajcie na ja2e3358 ...........

Gość gość
zielarka24..mozna tam kupowac? ktos wie cos czy sa tam oryginaly?

Gość gość
witam panie biore sibutril od 10 dni schudłem 4 kg!! mój cel to 18 kg i utrzymanie wagi 95 kg mierze 185 cm skutki uboczne: suchość w ustach, lekkie rozdrażnienie, jeżeli zjem tabletke przed sniadaniem lekkie zawroty głowy jeżeli po nic. Plusy oprócz utraty wagi : brak zainteresowania fast fodami, potrawami smażonymi, chlebem, cukrem, napojami typu pepsi(przedtem pochłaniałem litry dziennie), chipsami, i innym śmieciem, może to tylko moja podświadomość podpowiada mi żeby tego nie jeść ale próbowałem się odchudzać całe moje dotychczasowy życie i nigdy nie wytrzymałem aż 10 dni bez w/w żarcia. Nie polecam nikomu tabletek uważam że każda chemiczna ingerencja w nasz organizm jest zła, dziele się tylko swoimi spostrzeżeniami dla kogoś kto się interesuje tematem. Szkoda że nie idzie tego kupić w aptece może cena byłaby mniejsza pozdrawiam

Gość motylkowa1984
co wy piszecie? kupilam u ja2e3358@gmail.com white lion tea i po dwoch tygodniach mam 4.5kg mniej!!! No ale konkurencja nie spi nie dajcie sie zrobic w balona pozdrawiam

Gość Smiechu warte.
White lion tea? przecież na ten produkt ma monopol pani Martynka :-) I kogo tu chcecie oszukać kobieta zmieniła adresik juz już jest super sprzedawcą? :-0 5 za pomysłowość heheeh

Witam, posiadam oryginalne tabletki Lida. Tabletki posiadają certyfikat GMP. Testowałam na sobie, udało mi się schudnąć 12 kg. Tabletki kupuję w Wielkiej Brytanii ( stąd też je wysyłam do klienta) Zainteresowanych proszę o kontakt pod adresem mymra@wp.pl

Gość motylkowa1984
Co wy opowiadacie? Nie tylko u martynki mozna kupic white lion inni sprzedawcy tez posiadaja i po white lion od pani ja2e3358 schudlam juz 4 kg

Gość www.lida-inne.wizytowka.pl
Zapraszam na zakupy i skuteczne chudniecie

Gość gość
Witam zamówiłam Meizitang Soft Gel, na każdej tabletce zielonej - ciemnego koloru - jest napis MZT, kupiłam z ogłaszam24.pl Pan zamieszcza filmik, który niby ma przekonac do orginalności produktu, wziełam 7 kapsułek i nic nie schudłam, zauważyłam ze nie chce mi sie jesc, ale obawiam się, że drugi raz kupiłam cos fałszywego, choc tabletki wyglądają na oryginalne...