Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość gość
(do wczesniejszego wpisu) zamówiłam od calories@vp.pl ktos mial kontakt z tym sprzedawcą?

Gość klodi90
witam serdecznie! chciałam zapytac gdzie moge dostasc te tab lida, najlepiej gdybym mogla je odebrac osobiscie w krk a nie poczta. pozdrawiam ;)

Gość Creizolka
Jezu co tutaj się porobiło to teraz tu jest jakiś fun klub Martynki? Wszystkie linki ostatnio podane prowadzą do tej samej pani masakra jakaś. Skoro ta pani jest taka super i uczciwa to wyjasnijcie mi czemu ukrywa się pod kilkoma nazwiskami i ma kilka linków z róznymi adresami sklepów. Jak widać nie brakuję naiwnych co się na to łapią .Ja już straciłam trochę kasy na jej sztuczkach więć wiem co piszę.

Gość Creizolka
Masz rację od czasu tej wojny z jednym ze sprzedawców ta pani się strasznie rozpanoszyła wygryzła konkurencję i teraz dorabia sie nieuczuciwie naszym kosztem.

Gość Daaajka
No własnie tak jak ci pisałam ............

Gość gość
Dziewczyny dni tej szajki są policzone. Na pewno słyszeliście o tej dziewczynie co zmarła na skutek przedawkowania DNP zakazanego preparatu który pozwala na bardzo szybkie spalanie tłuszczu ale kosztem utraty zdrowia lub życia. Subitramina przy tym jest szkodliwa jak witaminka . Ale nie o tym miało być, z tego co już piszą media wiadomo już z jakiego miasta ta dziewczyna zamówiła ten preparat i że przesyłkę przyniósł kurier tak więc kwestia czasu jak i dojdą do szefowej :-) Szkoda tylko tych osób co u niej zamawiają bo będą miec kłopoty...

Gość klodi90
Witajcie dziewczyny! Jestem dzisiaj po pierwszej tab lidy (po 9 wzięłam), póki co nie mam żadnych objawów, nie wiem po jakim czasie one się pojawiają wiem też, że niekoniecznie muszą się pojawić ale denerwuje się, że może naiwnie kupiłam podróbkę! Pomóżcie i powiedzcie jak można się upewnić czy to orginał czy jednak fake. z góry dziękuję i pozdrawiam ciepło!

Gość jagodaaaaa
Wertuję to forum od 2 godzin, aby znaleźć sprawdzony namiar na Lidę lub MZ. Jedyne co już wiem to to, że nie kupię niczego od niejakiej pani martynki i niejakiej lidowiczki.... pomocy, też się nacięłam jakiś temu, nie chcę powtórki...

Gość jagodaaaaa
Może k_shopaholic albo vanilia_cz coś doradzą??

Gość martamartusia
hej laski.ja wam powiem tak po dlugiej przerwie od brania lidy postanowilam zaryzykowac i zamowic ponownie.zamowilam ze strony www.lida-inne.wizytowka.pl i jestem mile zaskoczona.wczoraj wzielam druga kapsulke i przez caly dzien bylam w stanie zjesc tylko bulke bo wogole nie czuje glodu mysle ze to strzal w dziesiatke

Gość mama43
Hej tyle się naczytałam for i zaryzykowałam. Kupiłam Lide dzisiaj zażyłam pierwszą tabletkę , kilka minut temu czekam na reakcję jakakolwiek. będę wchodziła to jakiś czas i opisywała moje reakcje :) pozdrawiam

Gość gość
co lepiej lidę czy meizitang a może Adipex - muszę coś zrobić bo w ciągu mc przytyłam ponad 5 kg

Gość Szarlotkgdynia
Hej jeżeli ktos chce kupić Lidę z innego źródła niż pani Martyna to ja podpowiem że kupuję od osoby o mailu k.spokojny@gmail.com . To nie jedyny mój produkt który tam kupowałam i zawsze dostaję to co zamawiam. Tak jak tu dziewczyny wcześniej pisały wszystkie te podawane wyżej i polecane strony sklepików należą do jednej szajki. Wiem bo sama miałam z nimi do czynienia.

Gość mama43
witam. jest 13.30 i jest oki. chcę również napisać że mam 43 lata , także nie należę do najmłodszych. obawiam się najbardziej bezsenności, ale może bedzie dobrze :)

Gość mama43
Jest 14.30 i boli mnie brzuch, pewnie nie od lidy bo ból taki miewam co jakis czas. boję cię że każdą dolegliwość bedę przypisywała lidzie :) ciśnienie w normie może troche puls szybszy. znamy objawy z netu i potem się człowiek ich doszukuje :( nara

Gość mama43
Klodi jak u ciebie z objawami ???? :)

Gość mama43
jest wieczór i czuję się dobrze, nawet nie mam suchości w ustach , ale piję dużo aby nerki oczyścić.

Gość gość
Jeżeli chcecie kupić sprawdzone kapsułki to podaję email suplement13@wp.pl.. Ja sama kupuję u tej osoby i wiele moich znajomych i jesteśmy zadowolone. 100 % orgyinalności. Polecam

Gość Klientkaznikąd
Te suplement13 a jaka gwarancja że to oryginały? uwierzę jak zagwarantujesz zwrot kasy:-)

Gość mama43
posłuchaj klientka..nie masz żadnej gwarancji , masz swój rozum i albo ryzykujesz albo nie i koniec. Nic ci nikt ni e odda. czytaj fora i sprawdzaj kto kogo reklamuje a to że reklamują to nie znaczy ze dobre. Możesz z kims popisac prywatnie, poobserwować wszystkie fora.....twoja decyzja

Gość mama43
dzisiaj 2 dzień z Lidą. Jest oki, spałam dobrze.Jest jakaś taka suchość w gardle, ja bym to nazwała pieczeniem :). A tak ni e mam żadnych innych objawów i czuję się bardzo dobrze. Jest mniejszy apetyt ale podświadomie chyba mniej jem :). Piję dużo :) pa

Gość gość
Mama a może cię tylko zgaga pali hehehee

Gość merrypopppins
Witam, poczytala was i tak.. 3 tyg temu przyjechalam na wakacje do pl i widze ze moja waga mknie do gory, w uk fajnie schudłam na meizitangu, chciałam tutaj cos kupic profilaktycznie ale takie kongo w tej waszej wymianie adresów o dostawców że szok,czy kts mgłby podac coś konkretnego? mama43 ty bierzesz Lide, co to jest?

Gość gość
Najważniejsze Zdrowe Odchudzanie. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną metodę odchudzania. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość giscgisc
Niestety kupowalam u k.spokojny@gmail.com i rozczarowanie bo podrobki nie polecam

Gość OryginalnePreparaty
www.lida-inne.wizytowka.pl Nowa Oferta, Nowe lepsze dzialanie, ORYGINALY ZAPRASZAM

Gość klodi90
witajcie! ja niestety nie widzę żadnych efektów, jedyne co to mam wrażenie ze jak zaczęłam brać lidę to jak wcześniej wypróżniałam się raz dziennie tak po tab- kilka razy ale nie wiem czy powinnam to jakoś ze sobą wiązać... niczego innego nie zauwazylam, zadne dolegliwości mi tez nie towarzyszyły. więc chyba się nacięłam, postanowilam jednak skonczyc opakowanie z nadzieja ze jakims niezbadanym sposobem będzie poprawa! jednak mimo wszystko chcialabym prosić o jakis SPRAWDZONY namiar na uczciwą osobę która ma orginalna lide! mama43 jak u Ciebie? jeśli jestes zadowolona to może zdradzisz mi swoje źródlo tu albo podeślę ci mojego mejla? pozdrawiam!

Gość Kaczusiawawa
Klodi jeżeli kupiłaś w którymś ze sklepów internetowych pani Martynki to wiesz czemu nie działa :-)

Gość zabaaa
Hej dziewczyny:) Ja kupiłam Lidie:) Otworzyłam kapsułkę i koleżanka wzięła doslownie na palec tego proszku;) Po paru minutach zaczęło ją suszyć:) Więc wysypałam połowę zawartości tabletki i zaczęłam od mniejszej dawki:) Zobaczymy co dalej:)

Gość lidainne
Zapraszam na zakupy www.lida-inne.wizytowka.pl Nowa oferta, nowe dzialanie