Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKROMNY SLUB

SKROMNY SLUB

Polecane posty

Gość SKROMNY SLUB

ILE TRZEBA PRZEZNACZY NA OK 25 OSOB

JA WYCHODZE Z ZALOZENIA ZE LEPIEJ ZROBIC SKROMNY SLUB BO POZNIEJ SIE ZALUJE ZE TYLE SIE WYDALO A RESZTE NA WYJAZD ZAGRANICZNY ABY POBYC RAZEM I ODPOCZAC

Gość Mewa Śmieszkaa
Hej, ja robię przyjęcie na 35 osób. Wszystko wyniesie nas w założeniu do 12 tys. zl.

Gość tego nie da sie tak
hop siup szybko ustalić ,bo to zalerzy czy będize skromnie czy bardziej wyniośle.My mieliśmy na 70 osób i wydaliśmy w sumie 20 tys (ja 10 i mój facet 10 )

MEWA WIDZE ZE MASZ DUZO KASY ALE NIE KAZDEGO NA TO STAC GDYBYM ZARABIALA 5000ZL MIESIECZNIE TO TEZ BYM TAK ZROBILA. ALE PRZY MOICH DOCHODACH TO STRATA KASY

Gość Mewa Śmieszkaa
Barbie, nie mam dużo, raczej tak w sam raz:). I nie wiem, dlaczego się tłumaczysz.

WIESZ ODKLADAM NA AUTO WOLE DOLOZYC DO NIEGO NIZ WYPRAWIC JAKIS DUZY SLUB.JA CHCE BYC Z MOIM MISIEM MOZE NAWET ZDECYDUJE SIE TYLKO NA SLUB Z UDZIALEM RODZICOW I SWIADKOW ALE TO DOPIERO PLANUJEMY NA SIERPIEN 2006.A 12 TYS TO PRAWIE ROK ODKLADANIA

Gość Mewa Śmieszkaa
Rozumiem, każdy stosuje oprawę ślubu na miarę swoich możliwości i potrzeb. Nie ma sensu się spowiadać.🌼

Gość ja mialam 24 osoby
i wyszlo jakos 6 tysiecy. Nie wiem jak sie to udalo, ze bylo skromnie a jednoczesnie bogato (jedzenie, sala itd)

Gość Kasia67
Myślę, że to zależy w jakim miejscu, każda restauracja liczy sobie inaczej za jedzenie itd. Suknie ślubną można dostać używaną tanio, garnitur też, ale nadal to wszystko kosztuje. Jakiś bukiet dl panny młodej i warto też zainwestować w fotografa (http://rgfotograf.pl/kontakt/) bo kto jak nie on doskonale uwieczni te wszystkie piękne chwile? :)