Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flower7

SEKRETARKI - łączmy się !!!

Polecane posty

Gość ikken
Są. :-)

Gość u nas w pracy
zawsze jak odchodziła sekretarka to znaczyło ze szefowi się już znudziło dupczenie i pora na świeże mięsko.....

Brońmy się drogie panie!!!!!!! Niech te niziny społeczne nas nie obrażają.

Gość u nas w pracy
ale to nie stereotypy! Naprawde, pracuje juz tutaj ponad 3 lata i przez ten czas mielismy z 6-8 sekretarek (nie pamietam dokładnie). I kazda młoda, fajna laska. I nasz vice-prezes wcale sie z tym nie kryje ze z nimi sie bzyka, a one sie tez z tym specjalnie nie kryja, bo opowiadaja np. jak to on ma urządzoną willę itp. Dlategoo nie wpisałem tego jako stereotyp, ale jako fakt z mojej pracy.

Może u Ciebie w firmie tak jest, ale w pierwszej wypowiedzi uogólniłeś dlatego się zdenerwowałam, bo nie wszystkich należy mierzyć jedną miarką, tak robią tylko głupcy.

Gość u nas w pracy
sorry, jak uraziłem, nie miałem takiego zamiaru, po prostu co ja zrobię ze mi się to skojarzyło z moją robotą:O Bez urazy i pozdrawiam wszystkie PRAWDZIWE sekteratki

Dziwne, bo ja pracowałam w dwóch firmach po dwa lata i raz zlikwidowano oddział a drugim razem zlikwidowano firmę. Nie byłam w domu prezesa ani dyrektora, chociaż wszystko o nim i jego rodzinie wiedziałam - w końcu taka rola asystentki-sekretarki, że nawet o imieninach żony i kupieniu jej kwiatków ma pamiętać (inna sprawa, że o tym powinni pamiętać mężowie, a nie ich sekretarki).

Gość u nas w pracy
Ewa 33 - czemu piszesz :dziwne? Ty akurat nie natrafiłaś na takiego szefa, a u nas nie jest to dziwne tylko normalne. Co wcale nie oznacza ze nasze sekretarki zle wykonuja swoją pracę, po porstu po godzinach mają "zajęcia dodatkowe", a i zyskują na tym co nieco np. nowe opony zimowe do swojego auta...

w porzadnych firmach to sekretarka ma sporo pracy jest fachowa i kompetentna. w firmach erdol tak jak tu mniemam ze z takich firm pochodza piszace tu sekretarki to szef podruchuje to i nie trzeba sie napracowac zbytnio jest czas na pisanie pierdol na kafe bo tylko dobre wrazenie sie w pracy i kawe robi a po pracy dopiero robota wieczorna jest.

Dziękuję. - Ewa 33_ masz rację tak jest, że najlepiej to cewniczek i kroplówka, żebyśmy czasem nie chciały odejść od biurka na śniadanko :-)

Słuchaj HYDRAULIK, wyciągasz pochopne wnioski, może jestem na urlopie w domku i pije w spokoju kawkę. Puknij sie w głowę zanim cos palniesz.

moze i tak jest? ale Ty chyba sama nie wierzysz w to co piszesz a co dopiero ja.jak ma byc w tym kraju dobrze skoro pelno tych pierdzistolkow nic nie wytwarzajacych siedzi koszta produktow i pracy podraza i jeszcze narzeka najbardziej ze zle.

Sekretarka zawsze będzie postrzegana tak, a nie inaczej... Grunt to omijać takie firmy i takich szefów.

To nie jest łatwa praca, a ludzią, którzy myślą tak jak np.HYDRAULIK zyczę z całego serca, żeby popracowali na tym stanowisku chociaż jeden dzień, co ja mówię godzinyby nie dali rady. Nie każdy nadaje się na to stanowisko.

Ja sobie pochlebiam, że się nadaję, wiec cenią mnie w pracy i to mnie cieszy. :-)

Gość pracujących ustami
:D

nie bądź taki/taka do przodu, bo Ci z tyłu zabraknie. Prści ludzie - proste myślenie.

Gość he he he
teksty typu "nie bądź taki/taka do przodu, bo Ci z tyłu zabraknie" albo "gówno - zjedz je równo", ito. używałam w podstawówce, poziom dzisiejszych sekretarek niestety pozostał na tamtym poziomie....

Gość shantee
Dolączam sie do grona sekretarek. Pozdrawiam

Gość o rany a czego tu zazdrościć
???