Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietą jestem

CILEST .... dobry wybór ???????

Polecane posty

Gość falk
Dziewczyny piszcie o swoich doświadczenia z Cilestem a tyciem, będę wdzięczna

ja biore cilest juz 9 miesiecy i przytylam ok 5kg.. :/ wogole zastanawiam sie nad zmiana bo gdziesz tu cYtalam ze jakas dziewczyna podczas regularnego ponoc brania po dwoch latach zaszla w ciaze..

Gość falk
hej dziewczyny to znowu ja ... biore Cilest od 3 miesiecy i mi nie podchodzi, a zostaly mi jeszcze 3 opakowania, chce ktos odkupic za 10zl za opakowanie?

Gość basia986
czesc biore ciles od 3 miesiecy ale planuje ciaze a mam jedno opakowanie nie calkiem nowe czy ktoras chce moze odkupic po dobrej cenie ?? prosze o kontakt koteczek986@o2.pl

Gość basia986
znaczy sie calkiem nowe cos zle wpisalam to nie ;p opakowanie nowiutkie

Gość Annulaa
Osobiście nie polecam Ci tych tabletek!!! Ja czuje sie po nich fatalnie!! Biore je 2 tydzien i nie moge wytrzymac z bólu piersi, poza tym nudności, osłabienie to norma! No i te humory, chodze wkurzona, za chwile sie ciesze nie wiadomo z jakiego powodu. Ja w Gliwicach place za nie 16zł

Gość aleve7
ja dostalam po nich torbieli:(ratunku!!!!!! bralam je od roku wszytsko bylo ok!!!! a teraz taka wiadomosc!!!!!!!

Gość dla zabawy nie mam nicka
Annulaa czy ty zdajesz sobie sprawę, że tabsy na każdą z nas działają inaczej?

Gość Kami25
Czesc Dziewczyny;) Czytam wasze wypowiedzi i czasem oczom nie wierze...kazda z nas jest innna i nie mozna bawic sie w dobrego doradzce-typu mozesz lub nie mozesz brac tabletek aanty!Od tego sa szczegolowe badania i lekarz, ktory w precyzyjny sposob wam wszystko wyjasni-jesli bedzecie pytac!Ja rowniez biore Cilest i jestem z niego bardzo zadowolona-ale to ze ja jestem nie oznacza, ze inna dziewczyna bedzie!Dobry dobor tabletek jest bardzo wazny, wiec warto pomeczyc lekarza i wybrac dla siebie jak najlepsze!3majcie sie dziewczyny;)

Gość gosiaczekrrrrr
tak tylko ze lekarze na czuja pzrepisuja tabletki!!!!!! czesto nie robia zadnych badan!!!!

Gość Kami25
No fakt...sama wiem jak to jest, bo wczesniej tez mialam takiego "lekarza"-konowala od siedmiu boleci!!!zdalam sie na pomoc przyjaciolki, ktora bardzo chwalila swojego lekarza no i teraz jestem zadowolona;) warto sluchac podpowiedzi o tych sprawdzonych lekarzach;) mimo wszystko wole zapytac o meczace mnie sprawy kogos kompetentnego, zeby miec pewnosc a nie oszukiwac swoje sumienie;) lepiej wydac pieniadze na wizyte u lekarza niz zbierac na wozek dzieciecyyy;)))))))pozdrawiammm

Gość kamila3d
witam biore Cilest od 1,5 roku czuje sie po nim dobrze.chetnie odkupie tabletki od ktorejs z Was!

Gość konwalijka pl
a nie lepiej iśc po receptę? I zrobić przy okazji badania kontrolne, nie zawsze to że dobrze się czujemy oznacza to że nic nam nie jest na tabletkach, niestety taka smutna prawda,wiem po sobie, też czulam się dobrze a okazalo sie że moja wątroba woła o pomoc :O I tez brałam Cilest 1,5 roku

czesc dziewczyny ja dopiero zaczynam przygode z cilestem....teraz jeszcze biore yasminelle ale lekarz zmienil mi na cilest bo tamte mi nie sluza!! ciekawe jak bedzie z tymi tabletkami. mam nadzieje ze wszystko bedziee ok!!

Gość dziewczyna111
czesc, jestem mloda dziewczyna , brałam przez 2 lata diane ale lekarz zadecydował o zmianie lekow na cliest.Z tych pierszych tabletek bylam zadwolona , dobrze sie czulam . przeczytalam ulotke od cilestu i sie przestraszylam , na ulotce oprocz wszelakich skutkow ubocznych ;guzow na wszystkich narzadach jest napisane zenie mozna brac jakichkolwiek innych tabletek i tego sie boje , a np wytaminy ? srodki przeciwbolowe?czy inne zwykle tabletki? pozatym chyba ni mozna pic alkoholu ,nie pije czesto ale latenm wiadomo zdarzaja sie imprezy a ja mam pic soczek? prosze pomożcie

Gość dziewczyna111
czesc, jestem mloda dziewczyna , brałam przez 2 lata diane ale lekarz zadecydował o zmianie lekow na cliest.Z tych pierszych tabletek bylam zadwolona , dobrze sie czulam . przeczytalam ulotke od cilestu i sie przestraszylam , na ulotce oprocz wszelakich skutkow ubocznych ;guzow na wszystkich narzadach jest napisane zenie mozna brac jakichkolwiek innych tabletek i tego sie boje , a np wytaminy ? srodki przeciwbolowe?czy inne zwykle tabletki? pozatym chyba ni mozna pic alkoholu ,nie pije czesto ale latenm wiadomo zdarzaja sie imprezy a ja mam pic soczek? prosze pomożcie

:O nie możesz brać antybiotyków osłabiających działanie tabletek anty - tak jak przy wszystkich innych tabletkach anty również przy Diane!!!! witaminy można brać itp. pić alkohol tez możesz, masakra czytaj ze zrozumieniem te ulotki......Ja brałam Cilest 2 lata to wiem co i jak. Alkohol nie osłabia ich chyba że zwymiotujesz potem.....wiadomo wymioty każde osłabiają tabsy jeśli zdarzyły sie do 4 h od połknięciaa tabletek, i te wszystkie skutki uboczne co są napisane w Cilest większośc z nich może zdarzyc się po Diane jak i wszystkich innych tabsach anty!!!!!!!!!!!!!

Gość dolarss
Sprzedam tabletki antykoncepcyjne i nie tylko! (1) -Yasminelle -Yasmin -Cilest -Mercilon -Jeanine -Femoden -Diane -35-Gravistat -Evra -Gravistat 150 -Harmonet -Logest -Loette -Marvelon -Microgynon 21 -Minesse -Minisiston -Minulet -Mirelle -Novynette -Regulon -Restovar -Rigevidon -Stediril 30 -Anteovin -Milvane -Tri-Minulet -Trinordiol 21 -TriNovum -Triquilar -Tri-Regol -Trisiston -Cerazette (2)-zastrzyk na trzy miesiące- Depo-Provera Medroxyprogesteronum 150mg/1 ml (3)-wkładka wewnątrzmaciczna Mirena- lewonorgestrelum (4)-krążki dopochwowe Nuvaring etynyloestradiolum + etonorgestrelum Gwarantuję oryginalny lek, oryginalne opakowania i dokładną instrukcję w języku polskim PACZKI WYSYŁAM NATYCHMIAST PRIORYTETEM. GWARANTUJĘ UCZCIWOŚC. Odbiór osobisty Wrocławiu / Olesnicy Lub expresowa wysyłka możliwość sprawdzenia paczki przed odbiorem. Kontakt:gg 1572522 dolarss@o2.pl Telefon 782549605 Chcesz za łatwić sprawe szybko,uczciwie i dyskretnie? Nie zwlekaj ! W razie pytan prosze dzwonic odpowiem na wszystkie pomoge sluze radą ! Daje 100 % pewnosci mozliwosc odbioru osobiscie ! Wszystkie tabletki anty można zalatwić.Przy 3 paczkach taniej !

Gość dolarss
Sprzedam tabletki antykoncepcyjne i nie tylko! (1) -Yasminelle -Yasmin -Cilest -Mercilon -Jeanine -Femoden -Diane -35-Gravistat -Evra -Gravistat 150 -Harmonet -Logest -Loette -Marvelon -Microgynon 21 -Minesse -Minisiston -Minulet -Mirelle -Novynette -Regulon -Restovar -Rigevidon -Stediril 30 -Anteovin -Milvane -Tri-Minulet -Trinordiol 21 -TriNovum -Triquilar -Tri-Regol -Trisiston -Cerazette (2)-zastrzyk na trzy miesiące- Depo-Provera Medroxyprogesteronum 150mg/1 ml (3)-wkładka wewnątrzmaciczna Mirena- lewonorgestrelum (4)-krążki dopochwowe Nuvaring etynyloestradiolum + etonorgestrelum Gwarantuję oryginalny lek, oryginalne opakowania i dokładną instrukcję w języku polskim PACZKI WYSYŁAM NATYCHMIAST PRIORYTETEM. GWARANTUJĘ UCZCIWOŚC. Odbiór osobisty Wrocławiu / Olesnicy Lub expresowa wysyłka możliwość sprawdzenia paczki przed odbiorem. Kontakt:gg 1572522 dolarss@o2.pl Telefon 782549605 Chcesz za łatwić sprawe szybko,uczciwie i dyskretnie? Nie zwlekaj ! W razie pytan prosze dzwonic odpowiem na wszystkie pomoge sluze radą ! Daje 100 % pewnosci mozliwosc odbioru osobiscie ! Wszystkie tabletki anty można zalatwić.Przy 3 paczkach taniej !

Gość mika 9856
pomozcie ! !!!!!! tyle sie o tym naczytalam i z ulotki i opinii o cilescie ze mnie glowa bolli co prawda zapisal mi je lekarz bo zarzadzil ze powinnam zmienic tabletki ale tego leku boje sie brac . lekarz nie zrobil mi zadnych badan poza cytologia , pozatym pzy cilescie jest duzo lekow z ktorymi nie mozna go laczyc a czytac sklad kazdego opakowania innego leku to chore , :(

Gość rewania
nie przesadzaj, nie można brac tylko niektórych silnych antybiotyków :O tak jak i przy każdych innych tabsach anty, więc nie panikuj. brałam Cilest 2 lata więc wiem co nieco.

Gość popoloto
a poza ty jak brałaś wcześiejsze tabsy to co?? nie bylo tam czego nie można brać równocześnie, na pewno tak i napewno tez musiałabyś porównywac skład,więc wybacz....

Gość pszczołą
bardzo chwale sobie cilest,odkad go biore znacznie poprawila mi sie cera,nie przytylam jak po niektorych tabletkach!!!!uwazam za cilest to dobry wybor!!!

ja bralam diane-35 przez 4 lata, a cilest przez 7 lat i super tolerowalam. Troszke gorsza cere mam po cilescie, ale to sporadyczne krostki. teraz zmieniam na yasmine, bo tak :-) pewnie tez beda super :-)

Gość gwiazdka_23
Witam wszystkich :) Ja obecnie zaczełam dopiero brać cilest bo dzisiaj wzielam 4 tabletke i tez bardzo sie balam skutkow ubocznych min takich jak: bole glowy, zawroty, chudniecie, brak ochoty na seks, obolale piersi ale musze przyznac ze poki co nic mi nie dolega czuje sie dobrze i wierze ze tak pozostanie, Jesli moge cos doradzic to kiedy je lykasz to rob to z dobrym nastawieniem i sie nie boj tego :) a przynajmniej sprobuj:) a co do ceny to u mnie w lodzi kosztuja one 14,99 zl :) Pozdrawiam Cie Kobietą jestem :) i nie daj sie :)

Gość Niki87
Czy ktoś jeszcze odwiedza to forum???

Gość antykon80@op.p
antykon80@op.pl odsprzedam cilest

Gość BeatkaC
Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com