Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia178

Zowirax/?komu pomogl/na opryszczke ???

Polecane posty

Gość kicia178

wlasnie od wczoraj mam orpszyczke juz sa pechrze przed chwila zstosowalam9;do jutra zejdzie czy nie ma szans/(:

Gość kicia178
odswiezam pomozcie byl ktos w podbnej sytulacji/?

Gość miodzik
Lepszy Hascovir :-) I tańszy :-)

Gość kicia187
ja juz sil nie mam dzis przez to gowno do szkoly nie poszlam i biore tabletki przeciwbolwe:(a wygladam gorzej niz zle;(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:

Antivir- rewelacja, i działa przeciwbólowo, za kilka złotych w aptece.

Gość dżizas
hascovir jest the best!!:D ale te wsyztskie preparaty najlepiej działają na samym początku, np. jak wieczorem coiś zaczyna swędzić, to posmarowac i rano już spokój :) jak już się opryszczka roziwnie, to wtedy gorzej, złagodza ciut objawy, ale już nie zlikwidują jej z dnia na dzien/

Gość WIEM Z WŁASNEGO DOŚW.
JEDYNA MASC KTÓRA N PRAWDE POMAGA W 2 DNI VRATIZOLIN !!!!!!!!!!!!! OK. 5 ZŁ

Gość kicia187
racja mi juz nic nie pomoze(:mama wielka opryche na gornej wardze;(i zyc mi sie nie chce

Gość kicia187
mialam i antyvir i viatrazolin(:teraz mam zowirax;(i nie moge juz scierpiec tych pecherzy(:

jak już wylazły pęcherzyki to niestety do jutra nie znikną, zovirax i inne preparaty na opryszczke działaja najlepiej w najwcześniejszym stadium - zanim wyskoczą pęcherze, ale smaruj teraz też, łatwiej sie zagoi i nie rozniesie się dalej, na wysuszenie dobra jest maść cynkowa, teraz niestety czekaj aż sie zagoi, ja też czekam ;)

Gość wprost
Sorki Kicia, ale juz nie pomoze. Nastepnym razem, jak poczujesz swedzenie zazyj kilka tabletek (nawet 7) witaminy B complex. I w ogole najlepiej profilaktycznie lykac po 2 tabletki dziennie. Wtedy bedziesz miala mniej klopotu z opryszczka. 🖐️

Gość kicia187
wiem ze mi juz nic nie pomoze:((:(:(:(:tylko sie zabic jak ja pojde ztym do szkoly???(::(jutro dzis juz rodzice krzyczeli ze nie ide ale ze mam 18 lat to pozwolili mi nie isc;(

Gość kicia187
jak dlugo to bede miala/:(jesli mam od rana niedzieli/(:dzis drugi dzien dopiero;(:((:(:(:(:(:(:

Gość kicia187
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::(:((:(::((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::((:(:(:(:(:(:(:(

Ja zawsze stosuję zovirax, dla mnie jest rewelacyjny, nawet jak już pojawią się pęcherze, to goi się prawie natychmiast, nie boli i nie puchnie. Próbowałam wiele środków, szukałam innego, bo zovirax jest piekielnie drogi, ale nic nie działało tak szybko i tak skutecznie. Niestety nie na wszystkich tak działa. Musisz wypróbować wiele środków, aż trafisz na ten odpowiedni dla Ciebie. Mi zovirax nie raz uratował życie.

Gość kicia187
najgorsze gowno jaki mogli wyprodukowac to te mascie ktore nic nie pomagaaj jak jzu wyskoczy a mi od zowiraxu sie robi druga:(

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci