Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka21

Która z was stosuje tylko prezerwatyw i umiera z obaw przed ciążą ?ja tak ,a wy?

Polecane posty

Gość Katarzynka21

Gość dlaczego umierasz
a globulki?

Gość Katarzynka21
bo się boje cholernie ,że będe w ciąży :( jak narazie nic nie pękło ale nadal mam obawy i kochamy się w dni niepłodne myśle nad globulkami :( ale jaknarzie tylko prezerwatywy i boje sie czy to wystarcza :( ???

niestety ja. Bralam tabletki antykoncepcyjne,ale mialam po nich zerowe libido,wiec odstawilam. Teraz co miesiac umieram ze stresu. Niestety nie ma idealnego srodka antykoncepcyjnego. Wbrew pozorom ich wybor jest potwornie ograniczony. Ktos,kto nie moze brac tabletek, musi od razu zrezygnowac z innych srodkow hormonalnych,typu plastry i zastrzyki,bo maja one takie same dzialanie jak tabletki. Spirale raczej sa dla kobiet,ktore juz rodzily. Globulki sa nieskuteczne,a poza tym malo komfortowe. Pozostaje prezerwatywa,ktora niestety czasem peka. Ehhh,ciezkie zycie :(

Gość Katarzynka21
no wlasnie :( a jakich uzywacie prezerwatyw ?? kurde umieram ze stresu mimo ze nie pęknie a możliwe jest to ,że nie pęknie a można wpasc ?? słyszeliście o takim przypadku ?

my uzywamy Durex extra safe. Ale kazda prezerwatyw moze peknac-nawet ta extra safe. I tego sie wlasnie boje.

Gość dlaczego umierasz
jeśli Cię to pocieszy to ja nie mialam sexu od roku..i umieram z braku sexu :( dla zdrowia psychicznego powinnam to robić co jakiś czas ale wiem, co czujesz: czlowiek się boi, ze zajdzie albo sie za pozno zorientuje

Zabka-prezerwatywy pękają,nie aż tak często,ale wiem z własnego doświadczenia,że to się zdaża. Ale nie myśl,że tak w mig zajdziesz w ciąże.To też nie jest taka prosta sprawa!

Zgadzam sie z przedmowczynia !! Poza tym prezerwatywy glownie peka wtedy kiedy pochwa jest zbyt sucha i jest zbyt duze tarcie , wtedy wystarczy jakis lubrykant na bazie wody , nie zadne oliwki i takie tam , najlepiej zel K-Y chyba tak to sie nazywa :))) poza tym to chyba jakas obsejsja na punkcie ciazy , miesiac w miesiac sie zastanawiasz chociaz nie masz podstaw ( mowisz ze nie pekla ani nic w tym stylu ) wiec skad ten strach ????

Moze zle sie wyrazilam. Jak nie pekla to faktycznie sie nie boje. Ale podczas kazdego stosunku sie zastanawiam-peknie czy nie peknie. Jak po wszystkim sie okazuje,ze jednak nie pekla to oddycham z ulga. Wiem,ze w ciaze nie jest tak latwo zajsc,ale znajac mojego pecha... ;)

Gość taka tam
Ale nie myśl, że tak w mig zajdziesz w ciążę. To też nie jest taka prosta sprawa!" W Jej przypadku to będzie bardzo prosta sprawa , bo im bardziej się nie chce ciąży tym łatwiej zajść!!!

Gość Katarzynka21
nie mów do mnie dziwko :/ chyba ty nia jestes ! ale nie mam zamiaru sie kłócić z jaimś prymitywem! bardzo sie boje :( uzywania samych prezerwatyw a do " dlaczego imierasz " nie da sie otworzyć tego :( piszcie

Gość dlaczego umierasz
wytnij to, co jest w nawiasie trojkatnym to sie da

Gość facio_facio
A nie boisz się przechodzić przez ulice? Skutki tego są o wiele bardziej prawdopodobne i o wiele cięższe (co roku ginie w Polsce ok 1000 osób, nie wiem, ile jest rannych i inaczej poszkodowanych) Gumka - to tylko jakieś życie więcej, a ulica - to jakieś życie mniej..... Nie obraź się, ale mnie by się odechciało seksu, gdybym za każdym razem zajmował się gumką, a nie kobietą.... :))) Pozdrawiam :)

Gość Katarzynka21
jak to robie to nie myśle o konsekwencjach tylko czerpie przyjemność ale pożniej mnie to kosztje cholernie duzo stresu :(

Gość facio_facio
Katarzynko (ładne imię :) ), później to już wiesz, czy pękła, czy nie... więc sie odpręż :) Szkoda zdrowia :) Mnie na ten przykład jeszcze nigdy w życiu nie pękła, co najwyżej nie zdążyłem dokładnie założyc ;))))) Więc lepiej na to zwracać uwagę.

Kurcze, latwo sie mowi. Ale w moim przypadku ciaza pokrzyzowalaby mi wszystkie plany zyciowe. To znaczy nie bylaby to jakas tragedia, no ale na pewno pociagaloby to za soba liczne problemy. Dla mnie to jest powazny problem, bo nie chce rezygnowac z zycia seksualnego, a zaden srodek antykoncepcyjny nie daje mi komfortu psychicznego. Co bym nie wybrala,bedzie zle. Chba musze po prostu przejsc sie do naprawde dobrego ginekologa-moze on mi cos doradzi.

Gość Monika...
dziewczyny...mam takie pytanko czy któras nie wie gdzie na terenie krakowa znajde gabinet w którym mozliwie tanio dostane recepte...prosze o pomoc

Gość Katarzynka21
Dzięki facio za komplement :) ja też nie wiem co zrobić żeby czuć komfort psychiczny i zero stresów po stosunku :(a wy dziewczyny ??

Gość Pawlo21
Witam wsa wszystkich Widze ze macie wonpliwosci co do penkniecia prezerwatywy, muj brat ma dwie dziewczynki i wiecie ani jedna nie byla planowana i szczelily oby dwie, a muj drugi brat taksamo tylko narazie jedna mu szczelila i sie nawet nie przyznaje nikomu tylko ja otym wiem jusz jest w trakcie jakies 2 miesionce juz jest w cionzy. Wienc prezerwatywom nawet DUREX Extra Safe nie zawsze jest dobra ani tabletki antykoncepcyjne poniewasz bardzo szkodzom organizmowi.

Gość jl,mjuj
pawlo!!!!!!!!!!!!!!gramatyka--gramatyka--------a na koncu kondony:D:D:D

Gość Pawlo21
Przyznaje sie ze jak chodzi o gramatyke to bylem najgorzy.....

Gość labadekek
Kiedyś też tak miałam, ale już mi strach odszedł hen hen. W sumie gumek używamy tylko kiedy mam owulację, a tak na co dzień robię sobie testy owulacyjne na ślinę ( mam TesterAfrodyta ) nie mam się co przejmować, nie jestem płodna przecież cały miesiąc.