Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinamaciej

zwczrweinione okolice nosa- jak sobie radzić??

Polecane posty

Gość ewelinamaciej

koło nosa mam tkie czerwone ślady, paskudnie to wygląda, mam trądzikową cerę, nawet jak w zdanym krostki nie wyskakuje to jestem czerwona w okolicach noskach, macie jakies propozycje jak sobie z tym radzićć?? plissek...

Gość ewelinamaciej
przepraszma za błąd, piszę na innej klawiaturze i tu jest wszystko przesunięte... ZACZERWIENIONE

Gość tapeta
no niestety, trzeba tapetowac dobrym fluidem lu korektorek, ale korektora nigdy nie mialam.

ja tez tak mam i nie wiem jak sobie z tym poradzić:( czasem bywaja takie dni że poprostu tego nie mam, a nie raz jest tak że czerwienieje łuszczy się i piecze :(

Gość ewelinamaciej
ja mam caly czas.... a takie matowanie to u mnienie jest za dobre... mam tłusta cere i wszelkie fluidy itp paskudnie wyglądają...

Gość k o s
polecam wizytę u dermatologa

Gość kilkooat
tiss,,, mam to samo ale u mnie przenosi sie jeszcze na wyzej niz nos i czolo wyglada fatanlnie

Gość ewelinamaciej
dermatolog nic na to nie pomoże, chodziłam i nic mi na to nie przepisał... alem mam jeszcze pytanie, mam blizny potradzikowe, paskudnie to wygląda pod śwaitło, tak to nie jest aż tak strasznie, wiecie co mozę podziałać?? kiedyś slyszałam o jakims środku ktorybardzo slinie lyszcza, tak że schodzi skóra, ale tez pomaga, wiecieco można z tym zrobić, o co chodziło??

rany...ja tez to mam!!!Zastanawiam sie od dluzszego czasu co to za cholerstwo i skad sie to wzielo. traktowalam to roznymi dostepnymi mi masciami np. tormentiolem ale niestety dupa:-( Troche pomaga mi masc z hydrocortisonem. Ale na dluzsza mete to nie mozna tego naduzywac (steryd). Czy ktos wogole wie, co to takiego i skad sie bierze????

Ja też tak miałam, kupcie sobie benzacne 5% i smarujcie na noc rano zmycie po 2-3 tygodniach nie będzie po tym śldu :)

Gość ewelinamaciej
ja używam beznacne i nic... to mi pomaga na pryszczole, fakt ale nosek i tak czerwony;/